(P) Cadouri pe placul bărbaților pasionați de sport

 advertising.ringier
.

Sportul este una dintre cele mai comune pasiuni ale bărbaților. Și, pentru că ne aflăm în perioada sărbătorilor de iarnă, suntem absolut convinși că ai nevoie de inspirație în căutarea cadourilor potrivite pentru jumătatea ta, pentru rude, colegi sau prieteni. 

Așadar, am creat un top 5 al darurilor care pot impresiona orice bărbat care are ca hobby sportul, indiferent că preferă să-l privească sau să-l practice! Iată ce poți alege pentru domnii care se dau în vânt după sport!

Ținute sport 

De cele mai multe ori, pasiunea pentru mișcare se reflectă și în stilul vestimentar pe care îl abordăm. De aceea, ținutele sport reprezintă cadoul ideal pentru persoanele care practică diverse activități sportive. Optează, însă, pentru item-uri calitative, indiferent dacă acestea sunt destinate outfiturilor  din sala de fitness sau ținutelor de stradă. Poți comanda online bluze și hanorace Adidas pentru bărbați, produsele acestui brand fiind recunoscute și, totodată, foarte apreciate pentru calitatea lor. 

Accesorii pentru drumeții 

Dacă cel pentru care cauți cadoul ideal de sărbători este un împătimit al expedițiilor montane, lucrurile sunt mai simple decât crezi. În magazinele de profil, dar și online, ai la dispoziție o mulțime de accesorii pentru drumeții. De exemplu, un cadou pe care poți miza este un rucsac pentru drumeții, bine compartimentat și, eventual, prevăzut cu accesorii de prins (chingi, centură lombară sau centură pectorală). O pereche de bocanci, o jachetă dedicată, impermeabilă sau o pereche de mănuși sunt doar câteva dintre ideile de cadouri la fel de potrivite pentru bărbații dornici de adrenalină pe munte. 

Echipament pentru fotbal 

Atunci când destinatarul cadoului este un fan înrăit al sportului rege, cu siguranță că poți alege pentru el un echipament de fotbal. Un compleu format din șort și tricou, jambiere și ghete speciale pentru acest sport îi vor încuraja pasiunea și dorința de a practica fotbalul chiar și la nivel amator. Poți completa darul cu o minge de fotbal potrivită etapei sale de pregătire. Cu siguranță gestul tău îi va aduce zâmbetul pe buze!

Un smart TV nou 

Un smart TV este, fără îndoială, un cadou adecvat pe care să îl dăruiești unui bărbat pasionat de sport. Acest device îi va oferi posibilitatea de a urmări competițiile sportive ale echipei preferate, atunci când nu poate ajunge în tribune pentru a-și susține favoriții. Dacă spațiul îți permite acest lucru, alege un smart TV cu diagonală mare, pentru o experiență de vizionare cât mai plăcută!

O pereche de pantofi sport 

O pereche de pantofi sport este un dar simplu, dar foarte potrivit pentru un bărbat care are ca hobby sportul. În plus, astfel de accesorii pot fi purtate atât în timpul antrenamentelor, dar pot fi integrate cu succes și în ținutele de stradă. Achiziționează o pereche de încălțări sport într-o nuanță neutră, versatilă. 

Cadourile sportive nu sunt destinate doar celor care practică activități fizice de performanță, ci și celor care fac mișcare ocazional. Inspiră-te din ideile noastre și alege daruri pe placul celor pasionați de sport!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton