Detalii neștiute din viața lui Cătălin Moroșanu de la Survivor: "Am crescut în pădure!"

 Dumba Gabriela
.

Cătălin Moroșanu, concurent la Survivor România, pare că s-a pregătit dintotdeauna pentru o astfel de competiție. Cătălin Moroșanu a crescut în pădure, nu a avut o copilărie ușoară, însă toate provocările vieții l-au făcut bărbatul puternic de astăzi. Cătălin Moroșanu vrea să demonstreze că el este Survivor România 2021.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Moroșanu este unul dintre cei 12 Faimoși care s-a aventurat în competiția Survivor România din Republica Dominicană. Supranumit Moartea din Carpați', Moroșanu a avut parte de o copilărie în mijlocul sălbăticiei, a crescut în pădure, alături de părinți.

Catalin-Morosanu-si-sotia-sa-Georgiana-1Catalin-Morosanu-si-sotia-sa-Georgiana-1

Cătălin Moroșanu de la Survivor este extrem de mândru de familia lui și de deciziile pe care le-a luat până acum în viață, iar tot ceea ce a trăit până acum a avut un rost. Împrejurimile casei și codrii i-au devenit rapid teren de joacă și de antrenament pentru ceea ce avea să devină Cătălin Moroșanu mai târziu, respectiv unul dintre cei mai redutabili luptători în ring.

Citește și:

Cătălin Moroșanu, mărturisire surprinzătoare apropo de trauma fetiței din Târgiu Jiu, bătută de colege: „Am fost și eu victima unor astfel de situații!'

Cătălin Moroșanu a pierdut 100.000 de euro, din cauza pandemiei de coronavirus: „Ne ducem la vale'

Cătălin Moroșanu are o soție superbă: e medic și sunt împreună de 17 ani! Cum a reușit s-o cucerească luptătorul K1!

Cătălin Moroșanu de la Survivor: „Când crești în natură ești mai viguros

Am avut o copilărie frumoasă, am crescut într-un canton silvic, în pădure. Am avut mereu acea libertate de a zburda în natură. Lucrul acesta a fost foarte important pentru dezvoltarea mea fizică și psihică.

Când crești în natură, în comuniune directă cu aceasta, ești mai viguros. Mi-aș dori ca și copilul meu să aibă parte de bucuria de a trăi cât mai aproape de natură. Locuiesc într-o zona metroplitana Iașiului, am o curte foarte mare…', a povestit Cătălin Moroșanu într-un interviu, înainte de a pleca în Republica Dominicană, spre competiția Survivor România 2021.

Plecat să dovedească lumii că poate fi adevăratul „Supraviețuitor', pe Cătălin Moroșanu îl așteaptă acum jungla dominicană, acesta își va testa limitele fizice și psihice, în cea mai antrenantă și dificila provocare a vieții sale.

Rămâne de văzut cum va face față Faimosul Cătălin Moroșanu lipsurilor și dorului de casă, traseelor sportive și cum va gestiona munca în echipă la Survivor România.

Cătălin Moroșanu: Mie mereu mi-au plăcut provocările

Cătălin Moroșanu nu este la prima competiție de acest gen. Și-a testat limitele și la Ferma, Dansez pentru tine (unde a câștigat marele premiu în 2010), Sunt celebru, scoate-ma de aici! (unde a fost, de asemenea câștigător în 2015), dar și Asia Express unde a participat alături de fratele lui, în 2018.

Cătălin Moroşanu a declarat ca mereu şi-a dorit să participe la „Survivor România', pentru că este o competiţie grea şi vrea să îşi testeze limitele. Fostul luptător, glumeţ din fire, a spus că îşi doreşte să slăbească în competiţie, aşa cum s-a întâmplat şi cu concurenţii din primul sezon.

„Pentru mine este o provocare uriașă să particip la acest reality show, pe care îl văd că pe o competiție adevărată. Mi-aș dori să fac performanță acolo, dar și să slăbesc. În acest concurs mă văd mare la propriu, nu la figurat, am 114 kilograme. Mie mereu mi-au plăcut provocările, am concurat la foarte multe concursuri puternice, și din palmaresul meu lipsea tocmai 'Survivor România', a declarat Cătălin Moroșanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton