Raluca Moianu, despre depresia cauzată de moartea soţului ei, de acum un an: „Atât de tare m-a încercat viaţa, că vreau să rămân pozitivă”

 Dumba Gabriela
.

Raluca Moianu a trecut prin clipe foarte grele în urmă cu aproape un an când, pe 19 iulie, soţul ei, comentatorul sportiv Marius Ancuţa, a murit la doar 50 de ani, răpus de cancer. Raluca spune că a reuşit să treacă peste acest moment dramatic cu ajutorul fiicei sale, Mara Ilinca, dar şi al psihologului pentru că „depresia nu te întreabă, dar te duci repede la psiholog'.

Soţul Ralucăi Moianu a murit în iulie 2018Soţul Ralucăi Moianu a murit în iulie 2018

Prezentatoarea a vorbit, în urmă cu ceva timp, la Antena Stars, despre „cea mai grea perioadă din viaţa ei şi a dezvăluit cum a trecut peste depresia cauzată de pierderea soţului ei.

„Eu sunt o persoană veselă şi încerc sa rămân pozitivă. Cred că așa ne naştem, nu este doar autocontrol. Eu am o fetiţa de 14 ani, nu pot să îmi permit. Când ajungi să fii părinte singur, trebuie să mergi înainte. Depresia nu te întreabă. Dar te duci repede la psiholog şi trebuie să te dregi. Fiecare om are povestea lui, dar cred că dimineaţa te uiţi în oglindă şi spui că eşti fantastică. Iar energia pozitivă te ajută să primeşti un zâmbet. Atât de tare m-a încercat viaţa, că vreau să rămân pozitivă', a declarat Raluca Moianu.

Anul trecut, Raluca vorbea, cu lacrimi în ochi, despre ultimele clipe din viaţa soţului ei.

„Soţul meu a fost un tip mândru şi nu a fost nicio zi bolnav. Timp de 57 de zile a luat antibiotice foarte puternice. Statisticile spun că cei care sunt diagnosticaţi cu această maladie supravieţuiesc un an, un an şi jumătate.  El a făcut tot ce a putut. La un moment dat mi-a spus: «Şi dacă am să mor, am să comentez Campionatul Modial de Snooker» (…).

A făcut un efort extraordinar în mai, pentru că el abia se mai ţinea pe picioare. Ulterior, au fost nişte săptămâni foarte urâte, a făcut radioterapie, dar au fost efecte pozitive pe o durată scurtă. Slăbise, se schimbase… (…). Copila mea e puternică, seamănă cu el, e mândră ca el şi mi-a spus: «Nu vreau să mi se plângă de milă».', a mai declarat Raluca Moianu.

Fostul soţ al Ralucăi Moianu, Marius Ancuţa, a murit pe 19 iulie, la vârsta de 50 de ani şi era unul dintre cei mai apreciaţi comentatori sportivi.

Cei doi au divorţat în 2013, după 15 ani de căsnicie, dar s-au împăcat în 2016. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton