Ștefan Stan, dezvăluiri cutremurătoare despre copilăria lui: „Vorbim de bătăi, de dat afară din casă, de dormit prin poduri”

 Laciu Andreea
.

Astăzi are o familie minunată, o carieră de succes, dar puțini știu ce traume are din copilărie. Ștefan Stan a făcut acum o serie de dezvăluiri cutremurătoare despre primii ani din viață. Niciodată nu a mai spus asta public, dar acum adevărul despre acea perioadă a ieșit la iveală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Artistul a fost invitat în emisiunea „În Oglindă”, prezentată pe Youtube de Mihai Ghiță. Cu această ocazie, și-a deschis sufletul și a povestit cu multă emoție despre momentele care i-au marcat viața. Mama lui Ștefan Stan a fost o victimă a violenței domestice, la fel cum a fost și cântărețul în primii ani de viață.

mama-stefan-stan-2mama-stefan-stan-2

Copilărie marcată de violență

Mama cântărețului a avut o viață extrem de grea din cauza bătăilor la care a fost supusă de soțul ei. Mai mult decât atât, nici Ștefan nu a scăpat de furia tatălui său. Cei doi au ajuns să fie inclusiv dați afară din casă.

„Vorbim de bătăi, vorbim de dat afară din casă, vorbim de dormit prin poduri. Tatăl meu a spart-o cu bătaia. Și pe ea, și pe mine. Nu știe nimeni lucrul ăsta. Nu am spus niciodată asta. Mama mea a fost o femeie extrem de demnă. A ținut foarte mult la demnitatea ei.  Nu s-a prostituat. Nu a furat de la nimeni nimic. Muncește de la 17 ani cu carte de muncă', a povestit Ștefan Stan, în emisiunea În Oglindă.

Citește și: De ce a ales Ștefan Stan ca soția și fiicele lui să plece definitiv din țară:„România nu este ceea ce trebuie'

Citește și: Vlăduța Lupău, primele imagini din camera bebelușului: „Aici, pe perete, vine un…'

Citește și: Cum a cerut-o Ștefan Stan de soție pe iubita lui:'I-am oferit inelul care a fost al mamei mele'

Citește și: Cum și-a câștigat Anamaria Prodan primii bani: „Făceam mii de dolari. Ne-am luat…'

Mama lui Ștefan Stan, final tragic după o viață marcată de drame

Unul dintre episoadele care i-au rămas în minte cântărețului a fost cel în care tatăl său mânca doar împreună cu frații vitregi ai lui Ștefan, ignorându-și inclusiv propria soție.

„Tata se oprea la o rotiserie din asta… erau niște rotiserii din astea de luai pui de acolo, pe Calea Victoriei. Lua un pui din ăla, eu eram mic. Se închideau (el și cu frații lui, n.r.) în bucătărie și mâncau, iar mama mea stătea în sufragerie. Cam asta a fost viața mamei mele', a mai povestit el.

Cu toate că a trăit o viață de coșmar, mama lui Ștefan Stan l-a protejat toată viața. Mai mult decât atât, ea nu a plâns în fața lui nici măcar în ziua în care a murit. Sfârșitul bietei femei nu a fost deloc unul ușor. Durerea strânsă în toți acești ani a lăsat urme adânci, iar cancerul a fost cel care a răpus-o, în cele din urmă.

„Mama avea 20 de metastaze la cap. Mama mea a murit de cancer. S-a tras cu mitraliera în capul ei. Nu se mai putea face nimic. Au fost niște evenimente care au declanșat lucrul ăsta. Au alimentat stresul, nervii și multe, multe altele. Am încercat să o salvez. Am încercat, Dumnezeu îmi e martor.

Pentru mine… familia mea a murit. Eu nu mai am familie. Mama mea era singura familie. Mama mereu m-a împins de la spate. Mi-a zis să merg, să fac ceva. Cel mai bun speaker motivațional, cel mai bun psiholog al meu a fost ea. Omul care mă cunoștea, îmi știa toate lacunele, toți elefanții ăia din pod pe care îi avem toți. Știa tot. Tot timpul mă ghida', a completat Ștefan Stan, cu emoție în glas.

Ce decizie a luat cântărețul de la Vocea României după ce a devenit tată

Ștefan Stan are în prezent o familie minunată. Soția lui i-a dăruit prima fetiță în 2021, pe nume Elif Mihaela, iar anul acesta, în luna februarie, a devenit iar tătic după ce a venit pe lume Mira Maria.

Ștefan și soția lui, Simona, au făcut cununia civilă în anul 2019, dar acum au luat o decizie dificilă. Partenera de viață a artistului pleacă în străinătate, în timp ce Stan rămâne în țară.

„După cum spuneam, urmează o perioadă destul de dificilă în viața noastră, așa că toată asta cu „tot timpul meu liber’ o să intervină de săptămâna viitoare pentru că fetele vor pleca de lângă mine definitiv și o să fac eu naveta între locul unde se vor duce ele și acasă. Nu știe nimeni, este o nouă schimbare majoră, deloc fericită.

Totuși, pentru viitorul lor, consider că România nu este ceea ce trebuie. Suntem foarte uniți, putem lua decizii de genul acesta. Indiferent de cât de grea ar fi distanța între noi doi (n.r. el și soția sa), consider că, la urma urmei, există avioane, mă urc într-un avion, merg la ele, stau 3-4 zile, mă întorc înapoi și îmi fac treburile’, a declarat el recent, pentru EGO.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton