Ovidiu Cuncea are o nouă iubită, dar nu vrea să mai audă de căsătorie: "M-am gândit să mă călugăresc"

 Dumba Gabriela
.

Ovidiu Cuncea și-a refăcut viața, la trei ani de la divorț, eveniment care m-a marcat atât de puternic, încât a decis să se facă preot. Iată că fostul partener al lui Dan Negru în emisiunea „Ciao, Darwin” are o nouă iubită, dar nu se gândește la o nouă căsătorie. Dimpotrivă, Ovidiu Cuncea ar vrea să se călugărească.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ovidiu Cuncea a divorțat în 2019 de Elena Cristina, femeia cu care a avut un mariaj timp de 21 de ani și care i-a dăruit doi copii. În acest timp, actorul a decis să ia calea bisericii și a lăsat de înțeles, în interviurile acordate în ultima vreme că tocmai divorțul l-a determinat să se facă preot.

13606536_1624147001233130_8604095700575810356_n13606536_1624147001233130_8604095700575810356_n

Preotul Ovidiu Cuncea are o nouă iubită, după divorț

Ovidiu Cuncea este nu doar actor la Teatrul Național din București, ci a luat și calea credinței, fiind diacon la mai multe biserici din Capitală.

În ceea ce privește viața sa personală, Ovidiu Cuncea spune că nu mai e singur, are o parteneră, la câțiva ani de la divorțul de Elena Cristina. „Mi-am refăcut viața, sunt foarte bine.

Nu mă gândesc să mă căsătoresc, m-am gândit mai mult să mă călugăresc, într-o perioadă. Sunt bine, sunt echilibrat, dar nu am în perspectivă, în următorii pași, nu am căsătoria', a spus el pentru Impact.

În 2019, Ovidiu Cuncea a divorțat, după o căsnicie de 21 de ani și a luat calea bisericii. Fostul actor a urmase Seminarul Teologic, în urmă cu peste 30 de ani.

„Probabil că era mai rău să fi trăit înșelat. Sufletește, nu știu dacă și trupește. Decât să fi trăit în minciună, a fost mai bine așa. Nu știu ce a fost acolo, n-am înțeles încă.

La început m-am revoltat, m-am întrebat de ce s-a întâmplat asta, după care mi-am dat seama că nu are niciun rost. În jurul meu cerul e atât de mare și e loc pentru toată lumea, încât toată tristețea și amărăciunea trebuie să le topesc în lumină', a spus Ovidiu Cuncea la vremea aceea.

Citește și:Ileana Sterp, după accidentul provocat de Culiță Sterp:'A fost un șoc pentru el. Este de datoria lui să explice'

Citește și:Horia Moculescu, după ce a aflat că Mariana Moculescu și-a făcut cont pe un site de adulți: „Serios?'

Citește și:Vica Blochină continuă scandalul cu administratorii de bloc. Vedeta nu și-a recuperat bunurile furate:'10.000 euro pagubă'

Cum a ajuns Ovidiu Cuncea preot

„Când în inimă intră credința, începi să nu mai ai liniște. Eram în 1994, atunci am intrat la Seminarul Teologic, dar eu am mai dat și în 1983, dar am picat… atunci era și o perioadă foarte ciudată. Toată lumea voia să te îndepărteze de Teologie. Era destul de complicat, atunci când am dat examen a fost o chestie de curaj, de revoltă, eu eram între Teatru și Teologie…

Apoi mulți colegi au făcut Teologie, printre care și Silviu Biriș, atunci era ca o chestie pe care o făceai cu mare curaj.

Știu că s-a făcut sedință publică să mă dea afară din UTC și da, m-au dat afară. Pe tata, care lucra în Libia, l-au chemat și l-au luat la întrebări. Tata a zis atunci că soția a decis, că el nu știa nimic, totul ca să salveze situația. Toată viața mea am avut dilema de a mă hotărî între Teatru și Teologie…

A fost un moment de mare intimitate, aproape că nu se vorbește de lucrul acesta. Eram în cumpănă dacă să mai fac pasul spre preoție și…stăteam în rugăciune, în genunchi și aievea am văzut-o pe Maica Domnului care îmi zicea să nu îmi fie frică.

Am văzut-o ieșind din icoană. Și îmi spunea: Nu îți fie frică, o să slujești fiului meu, Mântuitorul Hristos. Apoi mi-a luat toată frica. Chiar prietenii m-au întrebat apoi și le-am spus că nu mai am frică. Acum m-am gândit că mai am…

A fost un moment de mare intimitate, aproape că nu se vorbește de lucrul acesta. Eram în cumpănă dacă să mai fac pasul spre preoție și…stăteam în rugăciune, în genunchi și aievea am văzut-o pe Maica Domnului care îmi zicea să nu îmi fie frică.

Am văzut-o ieșind din icoană. Și îmi spunea: Nu îți fie frică, o să slujești fiului meu, Mântuitorul Hristos. Apoi mi-a luat toată frica. Chiar prietenii m-au întrebat apoi și le-am spus că nu mai am frică. Acum m-am gândit că mai am', a spus actorul acum câțiva ani.

Ovidiu Cuncea este actor și preot: „Eu am veșmintele cu mine tot timpul când plec undeva”

Ovidiu Cuncea este actor la Teatrul Național din București, dar și diacon la mai multe biserici din Capitală. „Ești diacon prin hirotonie, după care ești preot prin hirotonie și apoi ești arhiereu prin hirotonie. Da, pentru că altfel nu aș fi putut să fiu actor, preoția înseamnă mult mai mare sacrificiu de sine.

Eu am veșmintele cu mine tot timpul când plec undeva. În cazul în care mă prinde duminica la Bârlad, mă duc și eu la un preot și zic: „Părinte, vă rog, lăsați-mă și pe mine să slujesc!”. Dacă zice da, slujesc oriunde', a spus el despre viața lui dedicată bisericii.

„Și acum credincioșii de la biserica unde slujesc cel mai mult, fiind lângă casa mea, vin la teatru și îmi și spun: „Părinte, v-am văzut ieri, ce mi-a plăcut!”. Da, sunt unii oameni de la biserică care nu vin niciodată la teatru și sunt oameni care vin la teatru și nu merg niciodată la biserică sau nu merg la biserici creștine, ci la sinagogă, la moschee', a mai spus Ovidiu Cuncea pentru impact.ro.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton