Cine este Ana de la Puterea Dragostei. A pus ochii pe unul dintre băieți

 Sutiu Theodora
.

După eliminarea lui Beatrice din gala de duminică, o nouă concurentă a intrat în casa Puterea Dragostei. Deși a intrat în competiție de curând, Ana a creat deja tensiuni la Puterea Dragostei. Tânăra are 22 de ani, s-a născut la Timișoara și este zodia Capricorn.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Atunci când a intrat în casa Puterea Dragostei, Ana a mărturisit că este foarte emoționantă. Imediat cum a intrat în competiție, tânăra și-a manifestat interesul fața de un concurent, iar acest lucru a aprins imediat spiritele, mai ales că tânărul pe care ea a pus ochii este deja într-o relație.

ana-1-1ana-1-1

Cine este Ana, cea mai nouă concurentă de la Puterea Dragostei. Îl place pe Radu

Concret, este vorba despre Radu, cel care are o relație cu Adelina. Deși a fost avertizată să stea departe de el, tânăra nu a prea a ținut cont de sfaturile celorlalți concurenți.

„Să nu ai încredere în șarpele ăla”, au atenționat-o unii concurenți pe Ana cu privire la Radu, care a invitat-o să se așeze pe un scaun despre care nu știa că este rupt.

„Vezi? vroia să te facă să cazi. Vroia să te facă de râs”, au glumit în continuare băieții. „De-astea vrei să-mi faci tu, Radu?”, l-a întrebat și Ana râzând. Chiar și așa, ea a părut atrasă de Radu.

Citește și: Paul de la Puterea Dragostei a devenit tată

Citește și: De ce s-au despărțit Iasmina Halas și Mihai Florea de la Puterea Dragostei

Citește și: Fostul soț al Andei Adam, adevărul despre divorț

Când a avut Ana de la Puterea Dragostei ultima relație

Ana i-a întrebat pe băieți cine are o relație, iar apoi a mărturisit că ultima ei relație s-a încheiat în luna mai, după doi ani.

Apoi, băieții au întrebat-o de ce s-a încheiat relația ei după o perioadă atât de lungă, iar tânăra le-a mărturisit acestora că bărbatul avea secrete.

„Să-i fac reclamă proastă acuma? Tipul avea nevastă și copil. A fost un pic complicat, am aflat după jumătate de an că e căsătorit, dar a fost mare dragostea”, a răspuns Ana.

Unde are Ana de la Puterea Dragostei un tatuaj ascuns

Ana de la Puterea Dragostei are și o colecție destul de mare de tatuaje. Ea spune că cele de pe brațul stâng nu reprezintă ceva anume, a mai spus Ana. „Doar că mi-au plăcut mie', a completat noua concurentă.

„Mai am un tatuaj sub sân„, a continuat Ana, iar Radu a cerut să-l vadă. „Să mergem sus să-l vezi”, a glumit fata.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Ana l-a inclus pe Radu în top 3 preferințe, chiar dacă el are o relație cu Adelina. Ana nu a părut deranjată de acest aspect:

„Ești căsătorit, ai copil? Păi, atunci? Așa de îndrăgostit ești?”, a întrebat ea. Ana l-a invitat tocmai pe Radu la dans, deși a glumit că ar putea să își ia o bătaie când ajunge în casa fetelor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton