Cu ce s-a ocupat arhitectul Andrei Samoil în pauza de 6 ani de la Visuri la Cheie: "De când sunt tată, am renunțat la ..."

 Dumba Gabriela
.

Arhitectul Andrei Samoil a lipsit timp de 6 ani de la Visuri la cheie, iar în această pauză a devenit tată și a pornit diverse proiecte care au la bază pasiunile sale pentru că, așa cum spune el, „cel ce va face ce-i place nu va trebui să muncească nici măcar o zi în viața sa'. Cu ce s-a ocupat, așadar, arhitectul Andrei Samoil în cei 6 ani cât a lipsit de la Visuri la cheie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andrei Samoil e unul dintre arhitecții care au ajutat la primele transformări la Visuri la cheie, în sezoanele 1 și 2. Pe lângă arhitectură, Andrei Samoil mai are o mare pasiune: sportul. Acesta adoră să schieze și chiar a predat lecții de schi unor tineri curajoș. Arhitectul este foarte entuziasmat să se întoarcă în echipa Visuri la cheie și e nerăbădtor să cunoască noi familii.

197895_103441823070659_2566185_n197895_103441823070659_2566185_n

Ce a făcut Andrei Samoil în cei 6 ani cât a lipsit de la Visuri la cheie

Arhitectul Andrei Samoil revine în echipa „Visuri la cheie', după o pauză de șase ani, timp în care s-a dedicat vieții de familie, dar și unui proiect extrem de drag sufletului său.

În ultimii ani, și în special în anii în care am lipsit din acest proiect, echipa s-a schimbat și s-a modificat destul de mult, așa că singura constantă a rămas oportunitatea de a întâlni oameni luptători, remarcabili, cu povești impresionante, cărora putem să le dăm o mână de ajutor.

Sigur, mi-a fost dor de toți, și de colegi, și de cei pe care ajungem să-i ajutăm, dar, deși cu foștii colegi am păstrat legătura și ne-am mai văzut cu drag, ocazia de a întâlni și de a ajuta astfel de persoane a rămas una rară și abia aștept să o trăiesc din nou. În ultimii ani mi-am împărțit timpul între familia, relativ proaspăt mărită, și proiectul meu de suflet, Academia 1,61„, a declarat Andrei Samoil pentru ego.ro.

„Confucius avea o vorbă: „Cel ce va face ce-i place nu va trebui să muncească nici măcar o zi în viața sa'. Cam așa îmi puneam și eu problema prin 2010 când mi-am luat toate pasiunile, hobby-urile și idealurile, le-am pus într-un ceaun, am amestecat și a ieșit Academia 1,61- un proiect educațional, de dezvoltare personală prin turism de aventură.

În ultimii ani am mers pe munte, m-am cățărat, am mers prin peșteri, pe sub apă, pe pârtii de schi, cu bicicleta, cu busola, cu sau fără cort, însoțit de o comunitate foarte frumoasă de adolescenți și alături de o echipă de instructori de care sunt foarte mândru.

Deja ne-au trecut prin mână patru generații de adolescenți și de fiecare dată când mă întâlnesc cu ei sunt foarte bucuros să văd cum au crescut și cum duc mai departe lucrurile pe care le-au învățat alături de noi”, a mai spus arhitectul.

Citește și: Laura Boghiu de la Visuri la Cheie s-a căsătorit în secret, la Paris:„A fost o nuntă mai atipică’

Citește și: De ce a divorțat Adela Pârvu, fostul arhitect de la Visuri la Cheie.A fost căsătorită 24 de ani

Citește și: Cine sunt noii arhitecți de la Visuri la cheie.Schimbările din sezonul 9

Andrei Samoil a devenit tată în pauza luată la Visuri la cheie

În cei 6 ani cât timp a lipsit de la Visuri la cheie, Andrei Samoil a devenit tată și chiar dacă este extrem de bucuros de acest nou rol în viața ei, recunoaște că a renunțat la multe pasiuni pentru că ordinea priorităților s-a schimbat.

Copiii au prostul obicei de a nu veni cu un manual de utilizare. Astfel, oricât de mult am citit despre parenting, despre cum să le vorbești, despre educație, alimentație, medicație, pedagogie, etc, nimic nu te pregătește pentru trăirile pe care le ai prima dată când face febră, prima dată când îți spune „tata', când dă prima dată cu capul de masă, când adoarme în sfârșit pe burta ta, când se îneacă prima dată cu mâncare, când merge prima oară la grădiniță, când învață să meargă pe bicicletă sau când își zdrelește prima dată genunchii și coatele după ce a mers pe bicicletă.

Este un roller-coaster emoțional și nu ai de ales decât să te adaptezi și să îți redefinești ordinea de priorități în viață. Nu știu cum sunt ca tată. O să-l întreb pe Victor când va crește și va ajunge să se mute de acasă„, a mai spus Andrei Samoil pentru Ego.ro.

Fiul lui Andrei Samoil are cinci ani acum și urmărind conturile de Facebook ale părinților săi, se poate observa că este un copil activ, care își însoțește tatăl în drumeții, pe munte. Cu toate astea, arhitectul recunoaște că nu mai are libertatea de bifa toate pasiunile sale de dinainte să apară Victor în viața lui.

Nu mai am timp să fac tururi lungi cu motocicleta, dar mă plimb prin parc cu bicicleta, alături de băiatul meu. Nu mai merg la cățărare cu prietenii, dar merg cu Victor la sala de cățărare și i-am construit un panou cu prize în casă.

Nu mai ies cu prietenii „la băute' și aștept să facă Victor 18 ani. Glumesc. (râde). Totuși, încă sper că voi ajunge cândva să fac turul lumii pe motocicletă„, recunoaste arhitectul de la Visuri la cheie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton