Antonia și Vincenzo Castellano s-au împăcat de dragul fetiței! Imagini cu ei împreună, la ziua Mayei

 Dumba Gabriela
.

Antonia și Vincenzo Castellano s-au împăcat de dragul fiicei lor! Maya locuiește în Italia, cu tatăl ei, iar cântăreața nu a lipsit niciodată de la ziua ei. Și de data asta, Antonia a mers în Italia împreună cu Alex Velea și, analizând fotografiile de la petrecere, pare că și-au rezolvat divergențele din trecut!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Antonia și Vincenzo au îngropat neînțelegerile trecutului și acum se pot implica în mod egal în creșterea fiicei lor, Maya. De curând, Antonia a primit și permisiunea de a o aduce constant în România pe fetiță și acest lucru o face foarte fericită. Fanii au fost umiți să-i vadă în aceeași fotografie pe Antonia și fostul soț, dar acest lucru nu a putut decât să-i bucure.

imgimg

Antonia și Vincenzo Castellano s-au împăcat

Atât Antonia, cât și Vincenzo au publicat fotografii de la ziua Mayei și toată lumea era cu zâmbetul până la urechi și dansa, indicii clare că fosții soți au făcut pace și au o relație bună după divorț.

Antonia a postat, ieri, pe Instagram un boomerang alături de Alex, de Vincenzo și de iubita acestuia, Andreea Ramona. La rândul său, Vincenzo a postat pe contul lui de Instagram un boomerang în care Antonia, Maya și Andreea dansează.

Deși Maya crește în Italia, lângă tatăl ei, Antonia este foarte implicată în viața ei, de la distanță, și o vizitează cât poate de des.

„Nu am lipsit de la nicio aniversare din viața ei, mai puțin de la cea de anul trecut, unde nu am putut ajunge din cauza unor complicații impuse de pandemie. A fost unul dintre momentele extrem de grele, în care am suferit enorm. De regulă, își face ziua de naștere în Italia, așa că și anul acesta voi fi acolo alături de ea', spunea Antonia pentru VIVA!, în urmă cu puțin timp.

Citește și: Antonia, primul pictorial alături de fiica ei, Maya:„Nu a fost ușor să fiu implicată de la distanță în viața ei’/ EXCLUSIV

Citește și: Antonia suferă enorm că e mamă la distanță pentru Maya:'E greu să știu că nu se simte bine și nu…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce relație au băieții cuplului Antonia – Alex Velea cu sora lor care locuieste în Italia: „Au înțeles că Maya are alt tată”/ EXCLUSIV

Antonia și Alex Velea s-au logodit, după ce cântăreața a reușit să divorțeze

Antonia și Alex s-au logodit în iulie 2021. „A zis: «Da!». Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!!', a scris artistul în dreptul primei imagini cu inelul.

La rândul ei, artista a scris în mediul online: „Era odată o fetiță care visa la un castel alb, un prinț, râsete de copii care să răsune în castel și unicorni în curtea lui. Ok, partea cu unicornul nu a devenit realitate, dar restul da. Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți. Sfârșit! Te ador, Alex'.

În trecut, Alex Velea a povestit că o știe pe Antonia din 2009, dar s-au îndrăgostit trei ani mai târziu, după ce amândoi și-au rezolvat problemele din viețile private.

„Ne cunoaștem din anul 2009 și ne-am îndrăgostit la finalul anului 2012', a spus Alex în sezonul 9 Chefi la Cuțite.

„E o poveste grea', a completat Antonia atunci.

În emisiunea Xtra Night Show, artistul a mai povestit: „Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. (…) Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericirea foștilor parteneri. Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă.

Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părerea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea. Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat'.

Divorțul dintre Antonia și Vincenzo Castellano s-a încheiat de curând, după 7 ani în care aceștia s-au văzut prin tribunale pentru a reuși să obțină custodie comună pentru fetița lor.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton