Scandal între Cătălin Moroșanu și Sebastian Chitoșcă, la Survivor: "A stricat tot ce înseamnă respect"

 Oana Pantazi
.

Lupta se ascute în cadrul competiției din Republica Dominicană, iar Cătălin Moroșanu face acuzații dure la adresa colegului său Sebastian Chitoșcă, la Survivor. Faimosul își învinuiește colegul pentru destrămarea echipei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Echipa Faimoșilor pare tot mai dezbinată, iar relația dintre Cătălin Moroșanu și Sebastian Chitoșcă, una deloc bună de la începutul Survivor, pare să se degradeze pe zi ce trece. După eliminarea Andreeei Antonescu din competiție, discuțiile dintre Faimoși au devenit tot mai tensionate, iar cei doi concurenți au început să-și verbalizeze nemulțumirile.

Catalin-MorosanuCatalin-Morosanu

Cătălin Moroșanu și Sebastian Chitoșcă, la cuțite, la Survivor

Dacă, la un moment dat, Cătălin Moroșanu și Sebastian Chitoșcă au încercat să se susțină reciproc pentru binele echipei, după eliminarea Andreei Antonescu din echipă, relația dintre cei doi concurenți s-a degradat. Sebastian Chitoșcă susține că luptătorul preferă să stea departe de echipa lui deoarece se teme de nominalizări.

„Ceea ce văd la Moroșanu și Elena… la Elena nu mă surprinde e femeie, o înțeleg, dar la Moroșanu nu mă surprinde această marginalizare a lui. Nu știu de unde vine pentru că mereu a fost un antrenor pentru noi și l-am acceptat în echipă. El simte că e următorul care va fi votat, deși noi suntem corecți și dacă unul are perioade slabe, va fi votat și de-asta joacă acest rol. Nu înțeleg de ce, el este cel mai bărbat dintre noi și nu îi stă bine', a spus Sebastian Chitoșcă.

Citește și: Cătălin Moroșanu de la Survivor, despre copilărie și relația cu părinții: „Am văzut cât de grea e viața”/ EXCLUSIV

Citește și: Musty rupe tăcerea după eliminarea de la Survivor: „Zanni este maestrul strategiilor'

Citește și: Cornelia Catanga a murit. Era internată în spital cu COVID-19

Citește și: Ultimul mesaj transmis de Cornelia Catanga: „Am niște probleme de sănătate'

Moroșanu: „Nu știu ce fotbalist a fost el”

La rândul său, Cătălin Moroșanu susține că cel care a dezbinat echipa este Sebastian Chitoșcă, după venirea căruia la Survivor s-ar fi încheiat și armonia din echipă.

„La început a fost greu, am reușit sa-i unesc și să meargă echipa, și după ce a început echipa să meargă a venit Sebi care a stricat tot ce înseamnă respect față de celălalt și față de autoritate. Nu știu ce fotbalist a fost el, că nu mi se pare că e disciplinat.

Oameni sunt răi până la capăt și nu o să schimbe deloc, aici la Survivor  toți sunt reali, că aici suntem dezbrăcați de măștile noastre. Suntem în fiecare zi unul la lângă altul și vedem cine suntem. Îmi spun să fiu puternic și să îi ignor, că le dau mai multă valoare. Este o vorbă din popor, nu mor caii când vor câinii, așa că aveți grijă', a spus Cătălin Moroșanu, citat de Wowbiz.

Moroșanu, nominalizat de Zanni la eliminare

Deși colegul său Sebastian spune că luptătorul încearcă să evite nominalizările la eliminare, Cătălin Moroșanu totuși nu a scăpat… În consiliul dede pe 19 martie, luptătorul a primit două voturi spre nominalizare. Acesta a fost nominalizat de Elena Marin, dar și de colegul său Zanni care a afirmat despre Moroșanu că este veriga slabă a echipei.

De altfel, Cătălin Moroșanu a avut bănuiala că va fi nominalizat pentru eliminare și i-a mărturisit acest lucru și colegei sale de echipă Elena Marin. sportivul era convins că unul dintre ei doi va fi nominalizat de colegii Faimoși, ceea ce s-a și întâmplat…

„Ori eu, ori tu, noi doi clar suntem vizați să fim nominalizați', i-a spus Cătălin colegei sale. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton