De ce l-a refuzat Julia Chelaru pe Adrian Mutu, deși a insistat să se întâlnească cu ea: „Acum îmi pare rău...”

 Sutiu Theodora
.

Julia Chelaru, fosta membră a formațiilor Exotic și Sexxy, a povestit, că în trecut l-a respins pe Adrian Mutu, deși fostul mare fotbalist român și-a dorit foarte mult să se întâlnească cu ea, atunci când cei doi eram mult mai tineri. Deși acum are o viața de familie foarte fericită, vedeta spune că îi pare rău l-a refuzat, explicând și motivul care a determinat-o să ia această decizie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Invitată în emisiune lui Cătălin Măruță, cântăreața a fost întrebată ce vedetă i-a făcut avansuri, dar nu le-a dat curs. Atunci, spre surprinderea tututor, Julia Chelaru a povestit cum în trecut l-a respins pe Adrian Mutu, după ce a acesta a contactat-o de mai multe ori și a invitat-o la o întâlnire romantică. Fotbalistul se străduise să facă rost de numărul ei de telefon, dar a fost în zadar.

julia-1julia-1

De ce l-a refuzat Julia Chelaru pe Adrian Mutu

Potrivit propriilor declarații, Julia Chelaru l-a respins pe Adrian Mutu pentru că la vremea aceea se temea de fotbaliști, dar acum îi pare rău că nu a mers mai departe cu întâlnirea.

„A fost acum foarte mult timp, la început, când eram în trupa Exotic. Mi-a aflat numărul de telefon și m-a invitat în oraș. Nu știu dacă eram într-o relație sau nu, dar, nu știu de ce, îmi era frică de fotbaliști, aveam o frică, ceva, o chestie ancestrală.

Acum îmi pare rău că nu m-am întâlnit cu el, e un om extraordinar. Voia și el să mă cunoască. Apoi a luat avânt (n.red.: cariera lui sportivă). (…) Eram trei fete cucuiete (n.red.: în trupa Exotic). Eram roșcată atunci, eram ceva foarte atractiv pentru mulți bărbați, să zic așa, din showbiz. Mie mi-a plăcut, totuși, că l-am refuzat. L-am refuzat eu pe Adrian Mutu, îți dai seama?', a încheiat solista acest subiect.', a povestit Julia la Pro TV.

Citește și: Julia Chelaru, de nerecunoscut după divorț

Citește și: Julia Chelaru nu are deloc noroc în dragoste

Citește și: Tatăl Andreei Esca a împlinit 83 de ani

Citește și: Un nou scandal între Andreea Bălan și George Burcea

Julia Chelaru a divorțat în 2016

Cu toate că păreau să aibă o căsnicie normală, Julia și Bogdan s-au decis să divorțeze în anul 2016. Ulterior, artista a suferit enorm. Ba chiar a căzut pradă depresiei, dar și-a revenit cu mult ajutor venit din partea prietenilor. O altă lovitură după despărțire a fost, cel mai probabil, vestea că el și-a refăcut viața alături de o altă femeie.

„Este adevărat! Ne-am despărțit oficial de mai multă vreme, dar nu am vrut să ne punem pe tapet viața persoanală, întotdeauna, am fost discreți în această privință! Acum, fiecare merge pe drumul lui! Era inevitabil să nu se afle! Totuși, vă spun sincer, ne-am separat pe cale amiabilă și suntem în continuare în relații bune’, declara Bogdan Jianu.

Acum, artista iubește din nou

 Artista nu a stat prea mult singură și și-a găsit alinarea în brațele lui John, un bărbat mai tânăr ca ea cu șase ani.

„M-aş mai mărita o dată, de ce nu? Înainte îmi păsa de gura lumii, dar acum nu mă mai cramponez de nimic, vreau să fac ce simte inima. Am primit un inel de la el, dar nu inelul ăla încă.

Eu aş mai face o nuntă, mai ales că el nu a avut niciodată parte de aşa ceva. Nu a fost niciodată mire. Când iubeşti un om vrei să fii cu el şi cu acte, a declarat solista la acea vreme, pentru click.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton