Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împlinit doi ani de la nuntă! Ce surprize și-au făcut

 Iacob Antonia
.

Sărbătoare mare în familia Gabriela Cristea – Tavi Clonda! Cei doi soți au împlinit doi ani de la nuntă și au sărbătorit această zi specială în stil mare. În plus, Tavi Clonda a dat din casă și a dezvăluit de ce nu există certuri în familia lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Pe 25 august 2019, Gabriela Cristea şi solistul Tavi Clonda şi-au jurat credinţă la Biserica Bazilescu, din Bucureştii Noi. Petrecerea de nuntă nu a avut loc la vrun restaurant de fiţe, ci în curtea vilei lor din Corbeanca, unde s-au distrat alături de câţiva prieteni şi rude. 

gabriela-cristea-2gabriela-cristea-2

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au o căsnicie fericită și solidă, iar fetițele lor le aduc numai fericire. Solistul a mărturisit că în mariajul lor au existat și momente mai puțin plăcute, momente tensionate, însă întotdeauna au găsit puterea să le rezolve. 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împlinit doi ani de la nuntă!

'Cu multă răbdare, în principal. E un lucru care, de multe ori, ne lipsește tututor și ar trebui să respirăm, să ne calmăm și să ne dăm seama că, de fapt, nu avem probleme, avem doar situații care trebuiesc rezolvate', a spus Tavi Clonda.

Citește și: Cine este Lidia Buble de la Asia Express. Are 10 frați

Citește și: Cine este Andrei Neacșu, soțul Ilincăi Vandici. Cu ce se ocupă

Citește și: Imagini din casa Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. I-a costat peste 200.000 de euro

Citește și: Gabriela Cristea, concurentă la Splash! Vedete la apă. Fetițele au rămas în grija lui Tavi Clonda

Solistul a dezvăluit și secretul căsniciei lor. Atunci când merg la culcare, niciodată nu o fac supărați. Tavi Clonda a mai povestit că el și Gabriela Cristea au sărbătorit 2 ani de la nuntă în avans, la mare, în urmă cu câteva zile. 

'Nu avem de ce să fim supărați, dacă există comunicare, îi spui celuilalt ce îți dorești. E foarte simplu. Ea îmi spune mie ce își dorește și eu încerc să îi fac pe plac, dar și invers. Dacă eu am spus primul, am câștigat', a mai adăugat Tavi Clonda.

Gabriela Cristea, concurentă la Splash! Vedete la apă

Gabriela Cristea este concurentă la Splash! Vedete la apă. Aflată pentru prima oară la Bacău, vedeta a făcut anunțul.

Bună, dragilor. Sunt în camera de hotel, la Bacău pentru că așa cum mulți ați intuit DA, sunt la Splash și o să mă vedeți pe Antena 1 începând cu 13 august. Bine, atunci începe show-ul, pe mine o să mă vedeți puțin mai târziu. A fost o primă noapte pe care am petrecut-o aici, la Bacău, destul de ciudată pentru că după multă vreme am dormit la hotel singură. Nu am fost nici cu fetele, nici cu Tavi‘, a anunțat vedeta într-un story pe Instagram.

Gabriela Cristea a început deja antrenamentele la bazinul olimpic din Bacău pentru sărturile din cadrul competiției.

„Merg la primul antrenament, sunt curioasă dacă o să reușesc să sar. Colegii din seria în care sunt eu, au avut ieri un antrenament, eu am venit puțin mai târziu. Ei au sărit cu toții, să vedem dacă o să am și eu curaj’, a mai spus Gabriela Cristea.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton