SECRETUL lui Kate Middleton pentru o siluetă de invidiat. Cum a reuşit Ducesa de Cambridge să arate exemplar, după trei sarcini

 Dumba Gabriela
.

Anumite voci au spus că Ducesa de Cambridge are un regim alimentar draconic, ba chiar s-ar înfometa atunci când vrea să slăbească rapid, după fiecare dintre cele trei sarcini. Nimic mai fals, spun persoane din anturajul Familiei Regale Britanice. Kate Middleton mănâncă sănătos, dar secretul ei constă în sport.

Kate MiddletonKate Middleton

Pentru Kate, sportul este un drog. Ea și sora ei, Pippa, tratează cu foarte multă seriozitate antrenamentele. Și mama lor, Carole, la 60 de ani, este într-o formă foarte bună, a declarat o persoană din anturajul Familiei Regale Britanice pentru tabloidul The Sun.

Potrivit presei britanice, Kate și sora ei se antrenează într-o sală de sport amenajată la subsolul Palatului Kensington. Ducesa insistă pe exercițiile menite să întărească musculatura, prefertele ei fiind abdomenele, fandările, genuflexiunile.

Astfel, după trei sarcini, Kate se laudă cu o talie de topmodel, care măsoară doar 61 de centimetri.

Ce mănâncă Ducesa de Cambridge

Fostul bucătar-șef al Palatului Regal a dezvăluit pentru www.spoonuniversity.com meniul Ducesei de Cambridge. Astfel, Kate Middleton ar mânca următoarele combinaţii alimentare:

La micul-dejun, Kate consumă smoothie-uri. Smoothie-ul ei preferat este cel care conține spanac, salată verde, coriandru și afine.

La prânz, ducesa optează, în general, pentru mâncarea indiană: supă de legume condimentată cu curry, kebab cu legume sau mâncare de linte condimentată cu curry.

Cina poate conține mușchiuleț de vită, șuncă, salam sau ouă. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton