Carmen Brumă s-a pozat în lenjerie intimă pe balcon, la munte. Nu toți au fost de acord cu această apariție incendiară. „Nu deveni Răduleasca!”

 Lixandru Livia
.

Carmen Brumă a încins atmosfera în mediul virtual, după ce a publicat o imagine în care apare în lenjerie intimă pe balcon.

Carmen BrumăCarmen Brumă

Imaginea a fost realizată în timpul vacanței cu familia la munte, însă unii dintre admiratori i-au criticat apariția, considerând-o exagerată.

„Dacă ai rămâne mai pe ‘naturel ar fi mai bine. Oricat ai zice ‘nu, se vede că ai început să te transformi la față, la buze ceva. Nu deveni Răduleasca. Acceptă-ți vârsta și îmbrățișează procesul. Ești frumoasă. Nu ai nevoie de retușuri”, i-a scris o admiratoare. 

Carmen Brumă s-a obișnuit însă cu aceste afirmații răutăcioase, așa că a postat un mesaj în stilu-i caracteristic, dându-le peste nas răutăcioșilor. „La cererea publicului mi-am luat caciula cu blană ca să nu răcesc”, a scris iubita lui Mircea Badea. 

Carmen Brumă are 42 de ani și nici pic de grăsime, lucru cât se poate de evident din ținutele sexy pe care le poartă la evenimente.

Așa cum a fost cazul cel mai recent la Gala Unica, unde partenera lui Mircea Badea a purtat o rochie amețitoare, cu vedere la o parte din posterior. Pe lângă modelul provocator al rochiei, ieșea în evidență și corpul antrenat și ținut departe de excese culinare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton