Sharon Stone a pierdut custodia fiului ei din cauza scenelor erotice din „Basic Instinct”: „L-a întrebat pe copilul meu dacă știe că mama lui face filme cu scene sexuale”

 Ifrim Georgiana
.

În anul 2003, Sharon Stone și fostul ei soț, Phil Bronstein au divorțat, după cinci ani de căsnicie. Cu trei ani mai devreme, cei doi adoptaseră un fiu, pe nume Roan Joseph Bronstein. Invitată în cadrul podcastului Table for Two, cunoscuta actriță a făcut câteva dezvăluiri despre divorțul de redactorul ziarului Phil Bronstein și despre momentul când a pierdut custodia fiului înfiat. Acesta spune că tănărul a rămas în grija tatălui din cauza rolului pe care l-a interpretat în filmul „Basic Instinct'. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Sharon Stone și Phil Bronstein au avut o căsnicie tumultoasă și de scurtă durată. Cei doi au divrțat în anul 2003, iar cunoscuta actriță spune celebra scenă din „Basic Instinct' a dus la pierderea custodiei fiului ei. Roan Joseph Bronstein a fost adoptat de cei doi în anul 2000, care are acum 22 de ani. În 2021, Sharon Stone și băiatul ei și-au făcut aparițția împreună la Festivalului de film de la Cannes, spre surprinderea fanilor actriței.

Cannes – Amfar Party PhotocallCannes – Amfar Party Photocall

În anul 2004, Sharon Stone a pierdut custodia fiului înfiat, după un amplu proces cu fostul ei soț, Phil Bronstein. Actrița spune că a fost pusă la zid după scenele erotice cu Michel Douglas, fiind unul dintre motivele principale pentru care Roan Joseph Bronstein a rămas în grija tatălui. Mai mult, vedeta de la Hollywood spune că a trecut printr-un „abuz' din partea sistemului, iar calitățile de părinte i-au fost puse la îndoială din cauza carierei sale.

Citește și: Sharon Stone s-a simțit incomod în timpul scenelor erotice cu Michael Douglas, din filmul Basic Instinct: „Nu m-am simțit niciodată confortabil în preajma lui'

Citește și: Sharon Stone are o nouă tumoră, la 64 de ani: „Un fibrom mare ce trebuie extirpat”

Citește și: Cum a reacționat fiica lui Mădălin Ionescu atunci când a aflat că părinții ei divorțează. Cristina Șișcanu: „Știa exact situația'

Citește și: „Omul a scos cuțitul și s-a ținut după mine…”. Doina Teodoru, la un pas de tragedie la America Express

Sharon Stone a pierdut custodia copilului din cauza scenelor erotice din „Basic Instinct'

Sharon Stone a povestit ce s-a întâmplat la procesul pentru custodia fiului ei, finalizat în anul 2004. Actrița spune că scenele din fimul „Basic Instinct' au fost folosite ca „armă' împotriva ei, fiindu-i puse la îndoială calitățile de mamă.

„Mi-am pierdut custodia copilului. Judecătorul l-a întrebat pe copilul meu, pe puiul meu mic, dacă știe că mama lui face filme cu scene sexuale. A fost un abuz din partea sistemului. Au pus la îndoială calitățile de părinte sunt doar pentru că am făcut acel film', a mărturisit Sharon Stone.

După acel moment, Sharon Stone a suferit probleme cardiace și a fost internată o lungă perioadă de timp în spital. Actrița spune că problemele de sănătate i-au fost declanșate de pierderea custodiei fiului ei: „Mi-a frânt inima la propriu'.

„Are cineva idee cât de greu a fost să joc acel rol?'

Sharon Stone spune că audițiile pentru pelicula „Basic Instinct' s-au desfășurat pe o perioadă de nouă luni și că s-a simțit incomod în timpul scenelor erotice cu Michael Douglas. Actrița recunoaște că rolul a fost de mare complexitate și că s-a lovit cu prejudecățile celor din jur.

„Are cineva idee cât de greu a fost să joc acel rol? Cât de sfâșietor? Cât de înspăimântător? Să încerc să duc lun sfârșit acest film complex, care spărgea toate barierele și împotriva căruia toată lumea protesta. Am dat o audiție pentru rol timp de nouă luni. L-au oferit altor 13 persoane și acum se râde de mine? Îmi doream să dispar din fața lor', a spus actrița.

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton