Sofia Vicoveanca, prima reacție după scandalul de la concert: "Dacă pot fi iertată, dacă nu…"

 Dumba Gabriela
.

Sofia Vicoveanca a fost implicată într-un scandal chiar în timpul unui concert din judeţul Neamţ. Cântăreața de muzică populară a început să tipe la câțiva copii în costume populare care dansau în faţa scenei și imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare. Sofia Vicoveanca regretă gestul și își cere iertare cu lacrimi în ochi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Oamenii prezenţi la concertul Sofiei Vicoveanca au fost uimiţi de reactia artistei de muzică populară şi nu se aşteptau la o astfel de ieșire nervoasă. Oamenii au scris pe rețelele de socializare că erau nerăbdători să o asculte cântând și au fost dezamagiți de felul în care s-a purtat cu publicul ei, mai ales că erau copii implicați în respectiva situație.

img-48img-48

'Îmi cer iertare, a fost un gest urât din partea mea, nu știu… îmi pare rău, dacă pot fi primite aceste scuze. Un gest care a ieșit fără să îmi dau seama, altceva nu pot să spun, a fost foarte urât din partea mea, recunosc. A fost o zi grea, dar nu are nicio importanță.

Dar nu sunt lucruri care să mă scuze de ieșirea mea urâtă, foarte, foarte urâtă. Îmi cer iertare… Dacă pot fi iertată, dacă nu… Dumnezeu va face dreptate' a spus artista la Antena 3.

Sofia Vicoveanca, prima reacție după scandalul de la concert

După ce momentul în care Sofia Vicoveanca țipa la copiii din fața scenenei, filmat de unul dintre spectatori, a fost publicat pe Facebook, au început să curgă reacțiile oamenilor șocați de atitudinea artistei:

„Zici că plătești cântărețul ca să facă atmosferă frumoasă și ea rage ca un căpcăun la niște copii.”

„Întrebarea mea este: ce o fi fost în sufletul copiilor după o astfel de situație? Cel mai probabil unii aveau lacrimi în ochi…”

Ne dorim ca peste tot în lume să ne promovăm tinerele mlădițe îmbrăcate în portul nostru strămoșesc însă, atunci când nu suntem super mediatizați la un astfel de festival local, avem ieșiri răutăcioase și pline de egoism! Păcat… este loc pe pământ și sub soare pentru fiecare… că altfel Dumnezeu nu ar fi permis venirea noastră! Pentru noi, tinerii îmbrăcați în portul popular valorează mai mult decât doamna interpretă!'.

„Am rămas cu toții blocați de iesirea doamnei Sofia Vicoveanca. Lumea a așteptat-o până spre seară, cu bucurie în suflet, ca mai apoi să ne dezamăgească destul de dureros. Nu ne așteptam la așa ceva. A încercat să-și repare oarecum greșeala, dar nu prea i-a iesit Oamenii nu uită… Păcat'.

Citește și: Misterul traistei de care Sofia Vicoveanca este nedespărțită, pe scenă.De ce o poartă mereu și ce ține în ea

Citește și: Alex Velea a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a certat cu Mario Fresh și Lino Golden: „Nu vreau să vă urăsc, vă iubesc’

Citește și: De ce nu s-a recăsătorit Sofia Vicoveanca după decesul soțului ei, de acum 20 de ani:„Pretendenți au fost, dar…’

De ce s-a enervat Sofia Vicoveanca

Sofia Vicoveanca a fost invitată să cânte, la sfârșitul săptămânii trecute, pe scena Festivalului Haiducilor de la Grinţieş, județul Neamț. Ba chiar, Sofia Vicoveanca a avut statutul de invitat de onoare a manifestării culturale din localitatea de la poalele Ceahlăului.

Totuși, în timp ce concerta, Sofia Vicoveanca a luat prin surprindere pe toată lumea în momentul în care a început să țipe la mai mulți tineri care dansau pe melodiile cântate de ea. Întregul moment a fost filmat și publicat pe rețelele sociale.

La un moment dat, Sofia Vicoveanca s-a oprit din cântat și a început să țipe la tinerii care jucau. „Nu vreau să jucaţi în faţa publicului! Hai, afară!, a strigat Sofia Vicoveanca la microfon.

Apoi, interpreta de muzică populară a continuat să cânte liniștită, precum nimic nu se întâmplase. Tinerii cărora cântăreața li se adresase au pus punct horei și au plecat din zona din fața scenei, deși este foarte posibil ca tinerii respectivi să fi fost membrii unui grup folcloric, care încercau să întrețină atmosfera.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton