Câte kilograme are Anca Țurcașiu la 51 de ani. „Am avut obsesia cântarului toată viața”

 Mirea Roxana
.

Anca Țurcașiu este într-o formă de zile mari! Artista are aproape 51 de ani, însă modul în care arată nu-i trădează vârsta. Vedeta are un corp de invidiat și chiar ea a declarat că a fost mereu obsedată de numărul de kilograme pe care îl are. Anca Țurcașiu este mândră că a reușit să ajungă la greutatea pe care o avea în adolescență.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Anca Țurcașiu împlinește vârsta de 51 de ani pe 8 mai. Artista arată foarte bine și este mândră că a reușit să ajungă la numărul de kilograme pe care îl avea în adolescență. De asemenea, și tenul ei arată excepțional. Vedeta evită expunerea la soare, iar asta îi asigură un chip fără riduri pronunțate.

a3-8a3-8

„Am avut obsesia cântarului toată viața mea, niciodată nu mi s-a părut să sunt suficient de slabă. Am făcut atletism de performanță în copilărie și mi-aș fi dorit, din durdulia de fetiță care eram, să devin atleta perfectă, cu picioare subțiri și cu mușchii evidențiați. Balerinele și atletele mi se par femeile perfecte. Obsesia pe care am avut-o toată viața, născută fiind din doi părinți destul de grași, care au mâncat enorm, m-a determinat să mă urc pe cântar mai mult decât era necesar. Iar într-o zi, l-am aruncat din casă, pentru că mi-am dat seama că este foarte grav. Acum mi s-a mai întâmplat un lucu minunat, am ajuns la greutatea din adolescență, 57 de kilograme, la 1,72 cm', a spus Anca Țurcașiu la Antena Stars.

Citește și: Ce dietă ține Anca Țurcașiu pentru o siluetă de vis, la 50 de ani.Trucurile și meniul ei zilnic

Citește și: Povestea de dragoste uitată dintre Anca Țurcașiu și Gheorghe Gheorghiu. Era diferenţă de 16 ani între ei:”Am suferit mult. Mergeam pe stradă şi plângeam”

Citește și: Fiul Corneliei Catanga, șocat de moartea mamei sale:„Cine se aștepta la așa ceva? Tata o strigă prin casă!'

Citește și: Artiștii își exprimă regretele după moartea cântăreței Cornelia Catanga.„A avut un destin greu'

Anca Țurcașiu a lansat o nouă melodie

Anca Țurcașiu pare că radiază de fericire și că este o femeie împlinită. Aceasta a lansat o nouă melodie după 20 de ani de când nu a mai scos niciun cântec.

„Sunt schimbată? Păi, sunt schimbată că trăiesc altă viață. Am luat-o cumva de la zero și am făcut un cântec (n.r. „Vreau să dau reset'). Eu nu am mai cântat de foarte multă vreme. De vreo 20 de ani n-am mai scos un cântec nou și m-am axat doar pe teatru și pe musical si pe tot ce am făcut în perioada asta. Am cântat în continuare, dar n-am mai scos un cântec nou', a povestit Anca Țurcațiu, la Xtra Night Show.

Fiul Ancăi Țurcașiu, instructor de snowboarding

Anca Țurcașiu a vorbit despre viața fiului ei. Artista a dezvăluit că băiatul ei, în vârstă de 22 de ani, lucrează ca instructor de snowboarding la Poiana Brașov și este student la Pedagogie la Universitatea din București. Pentru că este student, Radu lucrează doar în weekend, iar Anca Țurcașiu este cât se poate de mândră de băiatul ei.

E fericit, e student la Pedagogie la Universitatea din București. Este și profesor de snowboard. Îl găsiți la Poiana Brașov. Îi place foarte mult. În weekend lucrează', a dezvăluit Anca Țurcașiu.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton