Simona Gherghe, infectată cu COVID-19 a doua oară. Cine îi ține locul la emisiunea Mireasa

 Dumitrache Laura
.

Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii Mireasa, de la Antena 1, și-a anunțat fanii că a fost infectată pentru a doua oară cu COVID-19. Vedeta tv a lipsit azi din cadrul emisiunii matrimoniale pe care o moderează. Ulterior, Gabriela Cristea a anunțat că ea îi va ține locul colegei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Simona Gherghe, în vârstă de 44 de ani, a lipsit luni din platoul emisiunii matrimoniale pe care o moderează. Colega ei, Gabriela Cristea a fost cea care i-a luat locul. Vedeta tv a fost cea care a dezvăluit ulterior motivul pentru care a absentat.

Simona Gherghe are covidSimona Gherghe are covid

Multe dintre restricțiile impuse de autorități au fost relaxate în urmă cu câteva luni, iar oamenii circulă liber, fără mască de protecție. Simona Gherghe a se numără printre persoanele care s-au infectat pentru a doua oară cu nul coronavirus. Vedeta a lipsit luni, 4 iulie, din emisiunea Mireasa.

Citește și: Cum a debutat Simona Gherghe în televiziune:„Nu exista varianta să mă întorc acasă'

Citește și: Cum și-a câștigat Simona Gherghe primii bani:”Nu a fost de acord, s-a lăsat cu plânsete…”

Citește și: Andi Constantin, la un an de la emisiunea „Burlacul':„Nu am o relație. Exact asta e problema…'

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman au trecut la un alt nivel al relației. Le-au făcut cunoștință părinților:”Bucurie. Multă bucurie”

Simona Gherghe, infectată cu COVID-19 pentru a doua oară

Simona Gherghe a lipsit luni, 4 iulie, din platoul emisiunii pe care o moderează zilnic. Vedeta le-a explicat fanilor care este motivul. Prezentatoarea TV a fost depistată pentru a doua oară cu noul coronavirus, în mai puțin de șase luni. De data aceasta are o formă mai ușoară dar se află la domiciliu, în izolare, pentru a nu transmite mai departe și altor persoane.

„Am COVID. După patru luni, m-am îmbolnăvit din nou. Habar n-am de unde, cum, cert e că sunt în izolare până joi. Pare o formă mai ușoară, sunt mult mai bine ca data trecută și sper să rămână așa. Mi-e foarte dor de copii, au rămas la bunici, la țară. De altfel, așa m-am și testat, având simptome de răceală ușoară. Știam că mergem la bunici să-i luăm pe Ana și Vlad și am zis să nu riscăm nimic. Și bine am făcut… Cam asta e! Să ne vedem cu bine', a scris Simona Gherghe, pe pagina contului personal de Instagram. 

Cine a înlocuit-o pe Simona Gherghe la emisiunea Mireasa

Simona Gherghe și-a îngrijorat fanii după anunțul pe care l-a făcut pe rețelele de socializare. Gabriela Cristea s-a fotografiat în platoul emisiunii moderate de colega ei, Simona Gherghe și a transmis că îi va ține locul acesteia pentru scurt timp.

Așadar, Gabriela Cristea, prezentatoarea show-ului Mireasa-Capriciile iubirii, de la Antena Stars îi va ține locul vedetei tv în aceste zile cât se află în izolare. Dacă joi această urmează să iasă din carantină, după cum a precizat chiar Simona Gherghe, atunci de vineri urmează să se întoarcă din nou în rolul de moderator în casa Mireasa.

În luna februarie, Simona Gherghe a fost testată pozitiv cu COVID-19

În luna februarie, Simona Gherghe a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Atunci întreaga ei familie s-a îmbolnăvit, fiind nevoită să stea multe zile în carantină. În perioada în care vedeta a fost în izolare, la cârma emisiunii Mireasa a fost Gabriela Cristea.

Ca să citez o foarte bună prietenă, e bine să mai fie și pozitivi, că e plină lumea de negativiști! Așadar, a ajuns virusul și la mine. N-o să ne vedem câteva zile, sper să treacă ușor și toți ai mei să fie bine! Aveți grijă de voi! #staysafe', a fost anunțul făcut de Simona Gherghe pe una dintre rețelele de socializare, chiar pe 14 februarie.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton