Sophia Loren, sex simbol al anilor '50, este de nerecunoscut! După 9 ani de pauză, actriţa de 84 de ani filmează în scaun cu rotile

 Dumba Gabriela
.

La 84 de ani, Sophia Loren revine pe marele ecran după o pauză de nouă ani, într-un film regizat de fiul ei, Edoardo Ponti. Actriţa italiană, considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, sex simbol al anilor ’50 – ‘70, este de nerecunoscut în acest nou rol, respectiv al unei bătrâne în scaun cu rotile, care are grijă de copiii unei prostituate.

Sophia LorenSophia Loren

Sophia Loren a fost văzută filmând în oraşul italian Bari săptămâna aceasta pentru filmul „The Life Before Us”, primul lungmetraj în care joacă de la pelicula TV „My House Is Full of Mirrors”, lansată în 2010.

Remarcată în 1950, în rolul unei sclave în filmul „Quo Vadis”, actriţa italiană Sophia Loren a jucat alături de cei mai mari actori hollywoodieni ai anilor ’50 şi ’60 şi a alcătuit un cuplu de legendă alături de compatriotul ei Marcello Mastroianni în câteva lungmetraje foarte apreciate.

Rolul ţărăncii din „Ciociara”, de Vittorio De Sica (1960), i-a adus Sophiei Loren, în 1962, premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal şi premiul pentru interpretare feminină la Cannes, potrivit Mediafax. Actriţa italiană a primit în 1991 un al doilea premiu Oscar, pentru întreaga carieră.

Sophia Loren și-a fascinat, de altfel, partenerii de platou. Printre ei, Cary Grant, Peter Sellers, Clark Gable, Frank Sinatra, Gregory Peck, Jack Lemmon, Paul Newman, Marlon Brando.

În 2016, Sophia Loren a primit premiul pentru întreaga carieră la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) de la Cluj-Napoca.

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton