Trupul româncei ucise de rechin în Egipt va fi adus în țară. Tatăl Roxanei Donisan, despre momentul atacului: "A ajuns până la geamandură, acolo a înhățat-o"

 Laciu Andreea
.

Trupul româncei ucise de rechin în timpul vacanței din Egipt va fi adus în țară. Tatăl Roxanei Donisan a făcut acum o serie de dezvăluiri dureroase despre momentul în care aceasta și-a pierdut viața.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Trebuia să fie o vacanță de vis, dar totul s-a terminat cu o tragedie înfiorătoare. Roxana Donisan era cazată într-o stațiune din Egipt vizitată anual de mii de români. Ea era angajată la Direcția de Finanțe Suceava și îndrăgea de mai multă vreme această destinație de vacanță.

roxana-donisan-1-1roxana-donisan-1-1

Trupul româncei ucise de rechin în Egipt va fi adus în țară

Vineri, 8 iulie, trupul Roxanei Donisan va fi adus în țară, anunță surse din Ministerul Afacerilor Externe, pentru România TV. Se pare că demersurile de repatriere au început deja, iar familia ei a fost contactată telefonic de către consului României din Egipt.

Însă, ar putea apărea niște probleme cu repatrierea, deoarece această procedură depinde acum de autoritățile egiptene. Acestea au deschis o anchetă penală după accident, iar procurorul de caz este cel care trebui să dea undă verde pentru ca Roxana Donisan să fie adusă în România.

Citește și: Irina Loghin și-a recâștigat pensia specială în instanță.Câți bani va primi

Citește și: Mărturisirile cutremurătoare ale unui supraviețuitor mușcat de rechin:„Mi-am strecurat mâna printre fălcile lui, ca să îmi pot elibera piciorul'

Citește și: Părinții Roxanei, românca ucisă de rechin în Egipt, devastați de durere:'Am văzut la televizor. Soția a avut o presimțire rea…'

Citește și: Cum gestionează Vio de la Stand-up Revolution momentele tensionate în familie: „O supăr constant pe soția mea, cu glumele mele’

Cum a murit Roxana Donisan

Românca lipsea deja de două zile din hotelul de 5 stele în care era cazată. Ulterior, a fost descoperit trupul ei neînsuflețit la 600 de metri de locul în care o austriacă a fost și ea sfâșiată de rechin. Se pare însă că momentul în care Roxana și-a pierdut viața ar fi fost filmat de către un turist aflat pe un vas.

Tatăl româncei ucise de rechin în Egipt a făcut acum o serie de dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe de viață ale acesteia. A luptat până în ultima clipă, dar nu a reușit să se salveze.

„A ajuns până la geamandură unde apa este de maximum 2 metri. Acolo a înhățat-o rechinul. Sunt poze făcute de un turist de pe vasul care era imediat dincolo de geamandură (…) El a alertat autoritățile, dar nu a putut să facă nimic, doar să se uite. Nimeni de pe vapor nu a avut curaj să se arunce în apă să o salveze. Azi am făcut toate demersurile pentru certificatul de deces și aducerea ei acasă. Domnul consul mi-a promis că într-o săptămână o aducem', a declarat tatăl Roxanei Donisan, pentru Monitorul de Suceava.

Când a vorbit pentru ultima oară Roxana cu părinții ei

Unicul copil la părinți, Roxana avea o legătură foarte strânsă cu aceștia. Mama ei face și ea acum o serie de dezvăluiri emoționante.

„Îi plăcea foarte mult în Egipt, la Hurghada. Înainte de pandemie a făcut filmări cu delfini, scufundări… Azi (luni – n.r.) trebuia să se întoarcă și duminică s-a dus să înoate. Când am văzut la televizor știrea cu rechinul mi-a sărit inima din loc. Am rugat-o pe o vecină care are un telefon performant să-i trimită un mesaj. N-a mai răspuns.

Emilia, vecina, m-a liniștit, că probabil nu a luat telefonul la plajă, că nu merge internetul… ce să nu meargă… Joi am vorbit ultima dată cu ea… Duminică s-a dus la ultimul înot și s-a dus la moarte. Tare cuminte a fost… Ne-a ascultat… Pe 28 iunie, la ora 14.44, am primit ultimul mesaj de la ea', spune Rodica Donisan, mama româncei ucise de rechin.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton