Ce mesaj i-a transmis Daniel Pavel lui Dan Ursa, câștigătorul Survivor România 2023: „Sper cu tărie că va...”

 Raiciu Adriana
.

Ce mesaj i-a transmis Daniel Pavel lui Dan Ursa, câștigătorul Survivor România 2023. Miercuri, 24 mai 2023, a avut loc marea finală Survivor 2023. Ultima luptă s-a dat între Andrei Krișan și Dan Ursa, iar cel din urmă a fost desemnat câștigător și a plecat acasă cu premiul de 100.000 de euro. Iată ce declarații a făcut domnul Dan după terminarea competiției!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce mesaj i-a transmis Daniel Pavel lui Dan Ursa, câștigătorul Survivor România 2023. Cinci luni. 61 de ediții. 30 de concurenți. 2 triburi. Cea mai puternică competiție din lume. Un sezon în care neașteptatul și provocările au fost la ordinea zilei. Aseară, în direct pe PRO TV, s-a încheiat Survivor România 2023 cu o finală de neuitat! Dan Ursa a fost desemnat câștigătorul Survivor România 2023 și a plecat cu premiul de 100.000 de euro acasă.

dan-ursa-3dan-ursa-3

Acesta a reușit să depășească toate provocările acestui sezon incredibil și să ajungă la inimile celor de acasă, câștigând trofeul atât de mult dorit de către toți cei care s-au înscris în competiție.

Citește și: Dan Ursa a câștigat Survivor România 2023. Primele declarații: „Sunt mândru de mine”

Citește și: De ce a decis Elena Chiriac de la Survivor să se mute din România când avea 16 ani: „Nu vreau să dau vina pe cineva”

Citește și: Nici pentru Daniel Pavel nu este ușor să prezinte Survivor. Cum l-au afectat filmările și ce spune despre marele câștigător: „Câteva intervenții medicale…’ / EXCLUSIV

Citește și: Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov și-au oficializat relația. Modul inedit prin care și-au făcut publică idila: „Tu și eu! Tu faci imposibilul posibil!'

Ce mesaj i-a transmis Daniel Pavel lui Dan Ursa, câștigătorul Survivor România 2023

După marea finală Survivor 2023, Daniel Pavel a postat o fotografie pe contul său de socializare, alături de Dan Ursa, dar a scris și un mesaj despre marele câștigător din sezonul acesta.

Darius-Dan Ursa a demonstrat de la începutul celor 20 de săptămâni până la Finală – cu 3 Colane de Imunitate la Individuale, că poate întrupa un arhetip de supravietuitor într-un context psiho-fizic-emotional surprisor' ca să-l citez chiar pe el, într-un consiliu din primele zile ale sezonului. Sper cu tărie că va purta Torta nestinsă a SURVIVOR RO, va inspira si va motiva românii nostri să supraviețuiască cu scop, rost si folos asa cum nestinse-aspirationale sunt si cele ale celorlalti doi finalisti @andrei.krisan, grebenisancarmen ce toate înglobează energia tuturor celor 30 de eroi concurenti ai acestui sezon”, a scris Daniel Pavel pe contul său de socializare.

Dan Ursa, primele declarații după ce a câștigat Survivor

Totodată, și Dan Ursa a făcut primele declarații după ce a câștigat Survivor România. Pe contul său de socializare, acesta a ținut să le mulțumească celor care l-au votat și i-au fost alături în această călătorie.

Când am pornit spre jungla dominicană, singurii mei fani erau familia și prietenii. Azi am mai mulți fani și susținători decât am visat vreodată să am și sunt recunoscător pentru fiecare dintre voi!
Vă mulțumesc pentru fiecare vot, pentru fiecare like și comment pozitiv, pentru fiecare dată când ați fost alături de mine pe traseu și pentru toate postările și încurajările voastre care m-au adus mai aproape de victorie. „, a scris și Dan Ursa pe contul său de socializare.

Lupta finală de la Survivor România 2023 s-a dat între Andrei Krișan și Dan Ursa. Totuși, cel din urmă a reușit să ajungă la inima publicului și a câștigat astfel premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro.

sursă- Comunicat de presa, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton