Sigur vi-l mai amintiți pe Voicu Pânzar, celebrul șofer-topmodel al Monicăi Columbeanu! Ricky e mai bogat decât ați putea crede!

 Dumba Gabriela
.

Pe cât de populară era Monica Columbeanu acum 10 ani în România, pe atât de cunoscut era și șoferul-topmodel cu care își făcea apariția prin oraș. Nu exista ieșire la evenimente mondene, întâniri cu fetele sau o sesiune de cumpărături fără Voicu Pânzar, pe care toată România îl știa drept Ricky. Între timp, tânărul are o soție foarte bogată și o casă cu etaj.

Voicu PânzarVoicu Pânzar

Cât timp a stat pe lângă Monica Columbeanu, Ricky a cochetat și cu modelingul și Cătălin Botezatu l-a invitat, de câteva ori pe podium și încurat de acest lucru, Voicu și-a încercat norocul și la Mister Univers, dar s-a făcut de râs cu o prezentare într-o engleză de baltă.

A văzut, într-un final, că mondenitățile de la Capitală nu sunt de el și s-a întors în orașul natal.

În 2011, Voicu s-a însurat  cu  Cristina Gherman, fiica unui om de afaceri turdean și câteva luni mai târziu, tânăra cu două facultăți la CV i-a dăruit și o fetiță pe care au botezat-o Carla.

Despre familia soției lui Voicu, vecinii spunea pentru Libertatea, în 2014, că  familia Gherman este „bogată şi cu influenţă'.

Fostul şofer a cunoscut-o pe actuala lui soţie, Cristina Gherman (31 de ani), cu ani în urmă, pe vremea când erau colegi de şcoală. Înainte ca Ricky să vină la Bucureşti, cei doi au fost iubiţi. Conform Libertatea.ro, ei s-au despărţit o perioadă, cât el a locuit în Capitală, iar după ce a revenit spășit în Turda, Ricky s-a întors la Cristina.

Acum sunt o familie fericită, care nu duce grja zilei de mâine și nici dorul lumii mondene.

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton