Sonia Ferrari, concurenta transsexual de la Chefi la Cuțite, snopită în bătaie de iubit: "Dădea în mine ca într-un..."

 Dumba Gabriela
.

Sonia Ferrari impresiona, anul trecut, la Chefi la cuțite cu o musaca delicioasă, dar și cu povestea ei de viață. Sonia a dezvăluit că a fost bărbat și că o chema Marcel, fiind „suflet de femeie într-un corp de bărbat'. Acum, Sonia a dezvăluit că a trecut printr-un adevărat coșmar alături de iubitul ei, care a bătut-o cu pumnii și picioarele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Noaptea trecută, Sonia a primit o bătaie zdravănă după ce a îndrăznit să-i spună iubitului să nu bine să se implice într-o anumită afacere. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite a dezvăluit că a fost snopită în bătaie și a scăpat cu viață pentru că vecinii au chemat Poliția.

5645656456

Noi suntem iubiți, iar el a vrut să facă niște chestii. Mie mi s-a părut că nu este în regulă să se bage în afaceri care nu sunt așa bune și mi-am dat cu părerea. Având în vedere că trăim împreună sigur că aș vrea într-un fel sau altu să-l protejez, nu? (…) Am impresia că au fost pur și simplu motive, nu bați un om de la asemenea aberații', a declarat Sonia Ferrari, la Antena Stars.

Sonia Ferrari spune că știa că bărbatul din viața ei are antecedente violente, dar nu se aștepta să dea în ea. Cu toate asta, a decis să nu-i facă plângere la Poliție.

„Am început să zbier. M-a bătut chiar foarte tare. A fost și Poliția, a fost salvarea. M-a bătut cu pumnii în cap, cu picioarele. Este un bărbat foarte violent. a avut un trecut puțin mai tumultos, cred că are și antecedente penale. Din câte am înțeles, el le cam bate pe toate. (…)

Am început să zbier pentru că voiam să audă vecinii, nu voiam să dea în mine în halul ăla. El este foarte mare și nu dădea în mine cum sunt eu firavă, el dădea în mine ca într-un bărbat de 100 de kilograme', a povestit fosta concurentă de la 'Chefi la cuțite'.

Citește și: Ce avere are Traian Băsescu. Fostul președinte deține titluri de stat de aproape jumătate de milion de euro şi conturi cu 250.000 de euro

Citește și: Ce reacție a avut Oana Roman, după ce i s-a spus că a rămas fără păr pe cap

Citește și: Tudor Chirilă, despre neînțelegerea cu Irina Rimes:„Pentru o glumă bună îmi vând un prieten’

Citește și: Corneliu, fiul lui Nicolae Botgros, mesaj tăios pentru amanta tatălui său:„Fericirea nu se…’

Sonia Ferrari nu-l va ierta pe bătăuș, dar nu vrea să-l trimită la pușcărie pentru că este decisă să plece din țară și nu are timp de stat prin tribunale.

„A venit Poliția. Au întrebat dacă vreau să-i fac dosar penal. (…) Totul s-a întâmplat aseară, iar azi ar fi trebuit să merg la secție și să fac un certificat medico-legal. După tot ce s-a întâmplat, noi am vorbit azi. Neam înțeles să-mi dea lucrurile.

Ce este mai important este să termin eu cu el, nu să-i fac lui dosar penalși să merg mai departe, pentru că eu oricum sunt în România doar în vizită acum. (…) Consider că o persoană care a dat o dată în tine va da și a doua oară și a treia oară și eu nu accept așa ceva', a concluzionat blondina.

Sonia Ferrari a fost bărbat

Anul trecut, Sonia Ferrari și-a făcut apariția în platoul emisiunii Chefi la cuțite ca o adevărată divă.

„Nu știu dacă știți sau dacă v-ați dat seama, eu sunt transsexual. Mi-am dat seama încă din adolescență că am această latură feminină. Aceste instincte s-au dezvoltat rând pe rând, am început să mă pensez, să fac unghiile, am făcut și operație de schimbare de sex, dar în Thailanda (…).

La toaletă a fost cel mai ciudat, am sesizat că nu mai sunt bărbat și că trebuie să fiu femeie, să fiu mai elegantă’, a mărturisit concurenta, spre uimirea celor trei jurați de la „Chefi la cuțite’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton