Raluca Pascu are un nou iubit, după divorțul de Pepe. Cine este bărbatul care a cucerit-o

 Oana Pantazi
.

La 6 luni de la divorțul de Pepe, Raluca Pascu are un nou iubit. După ce fostul ei soț și-a refăcut viața alături de Yasmine, iată că Raluca, se pare, este la rândul ei îndrăgostită. Iată cine este bărbatul care a cucerit-o și care i-a readus zâmbetul pe buze fostei soții a artistului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Raluca Pascu are un nou iubit, la doar 6 luni după ce ea și Pepe s-au despărțit în fața notarului. Se pare că fosta soție a artistului și-a găsit în sfârșit liniștea în brațele noului iubit, la scurt timp după ce soțul ei și Yasmine au devenit un cuplu. Deși a păstrat discreția în privința noii sale relații, în cele din urmă s-a aflat cine este misteriosul bărbat din viața ei.

Raluca-Pastrama.2Raluca-Pastrama.2

Raluca Pascu are un nou iubit

După divorțul de Pepe, Raluca Pascu a fost extrem de discretă în privința vieții personale, în timp ce Pepe nu s-a sfiit să se afișeze cu noua lui cucerire, Yasmine. Chiar dacă, la început, și artistul a fost extrem de rezervat în declarații, în cele din urmă nu și-a mai ascuns relația. În schimb, fosta lui soție nu s-a afișat încă public cu noua ei cucerire.

Potrivit Cancan.ro, pe tânăr îl cheamă Ibrahim, iar relația dintre el și Raluca este una cât se poate de serioasă. Ibrahim are 27 de ani și este de origine arabă. Tânărul provine dintr-o familie cu o bună situație financiară, care are mai multe afaceri în România.

Citește și: Pepe, vacanță cu noua iubită și fetițele sale. Cum se înțeleg cu Yasmine

Citește și: Pepe, declarație surprinzătoare la 6 luni de la despărțirea de Raluca: „Nu mi-aș fi dorit să divorțez”

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împlinit doi ani de la nuntă! Ce surprize și-au făcut

Citește și: Ce se întâmplă în căsnicia Oanei Zăvoranu și a lui Alex Ashraf: „Se pierduse la un moment dat, ceva”

Citește și: Majda Aboulumosha revine în televiziune.Vedeta e în negocieri cu Kanal D, după ce a plecat de la Antena Stars

Dat fiind că este extrem de îndrăgostit de Raluca, tânărul Ibrahim nu a rezistat fără să-i facă noii sale iubite declarații de dragoste pe contul de socializare, chiar dacă i-a ascuns chipul de privirile indiscrete.

„Singura persoană din viața mea care m-a făcut să fiu cel mai împlinit și fericit om din lumea asta. Te iubesc, Raluca mea!', a scris tânărul pe Instagram, în dreptul pozei, de ziua sa de naștere.

Reacția Ralucăi după ce Pepe și-a asumat relația cu Yasmine

Cu siguranță, pentru Raluca a fost dureros să-și vadă fostul soț la brațul unei alte femei la doar câteva luni de la divorț, cu atât mai mult cu cât în presă s-a scris despre asemănarea fizică dintre ea și Yasmine. Cu toate acestea, fost soție a artistului a avut o reacție elegantă la adresa artistului.

„Pepe a fost mereu un bărbat care oferă dragoste. El are nevoie de atenţie, aproape în permanenţă. Aşa este el construit şi cred că aşa şi trebuie înţeles.

Eu am pus punct. Lucrurile nu mai funcţionau de foarte mult timp în căsnicia noastră şi m-am gândit foarte bine la ce e de făcut. Am luat greu acea decizie, dar, odată luată, nu a mai fost cale de întoarcere,

Fiecare dintre noi avem acum viaţa noastră dar, aşa cum am mai spus-o, noi avem împreună doi copii minunaţi, care se vor bucura mereu de toată căldura şi de toată atenţia noastră!', declara Raluca Pastramă pentru playtech.ro.

Foto: Facebook, Instagram, cancan.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton