Sebastian Dobrincu, exasperat de acuzațiile lui Mimi, fosta lui iubită: "Încă minte despre mine"

 Dumba Gabriela
.

Sebastian Dobrincu, milionarul de la Imperiul Leilor, este exasperat de acuzațiile lui Mimi, fosta lui iubită. Cântăreața lansează diverse acuzații la adresa lui Dobrincu și îl acuză pe acesta că a înșelat-o, fapt negat de tânărul milionar. Sebastian Dobrincu susține că Mimi continuă să mintă, deși ei nu mai sunt împreună de ceva timp.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mimi a ajuns să spună public că îl urăște pe milionarul de la „Imperiul leilor', sugerând că nu s-a purtat tocmai exemplar cu ea cât timp au avut o relație. Pe de altă parte, Sebastian Dobrincu susține că artista minte.

23432343

Sebastian Dobrincu susține că Mimi spune minciuni despre el

Sebastian a fost invitat la PRO FM, unde, în cadrul unui interviu, a vrut să lămurească definitiv acest întreg scandal.

Tânărul milionar a spus că o iubește și o respectă la fel de mult în continuare, dar ar fi cazul să nu mai inventeze lucruri despre el.

Sebastian a recunoscut că poate ar trebui să meargă și el la psiholog, pentru a-și clarifica anumite gânduri, anumite situații despre care nu a vrut să vorbească și nu o va face poate niciodată.

„Mi-ar plăcea să merg la psiholog, să am deschiderea în fața acestui am. Ar trebui probabil să merg, dar susțin din toată inima îngrijirea mentală', a spus Sebastian Dobrincu la PRO FM.

Citește și: Ce planuri are Cătălin Botezatu pentru vara aceasta:„Nu am nicio vacanță. Facem haine pentru actorul din Captain America’ / EXCLUSIV

Citește și: În plin proces de divorț, Mihaela Cernea neagă acuzațiile inițiale că soțul ei, Costin Craioveanu, ar fi bătut-o.Ce a declarat pictorul: „Cum să-i dați, mă…'

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Bogdan Ionescu, ispita de la Insula Iubirii.A uitat-o complet pe Hannelore

Sebastian Dobrincu, sfat pentru Mimi, încă afectată în urma relației cu el

„Un exemplu concret: fosta mea iubită, Mimi, care încă minte despre mine prin presă merge foarte des la psiholog. Și ea mi-a recunoscut că merge atât de des. Și-a creat o relație cu psihologul ăla și mergea din prietenie. 

Normal ar fi ca într-un cuplu lucrurile să se rezolve civilizat, nu să mergi în podcasturi, mai și mințind. Oamenii nu pot fi modelați după cum dorești tu. Eu o iubesc și o respect la fel de mult și îi doresc bine.

Ea ultima dată îmi spunea că mă urăște. Cu ce te ajută pe tine? Îmi cer scuze pentru tot ce i-am greșit. Mi-aș dori să nu mai inventeze povești despre mine', a mai spus milionarul.

De la ce a pornit scandalul între Mimi și Sebastian Dobrincu

Acum câteva luni, Sebastian Dobrincu a reacţionat după ce a fost acuzat de fosta lui iubită, Mimi, că a înşelat-o. Tânărul de 23 de ani, care are acum o relaţie cu Ioana Ignat, a declarat că este dezamăgit de situaţia în care se află şi că vloggăriţa a minţit pentru a câştiga simpatia publicului.

„Mimi este de profesie creator de conţinut. Drama şi controversa sunt canalele prin care ea şi echipa ei generează beneficii financiare. I-am iertat şi ignorat multe atacuri nefondate, atât în privat, cât şi în public. Ultimul episod însă a pus capac şi simt nevoia să spun cine este Mimi cu adevărat.

A minţit că a fost înşelată. Deşi mi-a recunoscut în privat că îi pare rău pentru reacţia impulsivă şi eticheta umilitoare pe care mi-a pus-o acum un an, nu a avut curajul să îşi recunoască niciodată public greşeala. Aveţi aici o parte din mesajul pe care Mimi urma să îl publice pentru a îşi cere scuze public pentru mincună – mesaj pe care nu l-a mai publicat niciodată. Dar am iertat', a scris Sebastian Dobrincu, pe pagina sa de Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton