Ramona Gabor nu a mai văzut-o pe Monica de doi ani! Ce relație este între cele două surori

 Oana Pantazi
.

Pe Ramona Gabor și sora ei Monica le despart niște mii de kilometri, fiecare având propria viață – una în America, cealaltă în Dubai – și nu s-au mai văzut din 2018. Iată care este, de fapt, relația dintre cele două surori!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ramona Gabor și Monica și-au găsit ambele fericirea departe de țară… În timp ce Monica s-a dedicat relației cu soțul ei milionar, Mr. Pink, și locuiește de ani buni în Statele Unite, sora ei mai mică a ales Dubaiul, unde locuiește și în prezent.

Ramona-GaborRamona-Gabor

Ramona a plecat acum mai mulți ani în Dubai, unde și-a câștigat existența ca fotomodel și a avut contracte de imagine, însă, de ceva vreme, sora mai mică a Monicăi s-a lansat în afaceri în industria de beauty. Bruneta a lansat un parfum oriental, care îi poartă numele. Gabor Prive este un parfum de lux, unisex, cu note de grapefruit, lavandă, artemisa, și costă 150 de euro.

Citește și: Roxen vorbește în premieră despre fostul iubit agresiv: „O relație toxică, m-am speriat”/ EXCLUSIV

Citește și: Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară: „Noi ne doream mult acest copil”

Citește și: Gina Pistol suferă de o afecțiune provocată de sarcină: „Smiley mi-a arătat dovada”

Citește și: Mircea Radu suferă de o boală, de ani buni: „Aşteptând cu ochii deschişi ameţelile şi amorţeala'

Ramona s-a lansat în afaceri cu parfumuri

Ramona locuiește în Dubai de 9 ani și mărturisește că nu se vede trăind în alt loc, însă e conștientă că viața ei s-ar putea schimba, la un moment dat.

Locuiesc in Dubai de nouă ani. Așadar, este orașul pe care îl numesc acasă. Nu știu dacă voi rămâne definitiv aici pentru că viața este imprevizibilă, însă în acest moment nu mă văd locuind în alta parte'.

Sora Monicăi a mărturisit că nu a renunțat la modeling, dar spiritul pentru afaceri a inspirat-o să se lanseze în industria de beauty.

'Ideea cu parfumul mi-a venit deoarece îmi doream să fac un parfum cu numele mamei mele. Întodeauna am fost atrasă de industria afacerilor. Deși am lucrat și încă mai lucrez ca model, am avut, de-a lungul timpului, tot felul de proiecte antreprenoriale în care m-am implicat. Facem livrări și în Europa, inclusiv în România', a spus Ramona pentru Playtech.

Ramona Gabor și Monica nu s-au văzut din 2018

Ramona Gabor și Monica nu s-au întâlnit nici măcar la înmormântarea tatălui lor, unde nu au fost prezente din cauza interdicțiilor generate de pandemie… Deși nu s-au văzut de doi ani, între Ramona Gabor și Monica există însă o relație foarte bună, cu atât mai mult cu cât sora mai mare și partenerul ei de viață au ajutat-o pe brunetă să pună pe roate afacerea cu parfumul, scrie Playtech.

Ramona a mărturisit că Monica și Mr. Pink s-au implicat activ în afacerea ei – de cele mai multe ori sora ei mai mare fiind cea care îi care îi redactează textele de promovare, în timp ce cu omul de afaceri chinez se sfătuiește pe latura financiară. Deși nu s-au mai văzut de doi ani, cele două surori se văd zilnic prin intermediul internetului.

Ne vedem zilnic pe video calls. Să sperăm că în 2021 vom reuși să ne reîntâlnim, toate trei', a mai mărturisit Ramona pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton