Andi Constantin, la un an de la emisiunea „Burlacul”: „Nu am o relație. Exact asta e problema…”

 Borcilă Andreea
.

Andi Constantin, la un an de la emisiunea „Burlacul'. Multiplul campion la fitness și antrenor a avut, mai întâi, rol de ispită, apoi și-a căutat marea dragoste la un celebru reality-show. Influencerul are numeroase fane, dar nu și-a găsit încă partenera potrivită. Mai mult, vedeta nu crede în ideea de a-și întâlni jumătatea. Iată ce a declarat Burlacul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andi Constantin a devenit cunoscut după ce a participat, ca ispită masculină, la emisiunea Insula iubirii, marca Antena 1. Apoi, a revenit în televiziune și a fost chiar protagonistul reality show-ului Burlacul, sperând că-și va găsi marea iubire. Deși părea că a întâlnit persoana potrivită, timpul i-a demonstrat, la scurt timp, că cei doi trebuie să meargă pe drumuri diferite.

andi-constantin-1andi-constantin-1

Andi Constantin a decis și vrea să stea departe, momentan, de televiziune. Campionul de fitness și-a mutat activitatea în online, ocupându-se de proiectul lui de suflet.

Citește și: Ce relație este între Sorana Darclee și Burlacul Andi Constantin:”Te fac un portret?”

Citește și: De ce s-au despărțit Andi Constantin și Ana de la Burlacul:”Dacă sunt de condamnat…”

Citește și: Cine este și cum arată noua iubită a lui Jador:”Stau cu ea de vreo două luni”

Citește și: Nicoleta Luciu își decolorează părul singură, acasă, cu doar 3 ingrediente:”Rezultatele se văd de la prima utilizare”

Andi Constantin, la un an de la emisiunea „Burlacul'

Andi Constantin a devenit cunoscut, după ce a participat la două emisiuni de la Antena 1, Insula iubirii și Burlacul. Dacă în primul reality show, influencerul a fost ispită masculină, în cel de-al doilea proiect tv, el și-a dorit să-și găsească marea iubire. Deși vedeta și-a ales partenera în marea finală, fiind vorba de Ana Bene, cei doi s-au despărțit la scurt timp, după încheierea emisiunii, rămânând prieteni foarte buni. Într-un interviu acordat pentru Ego.ro, Andi Constantin a povestit că încă este singur și nu are nevoie să-și găsească jumătatea. Motivul este că trebuie să-și creeze propria fericire, nu să o aștepte de la celălalt partener.

„Deci, ca să se știe la toata lumea!!! Andi nu și-a găsit jumătatea! Acum, serios, nu am o relație. Pentru că exact asta e problema, ne căutam în oameni jumătatea, când noi ar trebui să fim un întreg. Nu ai nevoie de o jumătate de care să depinzi. Tu poți fi un întreg, o persoană care își creează propria fericire, abia atunci ești pregătit să cunoști și tu, la rândul tău, o întreagă. (râde) Iubirea înseamnă să dăruiești, nu ce primesc în schimb', a spus el.

Când vine vorba de relații, campionul de fitness nu tolerează lipsa de respect, iar asta include felul în care celălalt vorbește sau se comportă: „Pentru că acolo unde nu există respect, nu este nici dragoste', a încheiat Andi Constantin.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton