Simona Secrier, primele declaraţii după moartea lui Mihai Constantinescu: „El este prezent în viaţa mea!”

 Dumba Gabriela
.

Simona Secrier, fosta soţie a lui Mihai Constantinescu, a găsit puterea de a vorbi despre pierderea artistului, în urmă cu aproape două luni. Devastată de moartea soţului, Simona spune că îşi alină durerea ascultându-i muzica.

1-constantinescu1-constantinescu

Ziua de 4 ianuarie a fost una extrem de grea pentru Simona, pentru că atunci Mihai Constantinescu ar fi împlinit 74 de ani.

„Fără el a fost foarte greu… El este prezent în viaţa mea şi mereu îi ascult muzica pentru a-l simţi aproape. Mă uit la filmuleţe şi videoclipuri cu el, îmi alin durerea. După Sărbători mereu spunea că nu găseşte pe nimeni să cheme la ziua lui. De obicei plecam la munte, ea foarte fericit acolo”, a spus Simona la Vorbeşte Lumea, de la Pro TV.

Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie 2019, în urma unui stop cardio-respirator neresuscitabil, la Spitalul Floreasca din Capitală, unde era internat din data de 13 mai.

În anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie.

În anul 2017, artistul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncţie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton