Salma Hayek, schimbare de look spectaculoasă! Cum arată blondă actrița de 53 de ani

 Oana Pantazi
.

Pe Salma Hayek toată lumea o știe la fel dintotdeauna – o femeie minionă, dar focoasă, cu păr lung, negru, și curbe periculoase. Dar iată că, la 53 de ani, artista a făcut o schimbare de look incredibilă. Iată cât de bine arată blondă!


Actrița și regizoarea de film de origine mexicană Salma Hayek a împlinit luna trecută 53 de ani, însă nu-i dai mai mult de 33. Nu știm ce mănâncă, ce bea ori dacă își întreține trupul la sală, dar bănuim că și „moștenirea genetică” e de vină pentru cât de bine arată actrița. Fie că avea 20 de ani în filmele în care juca, fie că avea 50, Salma Hayek a arătat întotdeauna la fel. Cine nu și-o amintește pe actriță în Frieda sau în Desperado, alături de Antonio Banderas, film unde a făcut furori?

La doar 1,57, dar cu niște forme extrem de planturoase, superba brunetă s-a făcut permanent remarcată. Cine și-ar fi imaginat însă că Salma Hayek ar putea arăta la fel de bine blondă? Iată însă că fanii din social media ai actriței au avut nesperata ocazie de a o vedea pe carismatica actriță cu un look neașteptat, datorat filmului The Hitmans Wifes Bodyguard, în care Salma Hayek joacă alături de Ryan Raynolds și este blondă!

Salma Hayek e la fel de sexy blondă

Chiar dacă fanii ei au văzut-o și roșcată în filmul Like a Boss, actrița arată senzațional cu părul blond, chiar dacă de la natură este o brunetă focoasă. Drept urmare, Salmaa primit de la fani aproape o jumătate de milion de like-uri și nenumărate complimente, aceștia asigurând-o că este la fel de frumoasă și blondă.

Trebuie menționat că, la 53 de ani împliniți recent, Salma Hayek arată incredibil, iar asta o dovedește și fotografia pe care actrița a postat-o chiar de ziua ei de naștere și în care a postat în costum de baie. De altfel, Salma, care are și un simț al umorului fabulos, spunea că e obligată să se mențină în formă deoarece trebuie să-și păstreze soțul milionar (partenerul ei este Francois-Henri Pinault).

Foto: Instagram, Profimedia

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton