Răzvan Fodor, de două ori în pragul morții: "Mi-am spus Tatăl Nostru, simțeam că e gata!"

 Dumba Gabriela
.

Răzvan Fodor a dezvăluit că de două ori a fost în pragul morții, momente în care i-a fost atât de rău din cauza astmului încât a simțit că acolo îi e sfârșitul. Prezentatorul emisiunii Burlacul spune că problema pe care o are cu respirația îi afectează serios viața și face eforturi uriașe pentru a putea trăi cu astmul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

De când a izbucnit pandemia COVID-19, Răzvan Fodor este cu atât mai atent cu sănătatea sa pentru că o infecție cu noul coronavirus i-ar putea fi fatală. Prezentatorul de la Burlacul spune că de două ori a fost în pragul morții și nu credea că va supraviețui crizelor de astm.

Clipboard01-34Clipboard01-34

Fodor a declarat că atunci a crezut că vor fi ultimele clipe pentru el și chiar și-a spus Tatăl Nostru în gând, probeleme fiind foarte grave.

'Am trecut de două ori pe lângă o nasoleală și de două ori am spus Tatăl Nostru, simțeam că gata de acolo nu mai plec.', a spus Răzvan Fodor la Antena Stars.

Prezentatorul de la Burlacul a declarat că tot timpul a respectat măsurile de protecție și nu s-a văzut cu nimeni în această perioadă, iar dacă a făcut-o, înainte de toate a cerut teste de COVID-19 prietenilor și rudelor. Din fericire, până acum a fost ferit de orice complicație.

Cu astm alergic n-ai voie să iei Covid niciodată. Nu am ieșit luni de zile din casă. Și repetițiile la cadru de la «Adela» le facem cu masca pe față’, spunea Răzvan Fodor în urmă cu ceva timp.

Citește și: Răzvan Fodor și Sorin Bontea sunt marii câștigători de la Asia Express, sezonul 3! Au plecat acasă cu premiul de 30.000 de euro!

Citeste si: Răzvan Fodor, câștigătorul Asia Express, o viață plină de peripeții: a fost sex-simbol, apoi a devenit familist convins! I-am aflat toate secretele

Citeste si: Răzvan Fodor, de la Asia Express, suferă de o boală care se poate agrava în orice clipă. Soția lui este îngrijorată

Cum s-a descurcat la filmările pentru Burlacul

Filmările au avut loc în Turcia, iar măsurile luate au fost stricte, în contextul pandemiei de coronavirus. Răzvan Fodor, care suferă de astm, deci se află în pericol în cazul contractării COVID-19, a dezvăluit cum au avut loc filmările pentru show-ul „Burlacul'.

La deplasarea în Turcia, am fost testați toți. Au fost două locații unde s-a filmat. Casa fetelor era sigilată. Tot ce înseamnă locații exterioare au fost departe, la Valea Regilor, ca să nu fie lume multă. Am stat 33 de zile acolo.

Am zis să facem ceva mai mișcat show-ul. Așa că la sfârșitul show-ului eu dau niște sfaturi. Am terminat de filmat, fetele nu au fost obraznice. Totul s-a filmat în Turcia, doar două ediții s-au făcut în România. La început în cursa pentru inima burlacului s-au înscris 25 de fete, dar în finalele din Istanbul au rămas doar 15′, a mai povestit Răzvan Fodor. 

Răzvan Fodor a avut nevoie de tratament pentru astm, la Asia Express

Viața lui Răzvan Fodor nu a fost pusă în pericol în timpul Asia Express. El a măsturisit că are mereu la el o soluție infectabilă cu adrenalină, în caz de urgență majoră.

Mi s-a garantat că afecțiunea mea va fi ținută sub control. Aveam un medic care ar fi ajuns la noi în maximum o jumătate de oră, indiferent unde eram. Mi s-a dat o injecție cu adrenalină pe care o aveam tot timpul la mine. Mai aveam în bagaj, două pufuri, alte medicamente și un spray pe care-l ținea Sorin la el', a povestit Fodor la finalul emisiunii.

„Dacă intram într-o piață cu flori trebuia să am grijă să-mi dau cu spray, dacă intram în praf, îmi doream să mi se spună dinainte dacă era o probă care implica praf, pentru a-mi lua medicamentele din timp. Am ținut-o sub control (n. red. Boala), dar m-a ajutat faptul că știam că am la mine injecția aceea cu adrenalină, pe care o am și acum cu mine’, a mai spus acesta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton