GLAMOUR Street Fashion Show: ce ținute au purtat ambasadorii

 Florentina Liutic
.

A fost seara cea mare nu doar pentru cele 100 de participante la GLAMOUR Street Fashion Show, ci și pentru cei 11 Ambasadori implicați în proiect. 

 

DSC_1579-550x694Diana Enciu si Alina Tanasa

 

Alina Ceușan, Andreea Chirilă, Diana Enciu și Alina Tanasă, Ioana Carmen Chișiu, Mădălina Merca, Ioana Grama, Silvia Postolatiev, Sandra Bendre, Larisa Costea și Laura Călin au participat la evenimentul GLAMOUR Street Fashion Show ce a avut loc la Stejarii Country Club.

 

Fiecare dintre Ambasadorii GLAMOUR Street Fashion Show a recrutat o echipă formată din 10 fete glam, pe care le-a consiliat și alături de care a participat din ipostaza de „antrenor la eveniment. Cei 11 bloggeri și-au prezentat echipele și au defilat alături de ele pe catwalk la evenimentul GLAMOUR Street Fashion Show.

 

Iată ce ținute au purtat Ambasadorii GLAMOUR Street Fashion Show prezenți aseară la eveniment.

 

Mulțumim sponsorilor GLAMOUR Fashion Street Show: Colgate, MAC, Tommy Hilfiger, BaByliss și Redds, și partenerilor Stejarii Country Club, Evian și Martini, Pepsi, The Brothers M, Florăria Florens, Dalles Go, Fabrica de litere, Wella, Optiblu, Flanco, Evolio, Niran, Clinique, WorldClass, Rawz Vegan Food și IDA Spa.

 

Foto: Armand Ionescu, Cristi Duminecioiu, Dan Borzan

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton