Ce pact au făcut Adriana Bahmuțeanu și George Restivan în privința mariajului lor, după ce s-au căsătorit. Regula impusă de jurnalistă: "Din 6 în 6 luni..."

 Dumba Gabriela
.

Ce pact au făcut Adriana Bahmuțeanu și George Restivan în privința mariajului lor, după ce s-au căsătorit. Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au stabilit câteva reguli pentru ca relația lor să funcționeze perfect și pe termen lung, după ce s-au căsătorit. Bahmu a dezvăluit că nu-și dorește o relație care să meargă din inerție și când dragoste nu va mai fi între ea și George, să pună punct căsniciei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce pact au făcut Adriana Bahmuțeanu și George Restivan în privința mariajului lor, după ce s-au căsătorit. George a dezvăluit că el și Adriana au fost chiar la un pas să nu mai facă nunta, după ce au stat șase ore în vamă, iar problemele cu actele le-au dat bătăi de cap. Până la urmă, dorința de a fi soț și soție a fost mai puternică, astfel că Bahmu și George au ajuns într-un final în fața preotului, într-o bisericuță de suflet din Ucraina, și au devenit, chiar în ziua de Sf. Gheorghe, o zi importantă pentru mire, soț și soție în fața lui Dumnezeu.

adriana-bahmuteanu-2–crop-1675411736adriana-bahmuteanu-2–crop-1675411736

Ce pact au făcut Adriana Bahmuțeanu și George Restivan în privința mariajului lor, după ce s-au căsătorit

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit în emisiunea 'Online Story by Cornelia Ionescu' că vrea implicare totală în căsnicia cu George Restivan, și după ce s-au căsătorit.

„Noi am stabilit până la cele mai mici detalii ce să facem și în continuare ne stabilim și ce investiții să facem, ce să mâncăm mâine, la ce școală să dăm copilul, unde să mergem în vacanță sau cum să ne planificăm în continuare viața.

Dacă am fi mers mâna unuia sau altuia ar fi zis că nu e bine așa, e bine invers și dădeam vina pe el. I-am propus lui George ca din 6 în 6 luni să stăm de vorbă cu picioarele în apă rece amândoi și să ne hotărâm dacă continuăm sau nu relația.

L-am întrebat într-o seară dacă mai vrea, să ne gândim ce nu a mers până acum, ce a mers bine și vrei să îmbunătățești, ce a fost extraordinar și ți-a plăcut din toată experiența asta de până acum. Faci bilanțul relației întotdeauna. Și la 100 de ani trebuie să îl faci, asta este o maturitate.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

Citește și:Carmen Brumă și Mircea Badea, nevoiți să se mute de urgență din apartamentul în care locuiau cu fiul lor: „Nu s-a mai putut'

Citește și: Cum arată Elena Băsescu, după trei nașteri.La 42 de ani, a slăbit spectaculos și are o siluetă de invidiat

Citește și: Marea iubire a Irinei-Margareta Nistor a fost un bărbat însurat: „În scenariul vieții mele s-a strecurat și…'

Adriana Bahmuțeanu, totul despre cununia mult visată cu George Restivan

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au avut parte de cel mai frumos eveniment, departe de ochii curioșilor. Cei doi s-au cununat la o mânăstire de la granița cu Ucraina și au povestit toată experiența.

„I-am spus că ar fi frumos și mi-am dorit toată viața mea să mă cunun așa ca în filme, ca în basme, ca în povești, la o mănăstire în vârf de munte, să nu mă știe nici vântul, nici pământul, pentru că eu nu trăiesc nu nimeni în casa mea.

S-ar fi aflat, dar i-am zis că vreau să fiu eu cu el și cu Dumnezeu și cu încă doi oameni care să ne ducă lumânările, să ne țină la biserică, că așa e creștinește. Eu asta mi-am dorit, să mă simt aproape de divinitate. Lui i-am plăcut ideea asta și de aici până a ajunge noi la mânăstirea Bănceni a fost un pas.

Mă simt mult mai eliberată după ce ne-am cununat și de câte ori l-am întrebat pe George a zis că și lui i s-a luat o piatră de pe inimă. Ne-am făcut 100 de planuri pe hârtie și 100 de variante. El trebuie să plece în America, pentru că are o treabă urgentă, eu nu pot pleca cu el.”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu, la WOWnews.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton