HOROSCOP 2020. Care sunt zodiile cu noroc în dragoste anul acesta

 Dumba Gabriela
.

Anul 2020 s-a anunţat a fi unul cât se poate de special, iar horoscopul dragostei anunţă tensiuni dar şi schimbări, noi începuturi atât în viaţa personală, cât şi în carieră. Horoscopul pentru 2020 ne arată că unele zodii vor avea ghinion în dragoste şi este posibil să-şi piardă partenerii de viaţă, în timp ce alte semne zodiacale vor fi norocoase şi în 2020 bat clopote de nuntă pentru ele sau, cel puţin, îşi vor întâlni sufletul pereche.

HOROSCOP 2020 dragoste. Berbec

Lecţia Berbecilor în acest an este „Primeşti ceea ce oferi!'. Aşadar, atunci când visaţi anumite calităţi pentru partenerul ideal, aveţi grijă să fiţi în stare să oferiţi, la rândul vostru, aproximativ acelaşi lucru. Mai exact, dacă vreţi un partener generos, afectuos şi atent cu voi, priviţi-vă în oglindă şi încercaţi să identificaţi la voi asemenea calităţi. Dacă răspunsul este negativ, ori schimbaţi-vă voi, ori căutaţi altceva.

Un alt sfat pentru anul ăsta: gândeşte de două ori înainte să vorbeşti, nu te grăbi să spui ce-ţi trece prin minte!

În altă ordine de idei, Berbecii sunt printre privilegiaţii zodiacului din acest an şi aveţi şanse foarte mari să întâlniţi partenerul pe care îl aşteptaţi de mult timp!

HOROSCOP 2020 dragoste.  Taur

Sfatul anului: rupeţi-vă de trecut şi trăiţi în prezent! Nu vă fie teamă să o luaţi de la capăt, eliberaţi-vă de nostalgiile trecutului, nu mai trăiţi din amintiri şi va fi bine!

În dragoste, în 2020, se anunţă schimbări majore pentru voi şi, important de precizat, unele bune! Veţi fi surprinşi mai mult ca niciodată anul ăsta, însă în cel mai frumos mod cu putinţă. Doar cu o condiţie însă: să vă detaşaţi de trecut, să rupeţi legăturile cu oameni din trecut, având în minte ideea că o ciorbă reîncălzită nu va mai fi niciodată la fel de gustoasă.

Dacă erau iubiri adevărate – cele din trecut – n-ar fi fost acum foste, aşa că lasă în urmă ce a fost şi pregăteşte-te pentru ce va fi!

Aşadar, astrele vă dau toate şansele pentru ca în dragoste să vă meargă excelent în acest an. Şi nu uitaţi: zâmbiţi cât mai des pentru nu ştiţi cine se poate îndrăgosti de zâmbetul vostru!

HOROSCOP 2020 dragoste. Săgetător

Fie că sunt singuri sau deja implicaţi într-o relaţie amoroasă, pentru Săgetători se anunţă schimbări majoare. Este foarte posibil să porniţi pe un nou drum şi, ori să începeţi o relaţie bazată pe dragostea la care speraţi dintotdeauna, ori să puneţi punct poveştii în care vă aflaţi deja şi să construiţi alta, mult mai fericită.

Nu uitaţi: cine nu riscă, nu câştigă!

Este normal să vă fie teamă de începuturi şi de schimbări, dar treceţi peste impresia de moment ajutându-vă de gândul că totul va fi bine, până la urmă! Astrele vă sunt aliaţi în sectorul dragostei şi vă va merge din plin în această zonă. Trebuie doar să vă iubiţi şi respectaţi suficient de mult încât să nu acceptaţi mai puţin decât ceea ce meritaţi.

Cel mai bun lucru pe care vi-l aduce 2020 este această schimbare pe plan sentimental, care vă va ajuta să evoluaţi şi să trăiţi dragostea la superlativ!

HOROSCOP 2020 dragoste. Capricorn

A venit vremea unei relaţii serioase pentru voi! Aţi copilărit destul în zona sentimentală, aţi experimentat suficient, puteţi acum să realizaţi ce este bine şi ce este rău pentru voi!

Vă cunoaşteţi suficient de bine, încât ce să alegeţi pentru voi, aşa încât să fiţi fericiţi!

Poveştile trecute v-au călit suficient şi acum sunteţi pregătiţi pentru dragostea adevărată!

În anumite situaţii, lucrurile vor evolua atât de repede încât până la sfârşitul anului vă puteţi pune pirostriile, oricât de imposibil ar părea asta acum!

Este momentul, aşadar, să duceţi dragostea la alt nivel şi să terminaţi cu joaca!

Cupidon vă aşteaptă după colţ!

HOROSCOP 2020 dragoste. Vărsător

Pentru voi este simplu şi la obiect: în acest an vă veţi întâlni mult aşteptatul suflet pereche! Aţi mai avut diverse tentative de a construi o relaţie fericită, însă n-a fost să fie! Planetele s-au aliniat în aşa fel anul aceasta încât există şanse 200% să întâlniţi partenerul mult visat – prinţul pe cal alb, respectiv prinţesa din poveşti.

Asta nu înseamnă că trebuie să vă culcaţi pe o ureche şi să nu depuneţi nici un efort în a vă găsi fericirea. Astrele vă ajută, dar nu vă pune şi-n traistă!

Important este ca voi să fiţi sinceri – cu voi înşivă în primul rând şi să nu vindeţi gogoşi nimănui pentru că întotdeauna minciuna are picioare scurte şi este păcat să daţi cu piciorul unei relaţii frumoase din cauza unui început prost.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton