Idilă secretă în showbiz! Andreea Tonciu s-a iubit cu Giani Kiriță: "A fost cel mai plictisitor în dormitor"

 Laciu Andreea
.

Andreea Tonciu are o viață împlinită acum. Este soția lui Daniel Niculescu, au împreună o fetiță superbă, iar pe plan profesional i-a mers tot mai bine anul trecut. Bruneta a participat la emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities de la Kanal D, unde a făcut furori.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz. Are un trecut tumultuos, dar s-a retras la un moment dat din lumina reflectoarelor. S-a iubit cu fotbalistul Nicolae Mitea, iar relația lor a ținut multă vreme prima pagină a ziarelor. Bruneta a dat mereu din casă și detalii fierbinți.

După ce s-a căsătorit, Andreea a ales discreția. Ba chiar a renunțat la cariera ei în televiziune de dragul soțului, care i-a interzis multă vreme să apară pe micile ecrane. După ce a regretat amarnic că a refuzat invitația la emisiunea Asia Express, vedeta a acceptat să apară la Kanal D, acolo unde a impresionat cu stilul ei vestimentar.

Andreea Tonciu (2)Andreea Tonciu (2)

Ce a putut să spună Andreea Tonciu despre performanțele lui Giani Kiriță

Acum, bruneta a dat dovadă de curaj și a surprins pe toată lumea, în cadrul unei emisiuni televizate. A făcut o mărturisire șocantă despre unul dintre cei mai vânați burlaci din showbiz. Ce a putut să spună despre performanțele lui în… pat?! Se pare că cei doi s-ar fi cuplat în mare secret, înainte ca Andreea Tonciu să se căsătorească.

Atunci când a fost întrebată cine este bărbatul care a plictisit-o cel mai mult în pat, dintre cei cu care s-a iubit, Tonciu a răspuns imediat. Nu a stat pe gânduri și a aruncat bomba, spre surprinderea tuturor celor prezenți. 'Giani Kiriță a fost cel mai plictisitor în dormitor', a spus Andreea Tonciu în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Final neașteptat în cazul agresiunii de care au avut parte Andreea Tonciu și soțul ei!

Citește și: Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară: „Noi ne doream mult acest copil'

Citește și: De la ce a pornit scandalul monstru dintre Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană

Citește și: Ce dietă ține Andreea Marin ca să slăbească după Sărbători: „Nu mănânc absolut deloc…'

Cine este Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu

Andreea Tonciu și-a găsit liniștea și fericirea alături de Daniel Niculescu, cu care formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Andreea Tonciu și soțul ei au avut un motiv de sărbătoare în toamna anului trecut.

Cei doi au împlinit patru ani de căsnicie, motiv cu care și-au făcut declarații de dragoste și au decis să celebreze această ocazie. Daniel Niculescu este fost sportiv de performanţă. Daniel a practicat boxul şi a fost un împătimit al sălilor de fitness, însă nu a mai călcat de ceva vreme pe acolo.

Cum s-au cunoscut Andreea Tonciu și soțul ei

„Erau la un mall şi s-au văzut întâmplător. Au rămas împreună de atunci. Şi au trecut aproape trei luni', a povestit un apropiat al cuplului.Despre Daniel Niculescu nu se ştiu foarte multe lucruri, pentru că Andreea a preferat ca de data aceasta în relaţia ei să fie mai discretă şi să lase faptele să vorbească pentru ea.

El a locuit mai mulţi ani la Bologna și chiar şi-a făcut o parte din studii în străinătate. Daniel a terminat liceul în Italia. Andreea Tonciu şi soțul ei sunt împreună încă din 2015, iar un an mai târziu au decis să se căsătorească. Nașii de cununie au fost Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton