Horoscop 9 ianuarie 2021. Zodiile care primesc vești bune

 Laciu Andreea
.


Horoscopul pentru ziua de 9 ianuarie 2021 ne
 aduce vești bune pentru mai mulți nativi. Cine are parte de bani, noroc și sănătate în această zi? Cine descoperă marea iubire sau schimbă locul de muncă? Află chiar acum ce îți rezervă astrele. Previziunile complete pentru cele 12 zodii din horoscop.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 9 ianuarie 2021 – Berbec

Această zi stă sub semnul efortului, dar vei fi răsplătit din plin. La locul de muncă vei fi privit cu ochi buni de către șefi, iar partenerul de viață va aprecia tot ceea ce faci în carieră pentru a vă permite o viață frumoasă pe plan personal. Plănuiești curând o călătorie care îi va surprinde pe cei dragi.

Horoscop 9 ianuarie 2021 – Taur

Apar mici probleme de sănătate, care te pun pe gânduri. Iei toate măsurile necesare, pentru ca totul să fie bine. Stai pe ghimpi pe plan financiar și te gândești să apelezi la ajutorul cuiva din familie, dar nu ești încă foarte sigur. Această soluție rapidă ar putea aduce cu sine consecințe neplăcute.

Horoscop 9 ianuarie 2021 – Gemeni

Ai abandonat niște persoane dragi în trecut, iar acum au revenit în viața ta. Nu poți să primești iertarea lor atât de ușor, așa că ai nevoie să demonstrezi prin fapte. Încearcă să le arăți că te-ai schimbat în bine. Pe plan profesional se anunță niște schimbări majore, dar nu te temi de provocări.

Horoscop 9 ianuarie 2021 – Rac

Ai sperat că vei avea în sfârșit mai mult timp pentru tine, dar începutul de an ți-a năruit acest vis. Ai parte de niște zile aglomerate, cu multă muncă, dar știi că ai nevoie de stabilitate financiară. Abia apoi poți să îți faci planuri de viitor, alături de persoana iubită. Încă nu reușești să îți gestionezi timpul asa cum se cuvine.

Citește și: Horoscop. Cum sunt influențate zodiile de Era Vărsătorului, în 2021

Citește și: Horoscop. Cele mai incompatibile zodii: nu ar trebui să înceapă niciodată o relație

Citește și: Horoscopul ghinionului.Cele mai ghinioniste zodii și ce trebuie să facă pentru a atrage norocul

Citește și: Horoscopul norocului. Care sunt cele mai norocoase zodii, atât la bani, cât și în dragoste

Horoscop 9 ianuarie 2021 – Leu

Aveai planuri mari pentru această zi, dar simți nevoia să te odihnești. Ai avut parte de un început de an în forță, care a lăsat urme în ceea ce privește starea ta de sănătate. Îți creezi o atmosferă plăcută și te relaxezi, alături de persoanele dragi. Familia îți este alături și te răsfață.

Horoscop 9 ianuarie 2021 – Fecioară

Apar niște conflicte la locul de muncă, dar încerci să le eviți cât poți de mult. Consideri că persoana mai înțeleaptă trebuie să cedeze. Ai parte de un dezechilibru pe plan profesional, după o perioadă care a fost extraordinară, dar asta nu trebuie să te descurajeze. Ești gata oricând să o iei de la capăt, cu succes.

Horoscop 9 ianuarie 2021 – Balanță

Sinceritatea este cea mai bună armă pe care o folosești astăzi. Îți poate aduce niște beneficii imense în viitorul apropiat, dacă știi cum să procedezi corect. Lasă loc de bună ziua pe oriunde mergi, iar cei din jurul tău vor aprecia atitudinea ta. Spre seară, te bucuri de activitățile preferate, alături de cei dragi.

Horoscop 9 ianuarie 2021 – Scorpion

Pe plan sentimental, lucrurile nu au stat atât de strălucit în ultima perioadă. În această zi însă, pare că astrele îți aduc norocul în cale. O persoană nouă îți atrage atenția și te lupți să o cucerești. Mare atenție! Nu te arunca din prima cu capul înainte, altfel riști să ai parte de o dezamăgire.

Horoscop 9 ianuarie 2021 – Săgetător

Primești o sumă de bani importantă de la o persoană la care nu te așteptai. Vestea aceasta te bucură enorm, pentru că aveai cea mai mare nevoie acum de resurse financiare. Trebuie să ai grijă la cheltuielile excesive, încearcă să investești în ceva care te poate ajuta și pe viitor.

Horoscop 9 ianuarie 2021 – Capricorn

Te simți singur pentru că prietenii tăi parcă nu mai au timp pentru tine. Îți este dor să stai cu cineva de vorbă. Încearcă să te reapuci de niște activități care îți făceau plăcere în trecut. Consumă-ți energia într-un mod pozitiv, pentru că vei trece mai ușor peste perioada dificilă din punct de vedere emoțional.

Horoscop 9 ianuarie 2021 – Vărsător

Cineva din familie îți face o vizită surpriză. Chiar dacă te ia prin surprindere, reușești să te bucuri de momentele petrecute împreună. Nu ai mai avut suficient timp în ultima vreme pentru cei dragi. Apreciezi faptul că această persoană a decis să ia inițiativa.

Horoscop 9 ianuarie 2021 – Pești

Partenerul de viață are idei romantice astăzi, iar asta nu poate decât să te bucure. Simți că nu ați mai stat împreună de ceva vreme, așa că o pauză de la programul aglomerat este ocazia perfectă să reaprindeți flacăra pasiunii în relația voastră.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton