Shiloh, fiica Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt, a împlinit 13 ani. Vrea să i se spună „John” şi s-ar pregăti pentru o operaţie de schimbare a sexului / Cum arată acum

 Dumba Gabriela
.

Shiloh Jolie-Pitt a împlinit 13 ani pe 27 mai. Încă de la trei ani, fiica cea mare a Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt vrea i se spună „John' şi este decisă să-și facă operație de schimbare de sex.

Angelina Jolie cu Shiloh și ZaharaAngelina Jolie cu Shiloh și Zahara

Încă de mică, Shiloh se îmbracă în haine de băiat şi şi-a avertizat părinţii că va răspune doar la numele „John'. Presa internaţională scrie că fiica Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt urmează tratamente de schimbare a sexului şi chiar este decisă să-și facă operație prin care va putea deveni băiat.

Apropiaţii familiei spun despre Shiloh că este o adolescentă dificilă şi răzvrătită, a optat pentru o tunsoare băieţească şi pentru haine masculine.

La început, când Shiloh avea doar trei ani, Brad și Angelina nu s-au îngrijorat cu privire la preferințele vestimentare ale fiicei lor, chiar dacă erau oarecum ciudate pentru o fetiță atât de mică.

Până la vârsta de 4 ani însă, transformarea exterioară lui Shiloh era aproape completă – fetița voia să poarte părul scurt, haine sport preferate de băieți, dar și costume și cravate. În plus, ea și-a exprimat dorința să fie strigată John sau Peter, iar apropiații s-au conformat. Pe măsură ce a trecut timpul însă, convingerea lui Shiloh că aparține, de fapt, altui sex și determinarea ei de a face operație i-a convins pe părinții săi că nu a fost doar o joacă de copil răsfățat.

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton