Simona Braboveanu, despre bărbații de la Puterea Dragostei: "De Culiță am fost îndrăgostită, cu Jador m-am pupat"

 Dumba Gabriela
.

Simona Braboveanu de la Puterea Dragostei a făcut dezvăluiri-bombă despre relația ei cu Jador și Culiță Sterp. Simona susține că a fost îndrăgostită de amândoi, iar cu Jador s-a și sărutat de câteva ori. Cât despre Culiță Sterp, Simona Braboveanu spune că a renunțat pentru că îl știa „gagicar”.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Simona Braboveanu a clarificat pentru fanii Puterea Dragostei curiozitățile legate de relațile ei cu Jador și Culiță Sterp. A fost îndrăgostită de amândoi, la un moment dat, însă n-a fost să meargă cu niciunul dintre ei. Totuși, au rămas prieteni și îi admiră de la TV, în aventura lor de la Survivor.

1230686832915947452316511623974798558253108n-664×6641230686832915947452316511623974798558253108n-664×664

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a mărturisit că îl susține atât pe el, cât și pe Culiță Sterp, să ajungă cât mai departe în competiție.

„Jadoricu meu. Îmi e foarte, foarte dor de el. De două ori sau de trei ori (n.r.- s-a pupat cu Jador) S-a întâmplat, pur și simplu, să ne pupăm, dar nu am avut relație. Mă uit la Survivor, îl și votez.

Mi se pare cel mai bun. El și Culiță. Practic eu l-am plăcut pe Culiță, dar pe parcurs mi s-a dus dragostea, iar Jador este prietenul meu', a declarat Simona Braboveanu pentru WOWBIZ.

Pe de altă parte, fosta concurentă de la Puterea dragostei a mărturisit că s-a îndrăgostit la prima vedere atunci când l-a întâlnit pe Culiță Sterp. Simona a declarat că încă țin legătura ca prieteni și se susțin reciproc, chiar dacă nu a fost să fie nimic mai mult între ei.

„Pot să spun că am fost îndrăgostită de el (n.r- de Culiță). A fost dragoste la prima vedere. A intrat în casă și când a zâmbit… Mamă, m-am topit. Mi-am dat seama că o să ajung să țin la el, pentru că mă cunosc, dar nu a fost să fie.

El a plecat, a ales să muncească, dar l-am înțeles și nu am continuat, pentru că știam că e gagicar. Am păstrat legătura, am filmat și un clip, dar atât. Îmi place caracterul lui, este foarte dulce. Fizic nu este genul meu, dar m-a atras. Fosta mea soacră, la mulți ani. Eu așa îi spuneam, mama soacră (n.r- Mamei Geta)', a adăugat Simona Braboveanu.

Citește și: Ella nu l-a uitat pe Jador! Ce mesaj i-a transmis Faimosului de la Survivor:'Îmi este dor…'

Citește și: Roxana Ghiță de la Survivor, declarație neașteptată:'Jador m-a curtat două luni!'

Citește și: Akebono de la Puterea Dragostei, trimis de justiție la o școală de preoți.Ce infracțiune a comis

Simona Braboveanu, în conflict cu Cristian Marinescu

Simona Braboveanu a revenit în casa Puterea Dragostei alături de fratele ei, Alex, iar cei doi au încins spiritele printre concurenții sezonului trei. Simona Braboveanu a intrat într-un conflict cu Marinescu, pe care l-a acuzat că miroase a „vrăjeală'.

„Nu-l suport pe Marinescu, pentru că are un comportament foarte urât cu femeile. I-am spus că nu este genul meu și s-a supărat pe mine ca un cățeluș. A încercat să vorbească, dar eu nu am vrut să vorbesc cu el. Nu este genul meu. L-a deranjat foarte mult asta.

În poză parcă e mai frumos, dar în realitate nu este așa frumos. Toată lumea, Marinescule, râde de tine. Ce i-am făcut! Am vrut să îl bat. M-am abținut să îi trag o palmă, dar în schimb l-am împins. El venea în figuri la mine și vorbea așa de sus. L-am împins. Mi-a zis că am venit cu foarte multă vrăjeală, că am venit cu lecția învățată, dar ce lecție nu pot să îmi dau seama', a povestit Simona Braboveanu în studioul Wowbiz.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton