Ce schimbări a făcut George Simion înainte de nunta cu 20.000 de oameni. Are un vals al mirilor atipic!

 Dumba Gabriela
.

George Simion a făcut câteva schimbări înainte de nunta la care sunt așteptați 20.000 de oameni. Pe ultima sută de metri, liderul AUR a anunțat cum vor fi triați toți cei care s-au înscris pe lista de nuntași, dar și cum va fi valsul mirilor. După cum se știe, George Simion se căsătorește cu Ilinca, iubita lui, pe 27 august, în comuna Măciuca.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

George Orbean, consilierul de imagine al lui George Simion, a făcut dezvăluiri despre cum va arăta evenimentul de pe 27 august și la ce se pot aștepta zecile de mii de oameni care vor lua parte la nuntă. Nunta se anunță a fi ca un adevărat festival, total diferită față de ceea ce știm cu toții despre o nuntă.

263076810_443421377153306_2069155333119355755_n263076810_443421377153306_2069155333119355755_n

George Simion, schimbări înainte de nuntă

Consilierul lui George Simion spune că, până acum, s-au înscris 10.000 de oameni la nuntă, dar sunt așteptați încă pe atât la petrecerea din 27 august.

'În momentul de față sunt aproximativ 10.000 de oameni care s-au înscris.

Din ce am vorbit cu organizatorii, pentru că evenimentul este realizat de o echipă de organizatori profesioniști – e ca un festival în are liber – este o curbă a înscrierii participanților.

În primă fază vin cei foarte interesați, după se ponderează înscrierile, iar undeva cu două săptămâni înainte, reîncepe o curbă ascendentă. Ne așteptăm pe la 15.-20000 de oameni, așa a fost gândit', spune George Orbean, consilierul lui George Simion, pentru fanatik.ro.

Nunta lui George Simion nu este cu dar în plin

La nunta lui George Simion, toți invitații vor primi de mâncare și de băut din partea mirelui.

Cei prezenți nu vor pune bani în plic și, dacă cheltuielile par uriașe, de ordinul sutelor de mii de lei, consilierul liderului AUR a dezvăluit cum s-au pus la punct lucrurile.

'Totul este dispus în interiorul unui perimetru, un câmp din vecinătatea unui resort. Evenimentele acolo vor avea loc, lângă scenă și o zonă de servire a produselor alimentare. Nu își va cumpăra nimeni nimic, toți oamenii care vin primesc mâncare și băutură din partea organizatorilor.

Nu sunt foarte mari cheltuielile, sau nu așa mari pe cât par, nu va fi un meniu extraordinar de complex. Vor fi grătare, va fi bere la pahar, vin…

Totul e gândit ca o petrecere câmpenească.

Au fost foarte mulți oameni și foarte multe companii care au vrut să ofere produse alimentare pentru eveniment, iar din punctul ăsta de vedere lucrurile s-au optimizat foarte bine. Mai sunt și donații ale prietenilor apropiați, ale nașilor, sunt 42 de nași totuși la nuntă', a mai spus el.

Citește și: Ce a decis Andreea Mantea după ce fiul ei a venit bătut de la școală:'Avea ochiul aproape scos'

Citește și: Reacția lui Ilie Năstase, după acuzațiile fiicei lui, Charlotte, că nu ar fi văzut-o de 14 ani:„Dacă nu sunt tată bun…’

Cum va fi valsul mirilor la nunta lui George Simion

Pe lângă taraful lui Tudorel Pană, Taraful de la Vărbilău, Ionel Tudorache se pare că va cânta și Theo Rose la nunta lui George Simion.

Conform informaților obținute până acum, George Simion și aleasa inimii liderului AUR vor deschide seara cu un dans al mirilor pe muzică folclorică.

'Va fi o nuntă tipic românească, iar în ziua evenimentului vor fi dezvăluiți toți artiștii și surprizele pregătite', a precizat George Orbean.

Nuntașii lui George Simion vor avea brățări, ca la festivaluri

'Există trei hub-uri acum, la Vâlcea, la Craiova și unul în zonă. Recomandarea organizatorilor este să nu se vină cu mașini private, să vină cu autocare puse la dispoziție la acele hub-uri. La fața locului, pe câmpul respectiv, e și un perimetru de siguranță, mai ales că la 10.000 de oameni nu e petrecerea de acasă, e un eveniment public.

Vor fi respectate toate obligațiile legale, cu Jandarmerie, Pompieri, toalete, Ambulante, tot… Am luat și decizia să se facă accesul cu niște brățări, 3 tipuri de brățări, pentru invitați, organizatori și personalul tehnic. Brățările pentru 15.000 de invitați s-au trimis în țară la sediile AUR din rațiuni de eficiență, să nu stea lumea la fața locului să le ia, ci fiecare să meargă la sediul zonal și să o ia', a mai precizat consilierul lui George Simion.

Prin ce se diferențiază nunta lui George Simion de cea a lui Corneliu Zelea Codreanu

În istoria politicii românești, o nuntă transformată într-o serbare câmpenească a mai organizat Corneliu Zelea Codreanu, pe 14 iunie 1925.

La cununia liderului legionar cu Elena au participat, raporta Siguranța la acea vreme, între 80.000 și 100.000 de oameni, toți îmbrăcați în port tradițional românesc.

'A și apărut teoria asta, care mie îmi place foarte mult, că seamănă cu nunta lui Zelea Codreanu. Există asemănare, dar în cazul de față povestea, și chiar știu că m-am interesat, e alta. Adică, când începi să faci lista de invitați chemi rude, prieteni și prieteni ai prietenilor.

În cazul de față a fost o treabă automată să nu fie ratat niciun prieten sau cunoscut din țară. Și în felul ăsta s-a ajuns la niște cifre impresionante și, când s-a depășit numărul maxim pentru o nuntă să zicem clasică, a apărut ideea să o facem afară, să poată veni toată lumea', a spus George Simion, potrivit Fanatik.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton