Sezonul 11 Românii au Talent începe pe 5 februarie 2021. Schimbare majoră făcută de ProTV

 Laciu Andreea
.

Sezonul 11 Românii au Talent începe în curând la ProTV. Telespectatorii se vor bucura de noi moment spectaculoase începând cu data de 5 februarie 2021. Anul acesta aduce niște schimbări majore legate de acest show. Dacă se știa deja că Mihai Petre nu se mai află în juriu, fiind înlocuit de Alexandra Dinu, acum s-a anunțat încă o surpriză.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Românii sunt pregătiți să savureze momente spectaculoase, comentariile savuroase ale juraților, dar și să admire talentul concurenților. Din păcate, pandemia a întârziat mult producția pentru sezonul 11, dar acum echipa este pregătită să ne ofere niște ediții fabuloase. Cei patru jurați din acest sezon sunt Andi Moisescu, Florin Călinescu, Alexandra Dinu și Andra.

Vom avea parte de dansatori, cântăreți, magicieni sau sportivi talentați. Pavel Bartoș și Smiley îi încurajează și acum pe concurenți, în culise. Mai este puțin timp până când vom afla care sunt norocoșii ce au primit cel puțin 3 de DA și au ajuns în etapa următoare.

Smiley-jurat-românii-au-talent-1Smiley-jurat-românii-au-talent-1

Alexandra Dinu, noul jurat în Sezonul 11 Românii au Talent

Cei de la ProTV au mai făcut o schimbare care îi va lua prin surprindere pe telespectatorii emisiunii. Oficial, cel mai cunoscut show de divertisment revine pe TV cu două ediții în fiecare săptămână! Sezonul 11 se anunță a fi încărcat de talente de neuitat, de români dornici să fie pe scenă și de multe surprize. Însă, de departe cea mai mare surpriză a acestui sezon, este modificarea în componența juriului.

Citește și: Alexandra Dinu, primele declarații despre postul de jurat la Românii au Talent. A acceptat propunerea dintr-un motiv emoționant: „E un semn de Sus’

Citește și: De ce a plecat Mihai Petre de la Românii au talent. În urmă cu două săptămâni promova noul sezon al show-ului la emisiunea lui Măruță

Citește și: Povestea emoționantă a lui Radu Palaniță, câștigătorul Românii au Talent. Ce va face cu marele premiu de 120.000 de euro: „Vreau să-mi cumpăr un apartament și să ajut oameni nevoiași'

Dacă la startul emisiunii, făcea parte din gașca juraților, alături de Andi Moisescu și Andra, iar în urmă cu doi ani revenea alături de aceștia și Florin Călinescu, în acest sezon renumitul dansator și coregraf Mihai Petre nu va face parte din echipa juriului!

Mihai Petre a părăsit masa juriului Românii au talent, iar în locul lui, la masa juriului se alătură Alexandra Dinu, o actriță cu o experiență notabilă în arta spectacolului. Smiley trece și el, temporar, din poziția de prezentator în cea de jurat la Românii au talent, asta după ce a fost nevoit să-l înlocuiască pe Andi Moisescu.

Decizia a fost luată de producători, după ce juratul a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, potrivit Click!. Smiley îl va înlocui pe Andi Moisescu în ultima parte a emisiunii.

Alexandra Dinu, despre rolul de jurat la Românii au Talent

O femeie frumoasă atât la exterior, cât și la interior, cu o personalitate modelată de cele trei țări în care a trăit până acum și călită de toate evenimentele neașteptate pe care viața i le-a servit. Acum este pregătită de cea mai nouă provocare din cariera ei din televiziune.

„Viața mea se împarte între Italia și Statele Unite, iar acum și România. Am ajuns, însă, la București de la Roma. Am revenit în Europa la începutul anului pentru o mini-serie ce trebuia să se filmeze în Italia, însă a venit pandemia, lucrurile s-au tergiversat și filmările s-au amânat.

Am profitat, apoi, de această perioadă, nesperată, de timp liber pentru a petrece timp alături de mama și de bunica mea, care locuiesc la Catania, în Sicilia. Vara mi-am petrecut-o în Sicilia, unde ni s-a alăturat și Mario, așa că a fost o vară cu totul specială”, a povestit Alexandra Dinu, pentru VIVA.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton