Chefi la cuțite 2023 - Sezonul 11. Mario Zahariea a fost eliminat. Cum a reacționat soția lui, și ea concurentă

 Miniosu Alexandra
.

Chefi la cuțite revine pe micul ecran, la Antena 1, cu sezonul 11, cu noi surprize. Telespectatorii vor face cunoștință cu un al patrulea jurat. El și ceilalți colegi ai săi de la masa juriului vor avea de respectat reguli noi, iar lupta pentru amulete va deveni mai acerbă. Iată tot ce nu știai despre Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11! Aici găsiți toate informațiile complete despre emisiune și cele mai noi update-uri legate de desfășurarea show-ului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Update 25 mai. Ediția de miercuri, 24 mai, de la Chefi la cuțite le-a adus concurenților un nou battle, cel cu numărul 6. La duel au intrat echipa neagră, cea condusă de Cătălin Scărlătescu, și cea gri, a lui Florin Dumitrescu. La final, Scărlătescu a pierdut un concurent din echipa lui, Mario Zahariea fiind eliminat.

„Nu puteam să accept că am pierdut. Nu înțelegeam unde am greșit în momentul ăla!', a spus Mario Zahariea, când a aflat că e eliminat de la Chefi la cuțite, sezonul 11.

La Chefi la cuțite participă și soția lui, Mihaela, dar în echipa roșie, cea a lui Sorin Bontea. Aceasta a declarat că a fost fericită că s-a salvat Iustin Cîmpeanu, dar a fost tristă să afle că soțul ei a plecat.

Update 24 mai. Cel de-al cincilea battle de la Chefi la cuțite a băgat la duel două echipe, cea roșie și cea neagră. Daniel Dragomir, concurentul lui Sorin Bontea, a obținut cel mai mic punctaj, astfel că a fost eliminat din competiție.

Update 23 mai. Ediția difuzată luni, pe 22 mai, la Antena 1, le-a adus concurenților un nou battle. Deși, inițial, mulți au crezut că echipa neagră, cea a lui Cătălin Scărlătescu, va câștiga, verdictul final s-a dovedit a fi cu totul altul. Echipa câștigătoare a fost cea roșie, a lui Sorin Bontea, motiv pentru care, vizibil enervat, Cătălin Scărlătescu a părăsit nervos platoul, dând cu piciorul într-un coș de gunoi.

Așadar, după ce echipa lui Sorin Bontea a câștigat cel de-al patrulea battle, echipa neagră a lui Cătălin Scărlătescu și cea gri a lui Florin Dumitrescu au intrat la duel. În urma probei, Florin Dumitrescu a rămas fără un concurent, căci Andrea Sabini a fost eliminat din sezonul 11.

Update 18 mai. În ediția de seara trecută, lupta individuală s-a dat între echipa roșie și cea neagră, după ce echipa gri a reușit să câștige battle-ul. Proba individuală le-a dat mari bătăi de cap concurenților, iar cel care a plecat acasă a fost Adrian Hampu, care a obținut doar 5 puncte pentru preparatul său.

„Sunt puțin rupt de realitate, nu am cuvinte! Nu a gătit nimeni pentru nimeni, au fost deciziile mele', a mărturisit Adrian Hampu.

„Șoc, șoc, șoc! Nu mă așteptam să plece un bucătar!', a evidențiat Florin Borșaru.

„Foarte bine! Bucătar, o grijă în minus! Te pup, Adițu', a fost replica Lunei Morgaciova.

Update 17 mai. Marți seară, 16 mai, cel de-al doilea battle a fost câștigat de Sorin Bontea, fiind al doilea consecutiv. Asta a înseamnat că cei din echipa lui Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au trecut din nou prin proba individuală. Concurenții au fost nevoiți să gătească cu ciuperci, iar proba nu a fost pe placul tuturor.

Elena Ciot Monda, participantă din echipa lui Cătălin Scărlătescu, a obținut doar 5 puncte pentru farfuria sa și astfel ea a fost cea care a plecat acasă.

A fost ziua mea proastă, îmi cer scuze! Știu că te-am dezamăgit', i-a zis Elena Ciot Monda juratului.

Update 16 mai. Luni seară, 15 mai, a fost primul battle la Chefi la cuțite. Cel care a câștigat a fost chef Sorin Bontea. Din păcate, un concurent din echipa lui Cătălin Scărlătescu a părăsit competiția și este vorba de Lino Golden.

„Simțeam că nu am făcut prea bine. Am regretat foarte mult că nu am rămas, dar sunt mândru de mine că am ajuns și în punctul ăsta. Nu am treabă cu lumea asta, sunt pur și simplu pasionat și un amator, ceva de genul. Faptul că am ajuns într-o echipă, pentru mine oricum e win. Și că am avut experiența asta alături de niște oameni super ok. Mi-am făcut prieteni noi’, a spus Lino Golden în cadrul emisiunii TV.

Update 11 mai. Așteptarea a luat sfârșit pentru telespectatorii Chefi la Cuțite 2023, sezonul 11! Jurații Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu și-au ales echipele. De asemenea, au aflat și ce culoare au tunicile în acest sezon.

Echipa lui Florin Dumitrescu e formată din: Iustin Radu Câmpeanu, Andrea Sabini, Mariana Zinner, Mihaela Zahariea, Luna Morgaciova, Florin Borșaru, Laurențiu Neamțu (cuțitul de aur). Aceștia au primit tunica gri.

Echipa lui Cătălin Scărlătescu e formată din: Elena Ciot Monda, Lino Golden, Amalia Esa, George Popescu, Daniel Dragomir, AnaMaria Ijac, Dumitru Paul Tudosescu (cuțitul de aur). Ei au primit tunica neagră.

Echipa lui Sorin Bontea e formată din: Diane Inamahoro, Mario Zahariea, Constantin Onuț, Adrian Hampu, Monica Pușcoiu, George Borșaru, Nina Hariton (Cuțit de aur). Ei au primit tunica roșie.

Update 10 mai. Marți, 9 mai, jurații de la Chefi la cuțite au avut o misiune grea de îndeplinit. Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au decis ce concurenți merg în următoarea etapă de bootcamp, după prima probă de bootcamp.

Prima probă de bootcamp le-a dat mari bătăi de cap celor 140 de concurenți de la Chefi la cuțite. Aceștia au trebuit să prepare o textură cremoasă. Dintre cei peste 100 de participanți, doar 80 au trecut mai departe.

„Această primă selecție practic taie în carne vie', a zis Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite.

Update 9 mai. În ediția de pe 8 mai, jurații de la Chefi la cuțite au făcut cunoștință cu noi concurenți. Unul însă a reușit să-i lase cu gura căscată de uimire. Este vorba despre un personaj misterios, care s-a prezentat drept „N-am timp'.

Înainte de a-și face apariția în platou personajul „N-am timp' le-a trimis chefilor niște cloșuri. Însă, surpriză, în ele nu se aflau farfurii cu mâncare, ci obiecte precum conuri, frunze, clepsidre, vas de cristal și altele.

„Băi, am crezut că le-am văzut pe toate. Nici de departe! Nici nu vreau să mă gândesc la sezonul 12, ce mai apare!', a exclamat Sorin Bontea, la Chefi la cuțite.

Ulterior, personajul denumit „N-am timp' a apărut în platoul Chefi la cuțite, moment în care Cătălin Scărlătescu a spus:Sunt șocat, nu-mi vine să cred! Ce faci omule, bine-ai venit! De când te-aștept!'. Concurentul nu a stat pe gânduri și i-a răspuns: „Dintotdeauna'. „De unde vii?', l-a întrebat Florin Dumitrescu, iar personajul i-a replicat: „Important e unde merg'.

Mai apoi, personajul „N-am timp' le-a spus chefilor: „Am venit să vă dau niște hrană pentru suflet. Am să vă invit, în cel mai exclusivist restaurant din lume, care este restaurantul sufletelor', dându-le câte un set de căști, dar și un set de reguli.

Florin Dumitrescu a intrat imediat în „jocul' personajului, privind în oglindă. Apoi, concurentul a dezvîluit în ce constă „instalația' pe care a făcut-o și ce este, de fapt, „restaurantul sufletului'. La final, „N-am timp' a primit cuțitul prieteniei.

Update 4 mai. Ieri, 3 mai, noi concurenți și-au încercat norocul la Chefi la cuțite. Printre ei s-a numărat și Adrian Ioan Mihai, cel care a și reușit să-i sperie pe cei trei jurați.

Cunoscut drept „Sfarmă-Piatră', băebatul pasionat atât de sport, cât și de gastronomie, i-a speriat pe jurați cu dezvăluirile lui.

„Sunt singurul om din lume care a reușit să spargă un bolovan de 110 kg pe piept. Ajungi la un prag la care psihicul ajunge să îndure mult. Sunt singurul român care pot să sparg nuci de cocos cu mâna. Am reușit să sparg 6 nuci de cocos', a spus Adrian Ioan Mihai la Chefi la cuțite.

După ce a ajuns în platou, în fața chefilor, acesta l-a contrazis pe Sorin Bontea: „Am 49 de ani, nu 70 cum ați spus'. Florin Dumitrescu a intervenit și i-a răspuns: „El a zis, nu am zis eu'. Dar concurentul nu s-a oprit aici și le-a spus, în glumă: „Amândoi ați făcut mișto de mine și nu prea accept așa'. La final, replica lui Florin Dumitrescu a fost una tot în glumă: „Păi atunci hai să o dăm pe față, nene! Bătaia mea e televizată, nu am ce să fac. Singura rugăminte e să dați la ficat că facem bani cu fața'.

Update 3 mai. În ediția de aseară, 2 mai, chefii de la Chefi la cuțite s-au luptat în bucătărie pentru o miză uriașă: seiful cu amulete. Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au trebuit să gătească pentru invitata specială a ediției, Patrizia Paglieri.

Deși lupta a fost strânsă în competiția de la Antena 1, la final, după ce a degustat pe nevăzute, Patrizia Paglieri a dezvăluit că cel mai mult i-a plăcut farfuria cu prepeliță, adică cea făcută de Sorin Bontea.

„Deci în secunda aia am zis că Dumitrescu moare de oftică!', a spus chef Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite.

Update 2 mai. Săptămâna a început în forță la Chefi la cuțite. Luni, pe 1 Mai, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, dar și rivalul lor, Alexandru Comerzan, s-au întrecut pentru o nouă amuletă. Cea care a degustat pe nevăzute a fost Ruby. Ajunsă în platou, ea a avut o reacție surprinzătoare la vederea lui Alexandru Comerzan.

„Văd că mai aveți un chef aici. Te-am văzut la televizor, chiar Alexandru din Chișinău! Gătește extraordinar, îl știu! Am ținut cu tine de la audiții, să știi. Ce tare!', a spus Ruby la Chefi la cuțite.

Reacția lui Alexandru Comerzan nu a întârziat să apară, mulțumindu-i lui Ruby: „Mulțumesc frumos!'.

Ulterior, cântăreața a dezvăluit și câștigătorul amuletei numărul 16. Ruby a fost încântată de toate preparatele, însă cel mai mult i-a plăcut farfuria lui Sorin Bontea.

„Cea mai frumoasă farfurie am ales. La mine contează și frumusețea', a declarat Ruby.

După anunțarea verdictului. Ruby și chef Sorin Bontea au avut un dialog savuros: „Te rog, ia amuleta! Câștigă sezonul ăsta! Câștigă fiecare sezon, chef!'. De asemenea, artista a avut o remarcă și la adresa lui Florin Dumitrescu: „Chef Florin era foc și pară!'.

Update 27 aprilie. O nouă ediție, noi surprize pentru jurații și telespectatorii Chefi la cuțite 2023. Miercuri, 26 aprilie, Adriana Trandafir a dezvăluit cine a câștigat bomba la jocul de amuletă. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, dar și rivalul lor, Nicolai Tand, au trebuit să gătească rețete având drept ingrediente obligatorii 3 tipuri de brânză din cele 11 pregătite de Gina Pistol. 

La final, invitată în platou, Adriana Trandafir a dezvăluit că cel mai mult i-a plăcut supa de ceapă. Astfel, Florin Dumitrescu a câștigat bomba la jocul de amuletă, lucru de care s-a bucurat foarte mult.

„Nu am știut cum să reacționez în momentul în care am câștigat! Efectiv îmi vine să plâng. Mi-ați tăiat genunchii. Îmi vine să plâng!', a spus Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite.

În aceeași ediție, jurații de la Chefi la cuțite au avut parte de o mega-surpriză. Sultan Kösen, cel mai înalt om din lume, i-a vizitat în cadrul emisiunii și le-a și gătit. Acesta măsoară 2,51 metri înălțime, iar chefii au rămas cu adevărat impresionați.

Ai ocazia unei astfel de întâlniri o dată în viață!‘, a exclamat uluit Chef Sorin Bontea, la vederea oaspetelui care le-a povestit cum este să privească lumea de sus.

Update 26 aprilie. În ediția difuzată marți, 25 aprilie, cei trei jurați s-au luptat pentru o nouă amuletă, cea cu numărul 14. Rivalul lor a fost Ciobi, un fost concurent. Acesta a venit în platou cu o mască de Darth Vader, dar chefii și-au dat seama imediat despre cine este vorba.

„Chiar el a venit, mărul discordiei?! Ciobi! Motivul pentru care Scărlătescu n-a vorbit cu mine 6 luni de zile și nici eu cu el', a spus Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite, când l-a revăzut pe Ciobi.

În această ediție, cei patru bucătari au trebuit să preagătească rețete având drept ingrediente obligatorii 3 tipuri diferite de nuci și alune. Acestea au fost alese de ei, în ordinea stabilită după o tragere la sorți. Cea care a degustat preparatele a fost Nico.

La final, Nico a dezvăluit că cel mai mult i-a plăcut farfuria cu somon, deci Cătălin Scărlătescu a câștigat amuleta.

„Iar gătesc pentru ăsta, măi frate?!', a fost reacția lui Sorin Bontea, după verdictul lui Nico.

Update 25 aprilie. Alina Ceușan a fost invitată la Chefi la cuțite, sezonul 11, pentru a oferi cea de-a 13-a amuletă. Vedeta a trebuit să guste din preparatele gătite de Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, dar și din farfuria „rivalei' lor, Maria Burlacu. Celebrii bucătari au avut de pregătit rețete care să respecte regula celor 11 straturi.

Spre surprinderea multora, Alina Ceușan a făcut un gest atipic și a început degustarea cu desertul.

„Nu zic nimic', a spus Alina Ceușan în timpul degustării, spre uimirea chefilor care așteptau un indiciu din partea influeceriței cu privire la rețeta care i-a plăcut cel mai mult.

„Nu ne-a dat niciun indiciu, dacă îi place sau nu', a zis Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite.

În cele din urmă, Alina Ceușan a anunțat câștigătorul amuletei numărul 13. Acesta este Sorin Bontea.

Update 20 aprilie. Horia Brenciu a fost invitatul special în ediția cu numărul 12 de la Chefi la cuțite, sezonul 11. Acesta a dezvăluit cine a câștigat cea de-a 12-a amuletă, după ce a degustat preparatele chefilor, pe nevăzute. Oponentul lui Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea a fost Silviu Nedelea, un fost concurent. Artistului i-au plăcut toate farfuriile, însă cel mai mult cea a lui Sorin Bontea.

„Scărlătescu s-a stricat la față, efectiv și-a închis emisia în momentul ăla! Nedelea părea și el dezamăgit', a fost replica lui chef Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite.

Update 13 aprilie. În ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1, chefii s-au luptat pentru o nouă amuletă. Rivalul lor din această ediție a fost Cătălin Rizea. Acesta din urmă a gătit o doradă cu piure, legume si ananas, Florin Dumitrescu a făcut paella cu crap, Sorin Bontea a pregătit calcan cu supă de ciuperci, iar Cătălin Scărlătescu a preparat lup de mare cu legume tempura și sushi.

Invitatul special din această ediție a fost Răzvan Simion. Prezentatorul TV a trebuit să deguste cele patru preparate, pe nevăzute, după cum indică regulile show-ului culinar.

„Mi-au zis să nu mănânc fiindcă mi-au pregătit colegii mei patru farfurii. De unde, că de aici mă duc la șaormerie', a zis Răzvan Simion, în glumă, după ce a gustat din cele patru preparate.

La final, acesta a dezvăluit că cel mai mult i-a plăcut farfuria pregătită de Sorin Bontea, fără să știe a cui e. Reacția lui a fost una de milioane.

„S-a deschis carapacea, gata!', a zis Sorin Bontea, bucuros că în sfârșit a început să aibă din nou noroc la amulete.

Update 12 aprilie. A opta ediție din sezonul 11 Chefi la cuțite le-a adus celebrilor bucătari o mega-surpriză. Prezentatoarea emisiunii, Gina Pistol, a pus la bătaie o „bombă' cu mai multe amulete. Rivalul lui Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea a fost Orlando Zaharia.

Toți patru au fost puși să tragă la sorți un bilet dintr-un bol, iar ulterior au fost legați la ochi și puși să aleagă ce carne vor găti. Cătălin Scărlătescu a ales să facă o rețetă de carne de vită cu pară în vin și piure, Sorin Bontea a făcut un preparat cu purceluș de lapte la cuptor cu curry, Florin Dumitrescu a făcut niște coaste cu orez și ou, iar Orlando Zaharia a făut berbecuț cu piure și trufe.

Invitata serii a fost Anca Dinicu. După ce a gustat din cele patru farfurii, actrița a mărturisit că cel mai mult i-a plăcut purcelușul de lapte la cuptor cu curry, cea făcută de Sorin Bontea. Acesta s-a bucurat nespus de mult și i-a transmis artistei să o pupe pe mama ei pentru el.

Update 11 aprilie. O nouă ediție, o nouă provocare pentru chefii de la Chefi la cuțite 2023. Pe 10 aprilie, pentru a obține amuleta, cei trei jurați au trebuit să pregătească un preparat care să măsoare 11 centimetri. În plus, ei au avut și un rival, pe Alex Bălan, finalistul sezonului 2 din echipa lui Sorin Bontea.

Cel care a degustat preparatele de pe cele patru farfurii a fost Nea Mărin. La final, ei i-a oferit amuleta lui Florin Dumitrescu. Extrem de fericit, acesta a mers țintă spre invitatul special pentru a-i mulțumi.

„Aproape că m-am speriat. A dat Dumitrescu cu pumnii în mese, a spart pahare! Uitați-vă, oameni buni, ce am reușit să fac din Dumitrescu. S-a dus, s-a târât în genunchi la Nea Marin, se ploconea pe acolo. E doar o amuletă, sunteți nebuni la cap?!', a spus Cătălin Scărlătescu uimit, la Chefi la cuțite.

Update 6 aprilie. Miercuri, 5 aprilie, la Antena 1 a fost difuzată a 6-a ediție din Chefi la cuțite, sezonul 11. La fel ca până acum, jurații Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu s-au întrecut la jocul de amuletă. La joc a participat și rivalul lor, chef Munti, lucru ce a complicat puțin lucrurile.

Elwira Petre a fost invitatul special al ediției. Coregrafa a venit să deguste cele patru farfurii, pentru ca la final să acorde o amuletă importantă. În cele din urmă, Gina Pistol a dezvăluit că amuleta merge către Cătălin Scărlătescu. Prezentatoarea a punctat însă faptul că juratul a apelat la un gest greșit: „El nu a fost foarte corect astăzi. Atunci când chefii au gustat, în farfuria respectivă mai exista un piure'.

În urma anunțului făcut de Gina Pistol, între cei trei chefi a avut loc un val de replici acide. Cătălin Scărlătescu a părăsit platoul emisiunii atunci când când prezentatoarea TV a dat de înțeles că ar putea pune amuleta în seif.

„Atât de disperat pe furăciuni?!', i-a spus chef Sorin Bontea în culisele Chefi la cuțite.

Update 5 aprilie. Un nou joc de amuletă a avut loc în ediția de marți, 4 aprilie 2023, la Chefi la cuțite. Cel care a degustat pe nevăzute a fost Răzvan Fodor. El a trebuit să aleagă mâncarea preferată dintre cea gătită de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și rivalul lor, Ionuț Belei, fără să știe cui îi aparține farfuria.

Deși i-a fost greu să aleagă, spunând că-i plac toate, în final, acesta a spus că farfuria lui Cătălin Scărlătescu l-a impresionat cel mai mult. Verdictul său a produs un schimb de replici savuroase între Răzvan Fodor și Sorin Bontea. Cei doi au participat împreună la Asia Express, sezonul 3, și au și câștigat și au rămas buni prieteni.

„Neam de neamul tău, de la maimuță, n-ai mâncat așa!', i-a spus chef Sorin Bontea lui Răzvan Fodor, în culise, iar acesta i-a replicat: „Nu te mai supăra! De ce ești gelos?!'.

Update 4 aprilie. Ediția de pe 3 aprilie 2023 a fost una de neuitat pentru Gina Pistol. Cei trei jurați: Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu i-au făcut acesteia o farsă de zile mari, ce a speriat-o teribil. Chef Sorin Bontea și chef Forin Dumitrescu au mimat mai multe accidentări în bucătărie, cu ajutorul unui deget fals, dar și cu o mână falsă. Cei doi au început să țipe, fapt pentru care prezentatoarea TV s-a alarmat imediat.

„Am rămas fără deget!', a strigat chef Florin Dumitrescu, la Chefi la cuțite, urmat de Sorin Bontea: „Medic, medic!'.

Auzind acestea, Gina Pistol a intrat repede în platou pentru a vedea ce se întâmplă, moment în care a realizat că totul a fost, de fapt, o farsă: „Ce ați pățit? M-am speriat de mi s-a rupt degetul', a întrebat ea, înainte ca chef Cătălin Scărlătescu să arunce cu mâna falsă către dânsa.

„Bine că nu mai ești gravidă!', i-a spus chef Sorin Bontea Ginei Pistol.

În aceeași ediție, Ilona Brezoianu a degustat pe nevăzute preparatele lui chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Ivan. În final, ea i-a oferit amuleta lui Cătălin Scărlătescu.

„Nu cred așa ceva! Mi se pare fascinant. La Bontea în farfurie aveai chestii mult mai elegante, iar la Florin Ivan în farfurie aveai combinații de gust. Nu pot să mă supăr pe Ilona că nu mi-a dat mie amuleta, mă supăr pe Scărlătescu că ridică la rang de delicatesă o bucată de bacon trasă printr-un băț', a spus chef Florin Dumitrescu, la Chefi la cuțite 2023.

Update 30 martie. În ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Viorica și Ioniță de la Clejani au degustat farfuriile juraților de la Chefi la cuțite: Florin Dumitrescu, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu, dar și pe cea a „rivalei' lor din bucătărie: Roxana Blenche. Cei doi artiști au făcut show în concurs, iar la final, după degustarea pe nevăzute, au decis ca amuleta să meargă la farfuria cu rață, adică cea pregătită de Roxana Blenche. Astfel, așa a apărut și prima amuletă din seif.

„Vă dau cuvântul meu de onoare, fraților. Acolo este artă, măiestrie, preciziție, imaginație, tot ce vrei. E high class, n-ai ce să spui!', a spus Viorica de la Clejani despre farfuria pregătită de Roxana Blenche.

În aceeași ediție, difuzată pe 29 martie, jurații și telespectatorii au făcut cunoștință și cu concurenta Nina Hariton. Aceasta e prima femeie care a primit trei cuțite de aur și a ales să meargă în echipa lui Sorin Bontea.

Update 29 martie. În cadrul etapei degustărilor pe nevăzute, jurații de la chefi la cuțite se întrec pe amuletele oferite de Gina Postol, ce le pot aduce avantaje considerabile în battle-uri. În ediția difuzată marți, 28 martie, degustarea a fost făcută de invitatul special, Mario Fresh. Acesta a decis la cine a mers amuleta ce-i oferă deținătorului ei posibilitatea de a salva un concurent de la eliminare.

Rivalul lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu din această ediție a fost chef Iosif Ștefănescu. Pentru amuletă, cei patru bucătari au trebuit să pregătească rețete folosind în farfurii cel puțin 11 legume. Cel care a câștigat amuleta a fost Cătălin Scărlătescu, după ce Mario Fresh i-a degustat farfuria pe nevăzute.

„Te așteptai la așa ceva?', au zis chefii, în ediția a doua ediție a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11.

Update 28 martie. Luni, 27 martie, la Antena 1 a fost difuzată prima ediție Chefi la cuțite, din sezonul 11. Telespectatorii au avut parte de o mega-surpriză. Aceștia au aflat că, la fiecare confruntare pentru amuletă, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea vor avea câte un nou oponent. Cel care i-a provocat pe cei trei la întrecerea culinară din prima ediție a show-ului a fost Chef Ștefan Popescu. Prima amuletă a fost câștigată de Cătălin Scărlătescu.

Tot în prima ediție, telespectatorii și jurații au făcut cunoștință cu noii concurenți. Maria Barbu a reușit să-i impresioneze pe toți cu povestea ei emoționantă de viață. Tânăra a povestit cum a stat cu iubitul ei în spital, după ce a rămas imobilizat în scaun cu rotile, în urma unui accident de motocicletă. Spusele ei au făcut-o pe Gina Pistol să plângă.

Premiera-Chefi-la-cutite-1Premiera-Chefi-la-cutite-1

Citește și: Fernando de la Chefi la Cuțite a atacat un bărbat, într-o parcare, cu cuțitul primit la emisiune. Ce s-a întâmplat după ce a fost încătușat: „Am depus plângere pentru tentativă de omor”

Citește și: Noi reguli pentru jurații de la Chefi la Cuțite, sezonul 11. Cum se vor desfășura luptele pentru amulete: „Va fi dezastru'

Citește și: Roxana Blenche a născut. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite a publicat prima imagine cu bebelușul: „Suntem super fericiți”

Citește și: Motivul pentru care Adelina Pestrițu nu a mai postat imagini cu fiica sa, Zenaida: „Simțeam încărcătura negativă…”

Când începe Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11

Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11 va debuta la TV, pe Antena 1, pe data de 27 martie 2023. La fel ca în sezoanele anterioare, show-ul va putea fi urmărit de luni până miercuri. Emisiunea va fi difuzată luni, marți, miercuri, de la ora 20:30.

Asemeni edițiilor anterioare, și în acest sezon, la Chefi la cuțite, concurenții vor trece prin diverse etape și probe până la marele premiu. Fiecare jurat își va compune propria echipă, însă doar unul dintrte participanți va câștiga trofeul, în marea finală.

Timp de 10 sezoane Chefi la cuțite, cei trei jurați celebri, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, și-au dat cu părerea despre talentele culinare ale concurenților, însă sezonul al 11-lea aduce o mare schimbare. Reprezentanții postului Antena 1 au anunțat că la proba pentru amuletă va apărea și al 4-lea membru. Așadar, fiecare confruntare pentru a câștiga amuleta va avea în plus câte un jurat diferit. În prima ediție, noul oponent a fost Ștefan Popescu, un celebru bucătar din România.

Ștefan Popescu, Florin Ivan, Orlando Zaharia sunt doar câțiva dintre cei care vor participa la jocurile pentru amuletă și vor încerca să încurce planurile juraților de la Chefi la cuțite.

Cine prezintă Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11

Sezonul 11 Chefi la cuțite este ultimul în care Gina Pistol va fi prezentatoare. De curând, iubita lui Smiley și-a anunțat retragerea din televiziune, motivând că vrea să aibă mai mult timp pentru fiica ei, Josephine.

După retragerea din televiziune, Irina Fodor e cea care o înlocuiește pe Gina Pistol la Chefi la Cuțite. Soția lui Răzvan Fodor i-a mai ținut locul iubitei lui Smiley și în sezonul trecut, în perioada în care Gina Pistol s-a îmbolnăvit de Covid-19.

Când este emisiunea Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11

Emisiunea Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11 începe din data de 27 martie 2023, la Antena 1. Show-ul culinar va fi difuzat de luni până miercuri, de la ora 20:30.

Care este premiul de la Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11

Antena 1 pune la bătaie un premiu uriaș pentru câștigătorii Chefi la cuțite. În sezonul 11, concurenții se vor lupta cot la cot pentru a pune mâna pe o sumă fabuloasă. Este vorba despre 30.000 de euro.

Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11 Live

Persoanele interesate să știe tot ce se întâmplă la Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11 pot găsi toate informațiile necesare, la zi, pe site-ul nostru Viva.ro. De asemenea, edițiile emisiunii pot fi vizionate online, pe AntenaPLAY.

Sursă foto: Comunicat de presă, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton