Horoscop 15 martie 2023. Probleme la locul de muncă pentru o zodie

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 15 martie 2023. Probleme la locul de muncă pentru o zodie. Ei bine, oricât de mult ne este gândul la weekend, suntem abia la jumătatea săptămânii. În timp ce unele zodii traversează aceste zile cu zâmbetul pe buze și fără probleme, altele sunt încărcate de numeroase eșecuri, frustrări și evenimente neplăcute. Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare nativ în parte pentru ziua de miercuri!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 15 martie 2023. Berbec

O persoană din trecut te caută. Poate fi vorba despre o prietenie veche sau chiar despre o fostă relație, cert este că trecutul vă bate la ușă, iar de data aceasta trebuie să fiți foarte atenți la ce decizii luați, fiindcă lucrurile sunt mult mai intense de data aceasta.

Horoscop 15 martie 2023. Taur

Oboseala își spune cuvântul. Nopțile nedormite, zilele la muncă, gândurile și problemele pe care le ai te aduc în pragul disperării. Astrele îți recomandă să fii calm și să îți ie câteva zile de concediu pentru a reflecta asupra a tot ceea ce se întâmplă în viața ta.

Citește și: Cum a reacționat fiica lui Mădălin Ionescu atunci când a aflat că părinții ei divorțează. Cristina Șișcanu: „Știa exact situația'

Citește și: Olivia Steer a fost amendată cu 5.000 de lei de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării: 'Dacă te doare în cot că morţii sunt…'

Horoscop 15 martie 2023. Gemeni

Problemele pe plan financiar pare că nu mai dispar din viața ta. Oricât de mult încerci să acoperi cheltuielile lunare și să economisești, tot nu sunt suficienți și nu îți ajunge pentru planurile pe care le ai.

Horoscop 15 martie 2023. Rac

Racii își întâlnesc sulfetul pereche. Fie la locul de muncă, fie pe stradă, sau chiar în supermarket, astăzi veți da 'ochii în ochii' cu persoana care vă este sortită. Astrele vă recomandă să fiți atenți la cei din jur astăzi.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 15 martie 2023. Leu

Leii nu o duc deloc bine la locul de muncă. Șefii au pus ochii pe voi și vă urmăresc fiecare mișcare, astfel că un pas greșit poate duce la probleme majore, chiar și concediere.

Horoscop 15 martie 2023. Fecioară

Azi ai parte de câștiguri semnificative. Fie la locul de muncă, fie la jocurile de noroc, indiferent cum, cert este că astăzi veți intra în posesia unor sume mari de bani, care sunt binevenite în această perioadă.

Horoscop 15 martie 2023. Balanță

În ultimul timp nimic nu a mers conform planurilor tale. Pare că totul a fost împotriva ta și a mers pe dos, însă capul sus fiindcă ceea ce este mai bun urmează să vină. Azi aveți noroc pe plan amoros și financiar.

Horoscop 15 martie 2023. Scorpion

Scorpionii radiază de fericire azi. După o perioadă aglomerat și încărcată cu mai multe vești neplăcute, azi se simt ușurați și mai destinși, cu gândul că orice problemă are o rezolvare într-un final.

Horoscop 15 martie 2023. Săgetător

Săgetătorii trebuie să aibă grijă la problemele de sănătate. Un control medical de rutină poate fi o decizie bună în acest început de primăvară. Astrele le recomandă să aibă mare grijă la acțiunile lor.

Horoscop 15 martie 2023. Capricorn

Capricornii simt din plin oboseala și au nevoie de odihnă. Din păcate, concediul nu se află pe lista de activități din perioada următoare, astfel că tot ce le rămâne de făcut este să privească partea bună din tot ceea ce fac.

Horoscop 15 martie 2023. Pești

Peștii au parte de o zi productivă din toate punctele de vedere. La locul de muncă totul merge la superlativ și nu sunt deloc probleme. Ziua o să treacă ușor, iar pe seară este posibil să aveți o surpriză din partea cuiva drag.

Sursă foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton