Povestea celebrului artist de muzică populară care a slăbit 62 de kg. Cum a trecut de la obezitate morbidă la un trup de model

 Oana Popoiag
.
obezitate morbidăobezitate morbidă

La 28 de ani și 1,88 înălțime, cântărețul de muzică populară Gabriel Dumitru este un tânăr talentat și arătos. În spatele acestei imagini se ascunde, însă, povestea de viață impresionantă a unui artist cu obezitate morbidă, care a reușit să slăbească peste 60 de kilograme, de la greutatea inițială de 142 de kilograme.

Cântărețul de muzică populară Gabriel Dumitru este exemplul clar că o motivație puternică și o ambiție pe măsură te pot ajuta să obții ce-ți dorești, oricât ar părea de imposibil. În cazul de față, avem de-a face cu un tânăr care și-a dorit să slăbească, având ca motivație teama unor complicații de sănătate din cauza obezității, dar și dorința de a da bine pe ecran.

Cum a slăbit Gabriel Dumitru 62 de kg. A recurs la soluția extremă

Gabriel Dumitru cântărește acum 80 de kilograme, dar în urmă cu câțiva ani tânărul avea 142 de kilograme și obezitate morbidă. Neavând un stil de viață care să-i permită mersul regulat la sală, artistul a recurs la soluția chirurgicală: operația de micșorare a stomacului.

Activez în muzica populară de 10 ani şi am avut 142 de kilograme la 1,88 metri înălțime. (…) Acum cinci ani, eram diagnosticat cu obezitate morbidă de gradul al treilea. La 23 de ani m-am apucat de slăbit pentru că înainte de asta toţi realizatorii din muzica populară mă tăiau de pe listă din cauza imaginii. Deși am câştigat o mulţime de premii, îmi spuneau că nu încap pe ecranul televizoarelor și că trebuie să arăt bine ca să mă poată invita la emisiuni. Aşa că m-am ambiţionat, mi-am micșorat stomacul chirurgical şi am eliminat excesul de piele din zona sânilor, cu ajutorul ginecomastiei. (…) Timp de șase luni (nr. după operație), n-am putut să mânânc mai nimic, doar ciorbă strecurată, lapte şi ceai. Ciorbă, fără sare, fără ulei, fără nimic', a mărturisit potrivit click.ro  interpretul de muzică populară.

Acum, Gabriel Dumitru nu doar că are apariții TV și mult mai multe concerte, dar se bucură de viață întocmai ca un tânăr normal de 28 de ani.

Foto: Facebook, Libertatea 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton