Laura Cosoi, pictorial sexy la un an de când a născut. Arată senzațional în haine mulate - EXCLUSIV

 Pirvu Cristina
.

Alege hainele potrivite și te vei simți mai sexy ca niciodată! Pentru zilele fierbinți de vară, Laura Cosoi îți propune câteva ținute ce conțin ingredientele perfecte pentru a-ți pune în valoare feminitatea.

A trecut un an de zile de când Laura Cosoi a născut. Actrița este cea mai mândră mămică, căci are o fetiță de nota 10: Rita. Ea crește pe zi ce trece, iar vedeta acordă mare importanță vieții de familie, dar și carierei.

Recent, ea a făcut un shooting exclusiv pentru VIVA! de iulie. Apare în haine mulate. Are un trup d einvidiat, și-a revenit după ce a născut. Priviți toate imaginile în numărul de iulie al revistei VIVA!.

Laura Cosoi, despre dietă și mișcare la un an după ce a născut: 'Nu sunt încă în forma de dinainte de naștere'

La 37 de ani, Laura Cosoi este în  culmea fericirii. Formează un cuplu frumos cu Cosmin Curticăpean și au împreună o fetiță de toate frumusețea, Rita, care tocmai a împlinit un an. Blonda mai are de lucrat la un singur aspect, recuperarea completă a siluetei suple de dinainte de naștere. Comparată adesea cu Brigitte Bardot, Laura ne-a recunoscut că nu a ținut regim după ce a născut, că nu a revenit la greutatea inițială, dar că acest aspect nu îi umbrește câtuși de puțin fericirea.

Laura Cosoi VIVA iulieLaura Cosoi VIVA iulie

Foto: VIVA! – Marius Bărăgan 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton