Concurenții America Express 2024 au plecat spre Columbia. Imagini și declarații înainte de a urca în avion: „De aia de ducem...”

 Dumitrache Laura
.

Concurenții America Express 2024 au plecat spre Columbia. Cele nouă echipe de la America Express 2024 au plecat pe Drumul Soarelui. Joi dimineața, vedetele au plecat în America de Sud, iar înainte de a călători spre marea aventură a vieții lor, au transmis câteva mesaje pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

18 vedete au plecat spre Columbia, Ecuador și Argentina, unde vor avea parte de marea aventură a vieții lor. Concurentii de la America Express 2024 le-au transmis fanilor câteva mesaje înainte de a urca în avion. Cele nouă echipe au pornit pe Drumul Soarelui, în cele mai frumoase zone din America de Sud.

giulia-si-vladgiulia-si-vlad

George Tănase și Ionuț Rusu, Alexia și Aris Eram, Romică Țociu și fiul său, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia și Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene și Sonia Simionov, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, Ada Galeș și mama sa, Antoneta Galeș, au pornit pe Drumul Soarelui.

Citește și: Irina Fodor a plecat la America Express 2024. Răzvan Fodor a postat un mesaj emoționant: „Avem un an în care am fost departe unul de altul”

Citește și:Mihai Albu o ironizează pe Iulia Albu, concurentă America Express 2024: „Un show pentru cei care nu au serviciu”

Citește și:Alexia și Aris Eram, despre participarea la America Express 2024: „Suntem complet diferiți, dar…'

Citește și:Iuliana Pepene și Sonia Simionov, despre participarea la America Express 2024: „Relaţia noastră e mai mult de colegialitate'

Concurenții America Express 2024 au plecat spre Columbia

Concurenții de la America Express 2024 și-au făcut bagajele și au plecat spre America de Sud, acolo unde vor avea parte de aventura vieții lor. Cele nouă echipe au plecat joi dimineață, pe Drumul Soarelui, dar nu înainte de a le transmite fanilor câteva mesaje pe rețelele de socializare.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Alexia Eram si fratele ei, Aris, George Tănase și Ionut Rusu, Giulia Anghelescu si sotul ei Vlad Huidu, Edward Sanda si Cleopatra Stratan, Prezentatoarea Iuliana Pepene si Sonia Simionov, Romică Țociu si fiul sau, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, actrita Ada Galeș și mama ei, Antoneta Gales au plecat la America Express 2024.

Mesajele transmise de concurenți înainte de a pleca în America Express

Concurenții care au plecat în America Express au împărtășit cu fanii lor ultimele gânduri, chiar înainte de a urca în avion. Filmările pentru emisiunea vor începe în curând, iar echipele au plecat deja spre America de Sud. Columbia, Ecuador și Argentina sunt cele trei țări pe care concurentii vor avea ocazia să le cunoască.

Înainte de a urca în avion, Alexia Eram și-a luat rămas-bun de la iubitul său, Mario Fresh. Cu o zi înainte, artistul a avut concert și i-a rugat pe fanii săi să îi facă o surpriză Alexiei. „Iubire, asta e pentru tine', spune Mario, după care dă semnalul publicului care a strigat în cor: „Succes Alexia!'Lets go! America de Sud venim!', a spus fiica Andreei Esca în ultimul InstaStory postat.

De asemenea, Laura Giurcanu și Sânziana Negru s-au filmat înainte de a urca în avion. Aflat în masină spre aeroport, Ionut Rusu a postat un mesaj. „Bună dimineața tuturor oamenilor treji la această oră, la 2 dimineața! A venit momentul să plec la muncă în străinătate. O să plec, sper cât mai mult în America de Sud',a spus acesta. Un alt cuplu care este pregătit să își testeze relația în această aventură este cel format din Cleopatra Stratan și Edward Sanda. „Bună dimi! Ne-am trezit și plecăm spre America… Express bineînțeles. Să ne țineți pumnii!', le-a transmis artista fanilor săi.

Sonia Simionov și Iuliana Pepene au „transmis” direct din Columbia

Sonia Simionov și Iuliana Pepene s-au filmat pe aeroport unde, Sonia a luat microfonul reporterului de la Antena 1 și s-a prefăcut că transmite direct din America de Sud.

Nu cred că e nevoie de prea multă strategie de acasă. E ca socoteala aia de acasă care nu se prea pupă cu aia din târg. Și eu nu vreau să mi se ducă socotelile în târg. Nu cred că există persoană care timp de 10 săptămâni să se abțină sau să nu fie ea. E foarte greu. Îți dai arama pe față într-un show ca America Express. De aia de ducem', a transmis Iuliana Pepene. „Nu știi când rămâi fără telefon, nu știi cât trebuie să cari trollerele după tine, nu știi când vei primi rucsacul nu știi când vei primi plicul acela roșu cu misiunea, nu știi când pleci, nu știi când te întorci. De fapt, nu știi nimic', a precizat Simionov.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au postat pe Instagram o imagine făcută din avion. „Mulțumim tuturor pentru mesaje, gânduri și încurajări! Lets do this!', a scris artista într-o fotografie postată pe InstaStory.De asemenea, Ada Galeș și mama ei, Antoneta Galeș au postat și ele pe rețelele de socializare imagini inainte de a pleca în America Express. „Am plecat!'. Romică Țociu și fiul său, Cătălin, dar și Iulia Albu cu iubitul ei, Mike, nu au postat niciun mesaj pe rețelele de socializare,înainte de a pleca în aventura vieții lor.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton