Celine Dion șochează încă o dată. Fanii, îngrijorați de silueta cântăreței. Cum a apărut pe scenă, la un concert recent

 Pirvu Cristina
.

Celine Dion ține de ceva timp ocupată prima pagină a ziarelor. A slăbit foarte mult, motiv de îngrijorare pentru fani: este cumva bolnavă? Cântăreața nu dă semne că s-ar simți rău, a strălucit la Met Gala, dar și la un concert pe care l-a susținut recent în Las Vegas. 

Celine Dion continua să-și îngrijoreze fanii cu noua ei siluetă. Aceștia nu au contenit să o acuze că arată înspăimântător și s-au arătat cu adevărat îngrijorați. Artista i-a surprins încă o data la ultimul concert în Las Vegas, la Caesars Palace pe 25 mai. Cântăreața a purtat un costum auriu Schiaparelli ce a făcut-o să strălucească pe scenă, însă fanii au putut observa ca silueta artistei a rămas neschimbată! Să fie oare un motiv de îngrijorare?

Celine DionCeline Dion

Kim Kardashian și Kanye West au sărbătorit 5 ani de căsnicie la concertul lui Celine Dion

Printre invitații speciali de la concertul lui Celine Dion din Las Vegas s-au numărat Kim Kardashian și Kanye West, care și-au sărbătorit cei 5 ani de căsnicie la concertul divei, acesta fiind cadoul-surpriză al artistului pentru soția sa.

Invitații surpriză ai artistei au fost nimeni alții decât Kim Kardashian și Kanye West. Cei doi îndrăgostiți au sărbătorit aniversarea a 5 ani de căsătorie la concertul lui Celine Dion. Kim și-a ținut fanii la curent cu toate detaliile și a dezvăluit pe rețelele de socializare că acest concert a fost un cadou din partea soțului ei.

La sfârșitul evenimentului, soții West s-au dus să o felicite pe cântăreață și chiar au surprins momentul într-o fotografie. Nici Kim Kardashian nu s-a lăsat mai prejos când a venit vorba de ținută. Aceasta a purtat un catsuit alb acoperit de cristale pentru a marca evenimentul, în timp ce Kanye a optat pentru o ținută all-black. Cei doi îndrăgostiți au devenit părinți pentru a patra oară în urmă cu 2 săptămâni, la venirea pe lume a micuțului Psalm West.

Foto: Hepta

Ileana Dobrotă 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton