Şerban Copot – „Este o experienţă inedită ca propriul copil sa fie martor la căsătoria părinţilor”

 Florentina Liutic
.

După o relaţie de peste 10 ani, Şerban Copt s-a căsătorit în primăvară cu iubita lui, Roxana, dar abia acum lumea a aflat de fericitul eveniment.

 

Solistul a fost copleşit de numărul mare de felicitări pe care le-a primit şi a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook:

 

Va multumim foarte mult pentru urarile pe care ni le-ati adresat dupa ce s-a aflat ca Roxana si cu mine ne-am casatorit civil. Ne copleseste acest val de atentie. Ne iubim de foarte mult timp si nu am considerat acest pas al casatoriei mai mult decat o formalitate. O formalitate pe care am indeplinit-o si de dragul celui mic (Tedi e acum foarte fericit ca pe mama o cheama ca pe mine si ca pe el J).

 

Este o experienta inedita ca propriul copil sa fie martor la casatoria parintilor, credeti-ma pe cuvant!

 

A fost frumos, scurt si la obiect. Va dorim sa aveti parte de toate bucuriile din lume, sa va iubiti familiile si apropiatii si sa fiti binecuvantati cu liniste si voie buna in sanul familiei'.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton