Selly a spus cum a reușit să strângă o avere de un milion de euro: „Atunci au început să vină banii serioși”

 Ifrim Georgiana
.

Selly a spus cum a reușit să strângă o avere de un milion de euro. Tânărul este unul dintre cei mai cunoscuți și urmăriți vloggeri din România și a recunoscut, pentru prima dată, că încăsările sale au ajuns la o sumă care se termină în șase zerouri. Pe canalul său de Youtube, acesta este urmărit de trei milioane de persoane.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În ultimul său videoclip, Selly a oferit răspunsul la întrebarea pe care o primește cel mai des și a explicat cum a reușit să strângă o avere de un milion de euro. Cu toate acestea, vloggerul a subliniat că nu are acești bani cash, ci a investit o parte în afaceri și acțiuni. Selly pune succesul său pe seama muncii constante, însă spune că a fost și vorba despre noroc, fiind unul dintre puținii tineri care s-au apucat de Youtube în perioada anilor 2011-2012. După un an de filmat și încărcat videoclipuri, acesta a povestit că a câștigat primii săi bani, respectiv 50 de euro. Avea 12 ani și spune că a a fost cel „cel mai tare' sentiment pe care l-a trăit.

selly-3selly-3

De la cei 50 de euro, Selly a ajuns, în prezent, să aibă câștiguri lunare de zeci de mii de euro, iar investițiile sale nu se opresc aici. Iată ce a declarat cel mai cunoscut vlogger din România!

Citește și: De ce nu s-ar apuca Selly de podcast:„Mi-e greu să mimez un interes'

Citește și: Vloggerul Selly și-a dat seama de ce nu a mers propria emisiune tv:„O greșeală enormă din partea mea!'

Citește și: Cum gestionează Vio de la Stand-up Revolution momentele tensionate în familie: „O supăr constant pe soția mea, cu glumele mele'

Citește și: Simona Secrier, văduva lui Mihai Constantinescu, adevărul despre ultimele luni din viața artistului: „Atunci au început problemele cu inima”

Selly a spus cum a reușit să strângă o avere de un milion de euro

Pentru prima dată, cel mai urmărit vlogger din România a recunoscut că averea sa a ajuns la un milion de euro. În ultima perioadă, aceasta este întrebarea care i s-a adresat cel mai des, astfel încât a hotârât să ofere lămuriri prin intermediul unui videoclip.

„Da, am făcut, dar depinde cum definești averea. Majoritatea oamenilor au impresia că averea unui om reprezintă banii cash. E greșit, nu e așa', a afirmat Selly.

Tânărul afacerist a mărturisit că succesul său a fost construit prin muncă, însă și norocul a jucat un rol. Primii bani i-a făcut din platforma de monetizare a Youtube-ului, iar ulterior și-a extins sursele de venit. Și-a urmat pasiunea și a devenit cel mai de succes vlogger de la noi din țară.

„Eu consider că meritul pentru activitatea din YouTube și din online, în general, nu e cauzat de noroc, e cauzat de muncă. Munca e principalul factor aici. Dar aș fi ipocrit să spun că nu m-am bucurat și de un noroc. Care a fost norocul? Norocul meu a fost timeing-ul, acesta e foarte important când vorbești de orice afacere, de orice chestie. (…)

Eu am avut marele noroc de a începe să fac ceea ce fac acum încă din 2011 sau 2012. Ăsta a fost norocul meu. Eu eram foarte tânăr vloggingul abia începea și am avut unitatea de a învăța foarte rapid niște lucruri pentru că aveam și 10, 11, 12 ani și învățam foarte repede. Ăsta a fost norocul meu.

Ideea e că am început să fac primii bani din Google Sense, adică din platforma de monetizare a YouTube-ului de la vremea respectivă, primii bani însemnând 50 de dolari după primul an de vlogging. Avea 12 ani și am scos pentru prima dată de la bancomat cei 50 de dolari, 200 de lei. Erau banii mei. Cel mai tare sentiment!', a dezvăluit el.

„Până în 2015, am făcut 400, 500 de lei pe lună'

Încet-încet, abonații de pe canalul de Youtube al lui Selly au început să se înmulțească, însă, până în 2015, tânărul a mărturisit că nu câștiga mai mult de 400-500 de lei pe lună. În acel an, a luat tangență și cu lumea publicității plătite, astfel încât și-a majorat veniturile.

„În 2015 s-a schimbat, în primăvară am avut prima tangență cu lumea publicității plătite. Atunci vine un brand să vorbești de bine. Prima tangență a fost o țeapă. De atunci nu am mai luat alta și am lucrat cu oameni cinstiți. (…)

Eu până în 2015, am făcut 400, 500 de lei pe lună. Patru ani de muncă în care am fost constant, în care am postat în fiecare săptămână', a adăugat Selly.

Când a început Selly să facă bani cu adevărat

Abia intrat la liceu, Selly a semnat un contract cu casa de discuri Global Records, moment în care veniturile sale au crescut simțitor. Ulterior, tânărul a început diferite colaborări cu marile branduri, în 2017 semnând un contract în valoare de 35.000 de euro.

„În prima zi din clasa a IX-a de liceu am fost abordat de casa de discuri Global Records, care sunt acum principalii mei parteneri, prieteni. La vremea aia era cea mai inovatoare casă de discuri, care făcea agenție de influenceri. Pe atunci mi-au dat un contract, dar nu era un contract foarte bun pentru mine. Eu mi-am negociat singur contractul, eu am citit singur pe net ce scria acolo.

Acolo a început expansiunea mea. Dacă nu livram la timp, dacă nu eram harnic, eu nu aveam cum să fac bani. Și așa am început să fac bani. Și primii mei bani serioși, și aici vorbim de zeci de mii de euro, au fost din reclame la brand-uri. În primăvara lui 2017 mi-a intrat un contract de 35.000 de euro. Pentru mine, la 16 ani a fost wow. Și de atunci au început să vină banii serioși', a mai spus Selly.

Deși veniturile din Youtube îi asigură o viață confortabilă, Selly a recunoscut că a făcut și alte afaceri profitabile, între care se numără și trupa 5GANG, cursuri de vlogging și investiții în acțiuni.

Sursă foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton