Irina Shayk şi Bradley Cooper – O rusoaică în Liga Campionilor

 Florentina Liutic
.

Despre ea se spune că a dat lovitura renunțând la un fotbalist metro sexual din Europa pentru un actordin „liga campionilor' de la Hollywood.Despre el, gurile rele spun că a făcut (în sfârșit) alegerea perfectă, Irina fiind cea mai frumoasă iubită a sa de până acum.

 

Formează o pereche apa­rent atipică ținând cont de diferența de vârstă și back-groundul amoros al fiecăruia dintre ei. La 29 de ani, Irina Shayk, model de origine rusă, e cunoscută mai mult pentru relația de cinci ani cu Cristi­ano Ronaldo decât pentru performanțele ei în lumea modellingului. E drept că a apărut în campanii pentru Guess sau Cesare Paciotti și a pozat câțiva ani la rând pentru Sports Illustrated Swim-suit Issue, dar îi lipsește anvergura unor supermodele de peste ocean la care Bradley ar fi putut ajunge mult mai ușor. La rândul lui, Cooper (40 de ani) este unul din cei mai bine cotați actori de la Hollywood, are în palmares trei nominalizări la Oscar (două pentru „American Sniper, și câte una pentru „American Hustle și „Silver Linings Playbook) și toate șansele de a obține trofeul su­prem în Cetatea Filmului. În ceea ce privește viața sa pri­vată, a fost căsătorit timp de patru luni cu actrița Jennifer Esposito, s-a iubit cu femei celebre, precum Zoe Sal­dana, Renée Zellweger sau modelul britanic de 22 de ani, Suki Waterhouse, dar n-a fost una dintre țintele preferate ale tabloidelor. Asta până acum.

 

Povestea de iubire cu Iri­na Shayk are un potențial enorm pentru amatorii de senzațional, cu atât mai mult cu cât actorul nu-și ascunde sentimentele nici atunci când e în public. Pentru ea, exte­riorizarea emoțiilor repre­zintă un fapt firesc, dovadă fiind numeroasele fotografii cu Ronaldo în care cei doi au fost surprinși în ipostaze foarte fierbinți. Cât despre Bradley, până să intre în sce­nă focoasa rusoaică, sărutu­rile în public, îmbrățișările și, în general, manifestările explicite ale iubirii erau mai degrabă fenomene izolate. În aceste condiții, pe urmele lor s-a grupat deja un plu­ton conștiincios de paparazzi care îi urmăresc îndeaproape chiar și în vacanță.

 

UN ALT FEL DE PROFIL

 

Ales de revista People Sexiest Man Alive în 2011, Cooper e genul de bărbat care poa­te suci mințile oricărei femei într-un anumit moment, pen­tru ca apoi s-o facă să se între­be ce i-a plăcut la el. De altfel, atunci când a primit aceas­tă distincție de la publicația americană, actorul a recu­noscut că „mi se pare foarte cool ca un tip care nu arată ca un model să fie numit cel mai sexy bărbat în viață. Eu, unul, consider că am un look decent. Uneori pot să arăt minunat, dar alteori sunt pur și simplu de speriat.

 

Apropo de sperieturi, unele dintre fostele iubite ale actoru­lui par să-și amintească foarte bine și ce le-a atras, dar și ce le-a făcut să renunțe la relația cu el. În cartea sa „Jennifers Way, fosta soție a lui Cooper scria că „era bine să fi observat toate stegulețele roșii care în­cercau să mă atenționeze încă de la început. Și nu au fost puține semnele care ar fi tre­buit să mă pună în gardă. Eu însă le-am ignorat pentru că, sincer, nu am crezut că aceas­tă relație va duce undeva. El era amuzant, deștept, impu­nător ca un cocoș, arogant și un maestru al manipulării. La început, nu mi s-a părut neapărat foarte atrăgător, dar m-am gândit să mă bucur de umorul lui. Ne simțeam bine împreună, dar putea fi și rău­tăcios. Trecea într-o clipă de la o dispoziție la alta.

 

Cu Zoe Saldana lucrurile sunt puțin mai ambigue. La scurt timp după ce relația de doi ani cu Bradley Cooper s-a încheiat, în 2013, actrița din „Avatar s-a căsătorit cu artis­tul Marco Perego. Un an mai târziu, într-un interviu pentru o publicație americană cele­bră, Saldana a făcut câteva declarații care păreau să-l in­crimineze pe actor. „Am avut parte și de o relație în care nu am fost respectată și nu mai vreau să am nicio legătură cu bărbatul respectiv, mărturi­sea actrița, deși reproșul l-ar fi putut viza și pe omul de afa­ceri Keith Britton, cu care Zoe s-a iubit vreme de 11 ani.

 

Cât despre Suki Waterhouse, modelul britanic pare să se concentreze pe partea plină a paharului. Cei doi s-au cu­noscut la Elle Style Awards și n-au lăsat să treacă multă vreme până să-și recunoască, oficial, relația. „Ni s-a făcut cunoștință și lucrurile s-au pus în mișcare aproape instant în­tre noi. Dansam la petrecerea de după gală când el m-a în­trebat dacă vreau să mergem într-un club. Ne-am dus la Cirque Le Soir, în Londra, unde am observat că e un dansator ridicol de bun.

 

FERICIREA, SCOPUL SUPREM

 

Povestea cu Irina a început în luna aprilie, la scurt timp după ce rusoaica a pus capăt relației cu Cristiano Ronaldo din ca­uza infidelităților lui repetate. De atunci, nici Shayk și nici Cooper nu au făcut niciun fel de comentariu despre iubirea lor, dar imaginile sugestive surprinse de paparazzi țin loc de declarații. Recent, actorul i-a prezentat-o pe Irina ma­mei lui, Gloria, de care este foarte apropiat, mai ales de la moartea tatălui său, în 2011. Potrivit unor prieteni comuni, Shayk se bucură să cunoască toți oamenii dragi lui Bradley, iar pe Gloria o adoră pur și simplu. La rândul ei, mama lui Cooper a avut o reacție mai ponderată, spunând că tot ce vrea ea este ca fiul ei să fie fericit. Judecând după fo­tografiile care au tot circulat în presă, în care Bradley pare cucerit de noua sa iubită, iar ea e și acum surprinsă de norocul care a făcut să-l în­tâlnească, se poate spune că Gloria Cooper nu are motive de îngrijorare. Fiul ei chiar este fericit!

 

CLAUDIA CJOCEA, FOTO: Guliver, Hepta, Northfoto

 

Captură din Daily Mail, în care au apărut fotografiile cu Irina și Bradley pe Coasta AmalfiCaptură din Daily Mail, în care au apărut fotografiile cu Irina și Bradley pe Coasta Amalfi

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton