Reacția lui Florin Salam, după ce Snoop Dogg s-a filmat dansând pe maneaua lui: „Regele meu”

 Dumba Gabriela
.

Snoop Dogg a postat pe contul său de Instagram un clip video în care ascultă o manea care-i aparține lui Florin Salam. Reacția manelistului n-a întârziat să apară, mai ales că postarea lui Snoop Dogg a strâns mii de comentarii de la români amuzați de situație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cei peste 55 de milioane de fani pe contul său de Instagram ai lui Snoop Dogg au putut asculta astăzi 20 de secunde dintr-o manea lansată de Florin Salam în această toamnă, „Acum după pandemie lumea nu vă mai știe”.

Snoop Dog este si designerSnoop Dog este si designer

Celebrul rapper a postat pe Instagram un clip în care apare fumând și profund fermecat de maneaua lui Florin Salam, spre deliciul fanilor din România, care i-au lăsat mii de comentarii.

Reacția lui Florin Salam nu a întârziat să apară. „Mulțumesc pentru că mă asculți, Regele Meu' i-a scris Salam, plin de recunoștință, lui Snoop Dogg.

Peste 200.000 de oameni au vizionat clipul în doar câteva ore, pe contul cu peste 50 de milioane de urmăritori și a strâns 16.000 de comentarii în nici o zi de la publicare.

„A zis Salam să-i dai și tag', „Mooooooooor', „Nebunule, te-ai dat pe trăpăneală', „Un rege ascultă alt rege”, „O sarma și deja îl facem român”, „S-a făcut Snoop Dogg bombardier”sau „Te-ai haladit', sunt câteva dintre reacțiile fanilor români de pe rețeaua de socializare unde Snoop Dogg ascultă o manea de-a lui Florin Salam.

Citește și:

Roxen vorbește în premieră despre fostul iubit agresiv: „O relație toxică, m-am speriat”/ EXCLUSIV

Idilă secretă în showbiz! Andreea Tonciu s-a iubit cu Giani Kiriță: „A fost cel mai plictisitor în dormitor”

Ioana Boureanu, hărțuită de fostul iubit: „Mă duc la poliție”. Cum a intervenit Cristian Boureanu în conflict

Florin Salam a făcut show în Dubai

Zilele trecute, Florin Salam a făcut un show de zile mari într-un club din Dubai, iar Bianca Drăgușanu a fost acolo pentru a imortaliza momentul pentru fanii ei de pe Instagram.

Manelistul nu a fost singur în Dubai, ci alături de partenera lui, Roxana Dobre, căreia i-a și dedicat câteva melodii. „Nevastă, te iubesc! Pentru tine, Roxana Mea!', i-a spus Florin Salam Roxanei Dobre.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton