Cine este și cu ce se ocupă Andreea, fosta soție a lui Andrei Aradits. După divorț a plecat în India să predea yoga

 Dumitrache Laura
.

Cine este și cu ce se ocupă Andreea, fosta soție a lui Andrei Aradits. Îndrăgitul actor este cunoscut de multă lume, fiind unul dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară. Cu toate astea, putini sunt cei care știu cine este Andreea, femeia cu care Andrei Aradits a fost căsătorit vreme de 17 ani. În urmă cu câteva luni, cei doi au depus actele de divorț.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cu ce se ocupă Andreea, fosta soție a lui Andrei Aradits. Recent, Andrei Aradits a declarat că divorțează de soția lui, Andreea, după aproape 20 de ani de căsătorie. Cei doi au împreună un fiu, iar în prezent trăiesc separat. Andreea este pasionată de sport și și-a transformat acest hobby într-o sursă de venit.

andreea si andrei araditsandreea si andrei aradits

Cine este și cu ce se ocupă Andreea, soția lui Andrei Aradits. Andreea Aradits a devenit instructoare de yoga, iar în prezent este plecată în India. Soția actorului a decis să plece pentru 6 luni în țara constrastelor, la scurt timp după divorțul de Andrei Aradits.

Citește și: Andrei Aradits a divorțat de soția sa, după 17 ani de căsnicie: „Am avut o relație care a murit…”. Cum a reacționat fiul lor

Citește și:Andrei Aradits susține că a avut un an „îngrozitor': „Aș prefera să-l uit'. Ce schimbări își dorește actorul în 2023

Citește și:Cum a reacționat fiica lui Mădălin Ionescu atunci când a aflat că părinții ei divorțează. Cristina Șișcanu: „Știa exact situația'

Citește și:„Omul a scos cuțitul și s-a ținut după mine…”. Doina Teodoru, la un pas de tragedie la America Express

Cine este și cu ce se ocupă Andreea, fosta soție a lui Andrei Aradits

Andrei Aradits și Andreea Vânătoru s-au căsătorit în 2002, iar împreună au un fiu, pe nume Eric. Cei doi au trăit o poveste de dragoste frumoasă, dar care se pare că a ajuns la final. Recent, actorul a dezvăluit că a divorțat de soția lui, după 17 ani de căsnicie. Andreea, soția actorului a absolvit UNATC, secția de teatrologie, dar a fost pasionată de sport, iar acum este instructoare de yoga. Pe site-ul ei, acolo unde își promovează cursurile, Andreea Aradits susține că practică Ashtanga Yoga. În prezent, Andreea este plecată pentru 6 luni în India.

Practic yoga cu pasiune și dedicare din 2015. În 2016 am început primul Teacher Training de 200 ore (TTC 200h), fără intenție să predau. Îmi doream să aflu mai multe. Nu aveam idee cât de vast este acest domeniu și cât va dura să învăț, să înțeleg și să pun în practică. 

Sunt profesor certificat de Yoga Alliance RYT 500 h pentru Ashtanga, Hatha, Vinyasa, Yin & Restorative Yoga. Predau clase de Ashtanga Yoga din pasiune. Practic Ashtanga yoga 2 ore pe zi, 6 zile pe săptămână. În fiecare săptămână. Tot din pasiune. „,scrie pe site-ul acesteia.

Andrei Aradita a divorțat de soția sa, Andreea

Îndrăgitul actor a dat vestea în podcatul lui Jorge, unde a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat în relația cu Andreea. Andrei Aradits a mai spus că mama copilului său a plecat în India pentru șase luni, pentru a practica yoga.

Am divorțat. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo 6 luni de zile, face yoga (n.r. fosta soție, Andreea). Doar eu cu el suntem (n.r. cu Eric, fiul lor). Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: ok, nu-ți permiți treaba asta. E mult mai deștept decât mă așteptam. Am fost și la psiholog cu el, da'.

Și mie îmi pare rău. Voiam să-ți zic o chestie amuzantă pe treaba asta. Am depus actele de divorț în septembrie și termenul s-a dat abia acum. Voiam să termin chestia asta, dacă tot am început și asta era direcția… Cred că dacă lucrurile se termină, e bine să le lași să se termine frumos, cauterizat și civilizat. Dacă vom reuși asta, rămâne de văzut',a spus actorul, în cadrul podcastului „Vorba lui Jorge'.

Cum s-au cunoscut Andrei și Andreea Aradits

Andrei și Andreea Aradits au trăit o poveste de iubire frumoasă. Cei doi s-au cunoscut când Andrei Aradits a apărut în serialul „În Familie', de la Prima TV, în 2002. La acea vreme, Andreea lucra în echipa de producție a serialului, iar între cei doi a fost dragoste la prima vedere. În 2006 s-au căsătorit, iar împreună au un băiat, pe Eric.

„Ne-am cunoscut  la serialul În familie! Ea lucra la producție. Însă nu aveam curajul să fac primul pas, deși îmi făceam des de lucru prin biroul unde lucra ea. Până într-o seară, când mă trezesc cu un mesaj de la ea pe telefonul mobil care suna cam așa: «Do you believe in love at first sight or should I walk by again?» (n.r. – Crezi în dragoste la prima vedere sau trebuie să mai trec o dată prin fața ta?) Am zis: Mm, hai să mă duc. Ceva-ceva tot o ieși în seara asta, a povestit Andrei într-un interviu mai vechi pentru femeia.ro.

De asemenea, Andreea Aradits a recunoscut că la începutul relației, ea și actorul erau foarte diferiți. „Și de-atunci am rămas împreună. Începuturile noastre au fost foarte nesigure, pentru că eram extrem de diferiți. El râdea de mine că sunt mică și snoabă și mi se părea că le știu pe toate. În plus, terminasem și Caragiale, un liceu de fițe. Mergeam prin cluburi, iar Andrei era hipiot, cânta la chitară și se îndoia de gusturile mele muzicale. Din seara aceea, deși nu ne dădeam nicio șansă până a doua zi, ne-am trezit că trecuse o lună și eram tot împreună. Am plecat de la diferențe și am găsit multe lucruri în comun', a dezvăluit și Andreea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton