Sorin Ovidiu Vîntu a confirmat că fiul lui, Ionuț Vîntu, și Diana Enache vor deveni părinți. Ce spune despre sexul copilului: „Îmi crește clanul”

 Ifrim Georgiana
.

Sorin Ovidiu Vîntu a confirmat că fiul lui, Ionuț Vîntu, și Diana Enache vor deveni părinți. Zilele trecute, s-a zvonit că Diana Enache este însărcinată, însă tânăra nu a confirmat, dar nici infirmat informația.  Fiica lui Adrian Enache a fost surprinsă ieșind de la Național FM, lăsând la vedere o burtică ce parea de gravidă. Ei bine, afaceristul Sorin Ovidiu Vîntu a confirmat sarcina acesteia, făcând, totodată, și câteva declarații despre sexul copilului. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sorin Ovidiu Vîntu a confirmat că fiul lui, Ionuț Vîntu, și Diana Enache vor deveni părinți. Diana Enache și Ionuț Vîntu formează un cuplu de aproximativ patru ani, însă au preferat să fie extrem de discreți cu privire la relația lor. Abia în urmă cu câteva luni, fiica lui Adrian Enache și partenerul ei și-au oficializat relația și au fost mai deschiși cu privire la sentimentele dintre ei. Zilele trecute, tânăra a fost surprinsă ieșind de la Național FM, postul de radio unde este angajată, lăsând la vedere o burtică proeminentă, specifică unei sarcini.

dia9dia9

Contactată de jurnaliști, Diana Enache a spus că nu-și dorește să comenteze imaginile, susținând că va face anunțul la momentul potrivit. Ei bine, viitorii părinți au fost dați de gol de tatăl lui Ionuț Vîntu, care a confirmat că va deveni bunic și a vorbit și despre sexul bebelușului.

Citește și: Diana Enache, după ce s-a spus că ar avea mai multe intervenții estetice: „Sunt o braziliancă – moldoveancă”

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Diana Enache de la Pro TV și regizorul Adrian Horobeț: „A fost exact ca în Evul Mediu”

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Mario Zahariea a fost eliminat. Cum a reacționat soția lui, și ea concurentă

Citește și: Ce pact au făcut Adriana Bahmuțeanu și George Restivan în privința mariajului lor, după ce s-au căsătorit. Regula impusă de jurnalistă: „Din 6 în 6 luni…”

Sorin Ovidiu Vîntu a confirmat că fiul lui, Ionuț Vîntu, și Diana Enache vor deveni părinți

Deși Diana Enache și parterenul ei nu au dorit să confirme zvonul referitor la sarcină, afaceristul Sorin Ovidiu Vîntu a declarat că este nerăbdător să devină devină bunic, dându-i pe gol pe cei doi tineri. Zilele trecute, fiica lui Adrian Enache a fost surprinsă făcând procedurile sociale necesare în cazul viitoarelor mame, însă nu a făcut niciun comentariu pe marginea subiectului.

„Sănătos să fie, nu contează dacă va fi băiat sau fată. Sunt fericit, în al 9-lea cer. Cum să nu fiu când vine o ființă pe lume? Îmi crește clanul (n.r. râde)', a declarat Sorin Ovidiu Vîntu, potrivit Cancan.ro.

Diana Enache: „Aflați voi la momentul potrivit'

După imaginile apărute în presă, Diana Enache a fost contactată de jurnaliști, însă nu a confirmat sarcina. Totuși, fiica lui Adrian Enache a sugerat că va face anunțul „la momentul potrivit', lăsând loc de interpretări cu privire la faptul că va deveni mamă.

„Nu declar nimic, toată lumea sună, nu am nimic de declarat. Nu declar nimic momentan, aflați voi la momentul potrivit', a spus Diana Enache pentru spynews.ro.

Diana Enache și Ionuț Vîntu formează un cuplu de patru ani

Diana Enache și Ionuț Vîntu formează un cuplu de patru ani, însă și-au trăit idila în mare discreție. Cei doi evită să se afișeze împreună la evenimentele mondene și nu se expun pe rețelele de socializare. Nu demult, fiica lui Adrian Enache vorbea despre relația cu fiul cunoscutului afacerist Sorin Ovidiu Vîntu, mărturind că ea și partenerul ei au multe interese comune și se raportează la același set de valor.

„Există un atfel de bărbat în viața mea. Ne înțelegem foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă și cred că acesta este lucrul cel mai important într-o relație: să te completezi și să aveți același viziuni despre viață și aceleași valori. Să vă raportați la aceleasi valori și lucruri pe care vi le doriți. Restul, mai cu sare, mai cu piper, că așa e în relații. Important este să fie soli', a declarat Diana Enache, pentru Unica.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton